Bu saldırmaların nedeni genelde “insilün direnci” yüzünden oluyor.Vakit kaybetmeden doktora gidin tahlil isteyin
Ama şimdi doktor ne yapacağını bilmiyodur. Ona "şu şu şu değerlerime bak" denmesine ihtiyacı vardır.Merhaba iyi niyetle yazdıgınız yoruma nacizane bir eleştirim var. Sizce mantıklı olan “doktora gidin ve derdinizi anlatın” mı yoksa “doktora gidip tahlil isteyin” mi?
Ama şimdi doktor ne yapacağını bilmiyodur. Ona "şu şu şu değerlerime bak" denmesine ihtiyacı vardır.
Ehe. Arama motoru stajı var bi de. Google a yazsa çıkar aslında.Gelirler şimdi yüksek eğitim seviyeleriyle “bi şeyden anladıkları yok sanki bilmiyoruz” diye ahahha komşu stajları daha faydalı oluyor sanırım
Kazandibi harika gorunuyorAynı hisleri paylaşıyoruz ve insülin direncimçok yuksek diyet gibi dikkat ederek yasamaya çalışıyorum
Evlenince illa kilo aliniyor bende aldim cokSelam kızlar, ben bir kaç aydık evliyim ve aşırı kilo aldım. Tanı tamına 15 kg 6-7 ay içinde! Ve şimdi vermeye çalışıyorum ama olmuyor. Sürekli aç hissediyorum sürekli. Akşam yemeği yedim ama şu an açım mesela veya bi şeyler yemek istiyorum bilmiyorum90 kg olmak üzereyim ve daha 23 yaşındayım, ev hanımıyım. Obur ve tembelim kendimden nefret ediyorum ve şu an buzluktaki mantıyı yemek istiyorum! Yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?