Sürekli ağlama krizine giren çocuk

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
Belki uzun olacak bilmiyorum. Çıkmazdayım yoruldum.
Oğlum 2 yaşında. Belki de kimse inanmayacak bana çünkü çevremde inanmıyordu zamanla şahit olarak anladılar. Oğlum doğdu doğalı ağlıyor. Ha büyüdükçe susar dediler ama yok.
Bugün dükkana gittim yine ne ağladı sussun oyalansın diye herşeyi yaptım. Sıkıldı herhalde dedim pazara çıkardım. Pazarda da ağladı. Oğlum arabada oturmaktan mı sıkıldın yürümek ister misin dedim. Evet dedi arabayı bıraktık yine ağladı. Ama öyle böyle değil kriz oğlumun ağlamaları hep kriz gibi olur. Dışarıdan görseniz bu kız kesin bu çocuğu dövdü dersiniz ama yok. Bir cimcik bile yok hiçbişey yok. Pazarda krize girince artık sinirlendim eve yürüyoruz kalabalıkta herkes bize bakıyor. Rahatsız oldum arka sokaktan gittim bu kez teyze bana bağırmaya başladı çocuk ağlıyor vs vs. Bağırarak Seni ilgilendirmez teyze dedim canım burnumdaydı zaten. Hamileyim bide. Beni ilgilendirir dedi. Benim çocuğum seni ilgilendirmez dedim arkamdan sayıyordu zaten ben giderken. Bu sadece bugünki olay. Oğlum her zaman heryerde ağlar. Hemde her zaman sebepsiz. Çünkü susturmak için elimden geleni yapıyorum olmadı konuşuyorum ifade etsin diye. Ve bu gbi teyzeler her zaman kesinlikle çıkar laf söylerler. Ya oğlumu 2 yıldan beri susturmaya çalıştığım halde krize girer gibi ağlamasına mı yanayım. her zaman bu tarz hiçbişey bilmeden karışan teyzelere mi yanayım. Hamileyim ona mı yanayım. Oğluma mı yetemiyorum iyice doyumsuz mu oldu acaba ona mı ağlayayım. Yoruldum gerçekten yoruldum evde oğlum Bi yandan ben Bi yandan oğlum ağladı o uyuya kaldı bende buraya yazıyorum. Bi çocuk neden herşeye ağlar.? Hele ki artık anlayabiliyorken az çok ifade edebiliyorken. Ben mi yetemiyorum nedir bu ben anlamıyorum. Yaşayan deneyimleyen varsa nolur fikir verin

Öncelikle zor bir durumdasınız Allah kolaylık versin. Ama bu durum iki senedir sizi yormuş olmalı. Neden 2. Çocuğu şimdi yaptınız? Bu çocuğunuzu daha zorlar çünkü. Keşke bu soruna bir çözüm bulsaydınız önce. Bu yorgun psikoloji İle 2 çocukla nasıl baş ediceksiniz merak ettim

Ağlayarak mı ilgi çekmeye çalışıyo acaba
Ağladığı için her istediğini yapıyosanız ondan da ağlar
Ağladığı zaman ilgilenmeyin bakalım bide nasıl olacak

Aaaa çok benziyoruz.Benim ki de 21 aylık. Doğduğundan beri nadir susar. Henüz kendini ifade edemiyor, memeye sülük gibi yapışık yaşıyor. Yemek yok, mama yok, meyve nadir, beslenme namına uygun giden 1 gün yok. Boy 80cm, kilo 9.5. Drlara göre normal bana göre değil. Memeden kesmeye çalışıyorum başarılı olamıyorum.
Eczaneden dr önerileriyle vitamin takviyesi aldım. Demir eksikliği huysuzluk, halsizlik yapar.
Kan değerlerine baktırın.

Benim oğlumda böyleydi, suan 38 aylık, güzel haberi vereyim, giderek azalıyor şükür ki ağlama krizleri.

Bir de hamileymissiniz, bol sabır diliyorum, biliyorum çok zor.

Ben bir dönem ağlamaktan keyif aldigink bile düşünür olmuştum, çünkü ağlarken aynaya bakıp suratını inceliyordu

Siz en iyisi bir pedagoga götürüp öneri alın, gerçekten buyuk faydasi oluyor ☺☺

İlk oğlumdan sonra bu 2 numara sudan çıkmış balığa çevirdi beni. Durur durur ağlar, bakar bakar ağlar. Dalgın olduğu zamanlarda beni tekrarlar, kelimeleri söyler. Bilinçli bir şekilde, ısrar ve inatla konuşmak istemiyor. 8 aylıkken yürüdü, çok acelemiz vardı.Iııı aaaaa yetiyor kendisini ifade etmeye.
Benimkisi açlığın verdiği huzursuzluktan ağlıyor ama asla yemiyor. Hiç birşey.. Konu sahibinden halliceyim, çıldırma noktasına gelip sakinlediğim çok oluyor. Umarım geçer. Memeden kesmeyi başardığım gün kuş gibi hafifleyeceğimi hissediyorum.
Sizinki de az değilmiş. Aynaya bakıp ağlamak

Oğlum arkadaş ortamlarında çocuklar tarafından dışlanıyor o yüzden kardeşi olsun istedim büyüdükçe sakinleşir diye düşündüm ama yanılmışım

Ağlayarak mı ilgi çekmeye çalışıyo acaba
Ağladığı için her istediğini yapıyosanız ondan da ağlar
Ağladığı zaman ilgilenmeyin bakalım bide nasıl olacak

Ağladığı zaman istediği şeyleri yapmıyorum ama ağladığı zaman ilgilenemyince de susuyor. Çevremdekilere diyorum ağlayınca karışmayın susar diye onlar tabiki beni dinlemiyorlar. Zaten evde ağlayınca benim kontrolümde ama dışarıda ağlayınca önüne gelen herkes ne biçim annesin diyor daha ne olduğunu bile bilmeden

Aç olmak veya uykusuzluk durumu olabilir mi?

Kan değerleri normal. Herşeyi normal. Ama ona rağmen gece gündüz ağlıyor

İnşallah benimki de gittikçe sakinleşir çünkü kendisine eziyet ediyor böyle. Yazık bazen bende beni delirtmek için yaptığını düşünüyorum çünkü onun açısından empati kurarak günüme yön veriyorum ama o buna rağmen yüksek sesle bağırıyor

Birakin aglasin aglamanin bi faydasi olmayacagini anlamasini saglayin her dedigini yapmayin sessiz kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…