Sürekli aç hissediyorum

Ben saatleri çok çok aştım aslında sabah işe gidiyordum öğle 1 gibi evde oluyordum saat 2 gibi sebze protein ağırlıklı yiyecekler yedikten sonra yemeği tamamen kesiyordum taa ki ertesi güne kadar 3 ayda 19 kilo verdim .Enerjim arttı günde 1 saat yürüyüş hatta 2 saate çıkmıştı son ay .
Bir de gluten içeren her şeyden uzak durdum.. Beyaz şekerden de ..
Ama ara ara kuru kayisi bol bol tahin pekmez yedim..Enerjime iyi geldi.
Bende geçen sene öyleydim bu sene öğlen çalıştığım için dengem şaştı
Üstüne sürekli kahvaltılara akşam yemeklerine misafirdim
Öff tekrar nasıl düzene oturacağım bilmiyorum

Bende geçen sene öyleydim bu sene öğlen çalıştığım için dengem şaştı
Üstüne sürekli kahvaltılara akşam yemeklerine misafirdim
Öff tekrar nasıl düzene oturacağım bilmiyorum
Şöyle bir silkelenin ve başlayın..Yarın düzeninizi oturtun yazın her şey harika olacak:))

Sanki beni anlatmişsiniz.
Surekli açim.
Surekli yemek ve tatli hayalleri kuruyorum.
Az once kazandibi yapip yedim.
Uzuntuden ölecem(((

Yeni diyete başlamistim, 6-7 kilo verdim, tutamiyorym kendimi, almaktan korkuyorum.

bana aynısı oldu stresten yedim yedim çikolataları sonra aldım 20 kilo falan.insülin direnci çıktı tabi bu kadar kiloya.büyük ihtimal sizdede vardır.doktora gidin ilaç,diyet veriyor ve haftada 3 gün spor öneriyor.

bende aynıydım 22 yaşındayım .hamileydim 1 ay öncesi bebeğim karnım da öldü daha 12hafta iken 10 kg almıştım 75 oldum bebeğim öldükten sonra doktor kg vermemi söyledi glifor verdi. insilün direncim malesef kötü . glifor bana şuan tatlı yedirmiyor . polikistik over olduğum için zor kilo veriyorum önceden güzel kilo veriyordum şimdi malesef zor. ama uzak durmaya çalışıyorum . bu arada tatlı yemek istersen hurma yersin 1 ad 25 kalori insanlar hurma diyeti uyguluyor ve baya verenler oluyor .mantı +makarna+ekmek+kola +çikolata+tatlı mutlaka uzak durmalısın . gerekirse diyetisyen yardımı alırsın.

bende aynıydım 22 yaşındayım .hamileydim 1 ay öncesi bebeğim karnım da öldü daha 12hafta iken 10 kg almıştım 75 oldum bebeğim öldükten sonra doktor kg vermemi söyledi glifor verdi. insilün direncim malesef kötü . glifor bana şuan tatlı yedirmiyor . polikistik over olduğum için zor kilo veriyorum önceden güzel kilo veriyordum şimdi malesef zor. ama uzak durmaya çalışıyorum . bu arada tatlı yemek istersen hurma yersin 1 ad 25 kalori insanlar hurma diyeti uyguluyor ve baya verenler oluyor .mantı +makarna+ekmek+kola +çikolata+tatlı mutlaka uzak durmalısın . gerekirse diyetisyen yardımı alırsın.
glifortatlı isteğini mi kesiyor

glifortatlı isteğini mi kesiyor
evet glifor saten şeker hastaları kullanıyor . ve bende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum . tatlı isteğimi kesti fakat tahlil sonuçlarıma göre yazıldı bu ilaç bana . önce tahlil vb şeylerinizi yaptırın doktorunuza danışın reçetesiz alınmıyor saten .

bana aynısı oldu stresten yedim yedim çikolataları sonra aldım 20 kilo falan.insülin direnci çıktı tabi bu kadar kiloya.büyük ihtimal sizdede vardır.doktora gidin ilaç,diyet veriyor ve haftada 3 gün spor öneriyor.
Aile hekimi bakar mı?

Ya cidden, niye evlenince kilo alıyor çiftler? Eşimle ben nisanliyken başladık hatta 😂 Hayır o kadar zayiftik ki üstelik. Eşime giydiği pantolon yakismazdi, çöp gibiydi bacakları. Ben 34 beden giymeme ragmen pantolonumu fermuarini açmadan cikarabiliyordum. Ne oldu bize anlamadım. 😅
yenı evlıyken daha cok pasta borek yeme ıcme derdıne dusuluyor mısafırlıkler gelenınız gıttıgınız cok oluyor
bızde cok kılo almıstık esımle fazlasıyla gerı verdık cunku herseye olumsuz yansıyor kılo
suan evlendıgımız kılodan zayıfız bırde cocugumuz var bu ısler bırlıkte yapılırsa olur
o kılo alma gunahına bırlıkte gırdınız bırlıkte de verırsınız gerı :)

yenı evlıyken daha cok pasta borek yeme ıcme derdıne dusuluyor mısafırlıkler gelenınız gıttıgınız cok oluyor
bızde cok kılo almıstık esımle fazlasıyla gerı verdık cunku herseye olumsuz yansıyor kılo
suan evlendıgımız kılodan zayıfız bırde cocugumuz var bu ısler bırlıkte yapılırsa olur
o kılo alma gunahına bırlıkte gırdınız bırlıkte de verırsınız gerı :)
İşte sorun da burada ya. Ben eşime yakıştırıyorum su halini çünkü aşırı zayıftı. Şimdi normal görünüyor, hafif bir göbeği var onu bile seviyorum 😅
Ama ben bebekten sonra vermezsem kendimi berbat hissederim. O da bana yakıştığını, zayifken hasta gibi göründüğümü söylüyor ama yok, kararında zayıflık iyidir ya😊

58 kilo 170 cm boyundayım
bırbırımıze yakınmısız bende 172 boya 60 kıloyum 36 beden gıyıyorum kas oranım yuzde 20
sadece kafamızın 7 kılo oldugunu dusunursek :D

benımde vardı ınsulın dırencım ama tombıktım ozamanlar endokrın uzmanım ılac vermıstı cok asırı saglıklı beslenınce ınsulın dırencımden kurtuldum beslenmeyle alakalı , uzun surelı ınsulın dırencı seker hastalıgı demektır hemen saglıklı yasama dön demıstı bana

saglıklı yaglarla beslendım saf zeytınyagı badem gıbı
asla ekmek yemedım ondan alacagım karbonhıdratı kabak ve havuctan aldım
asla kızartma yemedım
asla seker ve kanda sekere donusen seyler yemedım
asla 1 catal bıle pasta borek yemedım paketlenmıs hazır konserve urun yemedım 1 ayda duzeldı ve bırdaha tekrarlamadı ama omur boyu dıkkatlı saglıklı beslenmenız gerekıyor bunun ıcın

Diyetisyenler Kızıyorlar ama ekmeği tamamen bırakmak gerekiyor bence
Çünkü güne karbonhidratlarla başlayınca gerisi geliyor sonrası geçmeyen bir açlık
Birde şeker aynı şekilde çaya kahveye şeker atmamak yeterli gelmiyormuş
Meyve bile sınırlı yenilmeliymiş
yulafın içinde bile şeker olduğunu öğrendiğimden beri iyi değilim
niye kızıyolar?

23 yasindasin, yasitlarinin isi gucu ugrasi var sen evde oturuyorsun. Bu yasta enerjik olman, kendine ugras, is araman normal olmayinca da can sikintisindan yemeye sariyorsun. Calismayi dusunmez misin, hayatboyu bos mu oturcaksin?

kilolu olduğunuz için insülin direnciniz var. insülin direnciniz olduğu için kilolu değilsiniz. bu yanlış bilgiyi düzeltelim.
Nasil yani? Ben de ayni sekilde surekli açım yemekten 2 saat sonra midem kazınıyor evdekilere diyorum acıkmadınız mı siz ya benim midem kazındı diyorum çok şaşırıyolar. bende de bu insülin direnci olduğunu düşünüyorum. herkes emzirdiğin içindir diyo ama alakası yok bence. herkes emziriyo bi ben mi. şimdi ben zayıflarsam insülin direncim kendiliğinden yok olur mu yani?

Back
X