Sürekli ağlama krizine giren çocuk

Dışarı çıkarma sebebim evde sıkılır vs diye hani enerjisini atınca daha sakin olur diye düşünüyorum ama enerjisi bitmek bilmiyor. İnşallah öğrenirsem sana da yazacağım. Yazık çocuklar ağlamasın

Çocuğunuzu bi doktora götürün derim 2 yıl neden dayandınız ki

Duygusal olarak denedim ama o konuda Bi sıkıntımız yok çok şükür ama çok inatçı. O konuda biraz daha uğraşabilirim dediğiniz gibi deneceğim inşallah

Ya insanlar da şöyle Bi kanı var. Çocuk çok ağlıyor diyorum e çocuk bu normal ohoooo biz neler çektik buda bişey m düzelir düzelir diyorlar. Gaz sancısı açlık sendrom vs vs diyorlar. Deneyimli oldukları için herhalde ben sabırsızım diye düşündüm ama artık normal olmadığını anladım. Doktora da çok götürdüm bana dönüp bu mu ağlayan çocuk diye güldüler yani

Tabi ki götürmekte fayda var ama Dr larda o kadar küçük yaş grubunda sabirdan ötesini pek tavsiye edemiyorlar.

Bazen ilaç öneren bile oluyor..

Eğer giderek yükselen bir ivme varsa o zaman ciddiye almak lazım.

Giderek azalacaktır inşallah

Bilmiyorum yazan oldu mu ama birde dua falan okuyup üfleseniz
Evdede tlfndan kuran açsanız belki biraz faydası olur
Bi zamanlar kızım uyumaya gecerken cok aglıyordu.tlfndan uyku rukyesi acıyordum
Faydasını gördüm

Evet ciddiye almıyorlar. İnşallah

Bilmiyorum yazan oldu mu ama birde dua falan okuyup üfleseniz
Evdede tlfndan kuran açsanız belki biraz faydası olur
Bi zamanlar kızım uyumaya gecerken cok aglıyordu.tlfndan uyku rukyesi acıyordum
Faydasını gördüm

Yeni doğduğu dönemler telefondan kuranı kerim ney sesi açtım onlarla uyuttum gece gündüz uyumazdı çünkü ama faydası olmadı. Kendim okuyorum yinede faydası olsun diye. Nazar duası okuyorum bide. Nazar değiyorsa diye. Bilemiyorum başka napabilirim

Annem hep anlatir. 2 yasima kadar sebepsiz aglarmisim. Aglaya aglaya kendini hasta ediyordun der annem hep. Yolda yururken kaldirima oturur yarim saat kalkamazmisim. Eve insan gelemezmis benim yuzumden. Annemler zaten hir yere gidemezmis. Yolda annemin halini goren beni kaciriyo sanarmis hatta. Oyle bir feryat figan. 2 yastan sonra biraz hafiflemis 3 te de tam durulmusum. Allah size sabir versin. Insallah gececek bugunler de

İnşallah bizimki 2 yaşında henüz hafiflemedi ama zaman inşallah dediğiniz gibi olur

Geçecektir inanın, benim oğlum uykusundan uyanıp aglardi, gündüz o kadar çok aglardi ki gece uykusuna da sirayet ederdi aglamalari,hem de öyle böyle değil, bağırarak, hatta malesef tabiri caizse anirarak...

Uyandirsak da uykusu acilmazdi, açılsa da susmazdi, gece terörü falan da değildi, sabahlari yada öğle uykusundan da öyle kalkardı.

Normal bir zaman da da kendini yerlere atarak, hatta eşyaları da fırlatarak bagirirdi..

Hatta birşey daha söyleyim, bazen sadece uzaktan izlediğim halde, git burdan, yada yarım edin diye de bağırırdi

Bunlar geçti, zerresi kaldı sadece..

Gecicek inşallah, siz o zamana kadar sağlam kafa da kalmaya çalışın mümkün mertebe. ☺☺

Aynı benim oğlum
Peki bişey soracağım nasıl geçti kendi kendine mi? Bide kaç yaşında geçti?
Bide sağlam kalmayı nasıl başardınız ben artık beynimin uyuştuğnu hissediyorum Da

Kesinlikle uzman yardımı almalısınız. Ağlayarak dediklerini yaptıramasın önerileri çok yavan kalır sizin durumunuza.Bu ağlamaların altında yatan asıl sebebi bulmak gerekir. Yoksa kardeşle birlikte çok daha kötü günlerde bulabilirsiniz kendinizi

susturamıyorsan çıkarma çocuğunu kimse zırıl zırıl çocuk sesi çekmek zorunda değil ki
Evet çocuğu ağlayan anne eve hapsolmali kafayı yemeli çünkü pazara çarşıya çıkmayı haketmiyor neden çünkü çocuğu ağlıyor. Umarım senin gibi taş kalpli bı insan çıkmaz karşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…