Sürekli aç hissediyorum

Caretaker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
384
111
103
30
Selam kızlar, ben bir kaç aydık evliyim ve aşırı kilo aldım. Tanı tamına 15 kg 6-7 ay içinde! Ve şimdi vermeye çalışıyorum ama olmuyor. Sürekli aç hissediyorum sürekli. Akşam yemeği yedim ama şu an açım mesela veya bi şeyler yemek istiyorum bilmiyorum 90 kg olmak üzereyim ve daha 23 yaşındayım, ev hanımıyım. Obur ve tembelim kendimden nefret ediyorum ve şu an buzluktaki mantıyı yemek istiyorum! Yardım edin lütfen

Aman haa!
Umarım spora başlamışsınızdır.

Bu saldırmaların nedeni genelde “insilün direnci” yüzünden oluyor.Vakit kaybetmeden doktora gidin tahlil isteyin

Merhaba iyi niyetle yazdıgınız yoruma nacizane bir eleştirim var. Sizce mantıklı olan “doktora gidin ve derdinizi anlatın” mı yoksa “doktora gidip tahlil isteyin” mi?

Aynı hisleri paylaşıyoruz ve insülin direncimçok yuksek diyet gibi dikkat ederek yasamaya çalışıyorum

Al benden de o kadar diyetisyene basladim ama inan cok zor uyuyorum listeye hep kacamak yapiyorum hep acim, Allahm.me olacak sonum bilmiyorum

Canım benim, bunun adı duygusal açlık ve insülin direnci gelişmiş sürekli ve sağlıksız beslendiğin için. Aynı durumdaydık.. ben 40 gün falan oldu sanırım 9 kilo verdim ve Hiç acıkmıyorum kafaya yer etmesi kolay olmadı elbette ama başardım sende yapabilirsin.. haydi tut elimden beraber yapalım :) öncelikle mantıyı unut koca fincan bitki çayı tercihen yeşil çay yada papatya vs iç olur mu üzerine de koca bi bardak su :) mesajını bekliyorum kuzum

Merhaba iyi niyetle yazdıgınız yoruma nacizane bir eleştirim var. Sizce mantıklı olan “doktora gidin ve derdinizi anlatın” mı yoksa “doktora gidip tahlil isteyin” mi?
Ama şimdi doktor ne yapacağını bilmiyodur. Ona "şu şu şu değerlerime bak" denmesine ihtiyacı vardır.

Bu arada ben de sürekli açım. Napıcaz!?
Bi kere dolapta mantı falan olmayacak. Evde sürekli lezzetli bi yiyecek olmayacak. Ne bileyim ekmek bayat falan, yiyecekler sıkıcı olduğunda ben kilo veriyorum. Ha bi de yemeksepeti.com olmasa keşke.

23 yaş 90kilo
Lütfen doktora gidip tahlil iste. Gizli şekerin olabılır. Bunu guzel gorunmek ıcın degıl once saglıgın ıcın yap. İbre 100e vurmadan allahtan dank etmıs ben ne yapıyorum dıye. Farkında bıle olmayabılırdın

Yeşil elma ye , bol su içmeye çalış , acıkınca 1 kase yoğurdun içine 1 kaşık yulaf, tarçın, pulbiber ekleyip ye bunlar tokluk hissi verir

Evlenince illa kilo aliniyor bende aldim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…