Yok, haftaya aile hekimime gideceğim inşaallahHormonlara baktırdınız mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok, haftaya aile hekimime gideceğim inşaallahHormonlara baktırdınız mı?
Kocam aşırı zayıf bir bünyeye sahip..yenı evlıyken daha cok pasta borek yeme ıcme derdıne dusuluyor mısafırlıkler gelenınız gıttıgınız cok oluyor
bızde cok kılo almıstık esımle fazlasıyla gerı verdık cunku herseye olumsuz yansıyor kılo
suan evlendıgımız kılodan zayıfız bırde cocugumuz var bu ısler bırlıkte yapılırsa olur
o kılo alma gunahına bırlıkte gırdınız bırlıkte de verırsınız gerı :)
Kaç kilosunuz ki? :)İşte sorun da burada ya. Ben eşime yakıştırıyorum su halini çünkü aşırı zayıftı. Şimdi normal görünüyor, hafif bir göbeği var onu bile seviyorum
Ama ben bebekten sonra vermezsem kendimi berbat hissederim. O da bana yakıştığını, zayifken hasta gibi göründüğümü söylüyor ama yok, kararında zayıflık iyidir ya![]()
Maşallaaahbırbırımıze yakınmısız bende 172 boya 60 kıloyum 36 beden gıyıyorum kas oranım yuzde 20
sadece kafamızın 7 kılo oldugunu dusunursek
benımde vardı ınsulın dırencım ama tombıktım ozamanlar endokrın uzmanım ılac vermıstı cok asırı saglıklı beslenınce ınsulın dırencımden kurtuldum beslenmeyle alakalı , uzun surelı ınsulın dırencı seker hastalıgı demektır hemen saglıklı yasama dön demıstı bana
saglıklı yaglarla beslendım saf zeytınyagı badem gıbı
asla ekmek yemedım ondan alacagım karbonhıdratı kabak ve havuctan aldım
asla kızartma yemedım
asla seker ve kanda sekere donusen seyler yemedım
asla 1 catal bıle pasta borek yemedım paketlenmıs hazır konserve urun yemedım 1 ayda duzeldı ve bırdaha tekrarlamadı ama omur boyu dıkkatlı saglıklı beslenmenız gerekıyor bunun ıcın
İş aramadığımı nerden çıkardınız?23 yasindasin, yasitlarinin isi gucu ugrasi var sen evde oturuyorsun. Bu yasta enerjik olman, kendine ugras, is araman normal olmayinca da can sikintisindan yemeye sariyorsun. Calismayi dusunmez misin, hayatboyu bos mu oturcaksin?
Aynen yaa. Bizim internetten araştıran ev hanımı kızlarımız doktorlara akıl vermese napacak bu doktorlarAma şimdi doktor ne yapacağını bilmiyodur. Ona "şu şu şu değerlerime bak" denmesine ihtiyacı vardır.![]()
Ekmek yemeyin denmesineniye kızıyolar?
Malasef varinsülin direnciniz mi var
Yani dünyanın en zor şeyi... insan börek yemeden nasıl durur ya valla bazen lanet olsun şeker hastası olursam olayım diyesi geliyotbırbırımıze yakınmısız bende 172 boya 60 kıloyum 36 beden gıyıyorum kas oranım yuzde 20
sadece kafamızın 7 kılo oldugunu dusunursek
benımde vardı ınsulın dırencım ama tombıktım ozamanlar endokrın uzmanım ılac vermıstı cok asırı saglıklı beslenınce ınsulın dırencımden kurtuldum beslenmeyle alakalı , uzun surelı ınsulın dırencı seker hastalıgı demektır hemen saglıklı yasama dön demıstı bana
saglıklı yaglarla beslendım saf zeytınyagı badem gıbı
asla ekmek yemedım ondan alacagım karbonhıdratı kabak ve havuctan aldım
asla kızartma yemedım
asla seker ve kanda sekere donusen seyler yemedım
asla 1 catal bıle pasta borek yemedım paketlenmıs hazır konserve urun yemedım 1 ayda duzeldı ve bırdaha tekrarlamadı ama omur boyu dıkkatlı saglıklı beslenmenız gerekıyor bunun ıcın
Yemeyin hanımefendi hareket edin.Çok çok hareket edin.Selam kızlar, ben bir kaç aydık evliyim ve aşırı kilo aldım. Tanı tamına 15 kg 6-7 ay içinde! Ve şimdi vermeye çalışıyorum ama olmuyor. Sürekli aç hissediyorum sürekli. Akşam yemeği yedim ama şu an açım mesela veya bi şeyler yemek istiyorum bilmiyorum90 kg olmak üzereyim ve daha 23 yaşındayım, ev hanımıyım. Obur ve tembelim kendimden nefret ediyorum ve şu an buzluktaki mantıyı yemek istiyorum! Yardım edin lütfen
![]()
ben devlet hastahanesine gittim tahlil yaptırdım.diyetisyen,endokrin,spor doktoru diye bölümlere gittim.diyetisyen herkese aynı listeyi veriyor bir faydasını görmedim uygulayamadığım için ama spor ve ilaçla kilo verdim.hala vermem gereken 10 kilo var.Aile hekimi bakar mı?