- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
-
Canım benim oglum da aynı 2 yaşında herşeye ağlıyor maalesef bende yolda götürürken aglıyordu amcanın biride kaçırıyorum sanmıştı cocugumudüzeltemedim dışarı mümkün olmadıkça çıkmıyorum evde de aynı maalesef beraber ağlıyoruz bazen sinirden.. Çözüm bulursan haber et bende deneyecem
O halde soyle yapın, duygusal eksiklikten mi ağlıyor yoksa sadece inattan mi onu ayırt edin. Duygusal eksikliktense bol bol sarılıp sakinlestir, sebepsiz yere inattan ağlıyorsa sebebini anlamaya çalış,onu anlamaya çalıştığını göster. Sorular sor.Muhtemelen devam edecek, 'neden ağladığını anlayamıyorum,istersen odanda ağlayabilirsin. Aglaman bitince kucağıma gelebilirsin,sakinlestiginde konusabiliriz' gibi sakince davranabilirsin.
aglayan cocuktan rahatsiz olan disari cikmasin. ne demek cocugu cikarma falan. kafa piril piril masallahseninkini de okumak zorunda değil sana ne ki
Terbiyesizliginizi zevkle şikayet ettim,denk gelirse benim gibi biri susturur o çocuğu merak etme sen. bakamıyorsan susturamıyorsan yapmayacaksın
Çocuğunuzu bi doktora götürün derim 2 yıl neden dayandınız ki
Tabi ki götürmekte fayda var ama Dr larda o kadar küçük yaş grubunda sabirdan ötesini pek tavsiye edemiyorlar.Çocuğunuzu bi doktora götürün derim 2 yıl neden dayandınız ki
Tabi ki götürmekte fayda var ama Dr larda o kadar küçük yaş grubunda sabirdan ötesini pek tavsiye edemiyorlar.
Bazen ilaç öneren bile oluyor..
Eğer giderek yükselen bir ivme varsa o zaman ciddiye almak lazım.
Giderek azalacaktır inşallah
Bilmiyorum yazan oldu mu ama birde dua falan okuyup üfleseniz
Evdede tlfndan kuran açsanız belki biraz faydası olur
Bi zamanlar kızım uyumaya gecerken cok aglıyordu.tlfndan uyku rukyesi acıyordum
Faydasını gördüm
İlik nakli bağışında bulunmak isteyen hassas bir kadının bu yorumuna inanamadım. Ne yapabilirsiniz ki denk gelseniz?denk gelirse benim gibi biri susturur o çocuğu merak etme sen. bakamıyorsan susturamıyorsan yapmayacaksın
Annem hep anlatir. 2 yasima kadar sebepsiz aglarmisim. Aglaya aglaya kendini hasta ediyordun der annem hep. Yolda yururken kaldirima oturur yarim saat kalkamazmisim. Eve insan gelemezmis benim yuzumden. Annemler zaten hir yere gidemezmis. Yolda annemin halini goren beni kaciriyo sanarmis hatta. Oyle bir feryat figan. 2 yastan sonra biraz hafiflemis 3 te de tam durulmusum. Allah size sabir versin. Insallah gececek bugunler de
İnşallah hafifleriz, inşallah atlatırız. 2. Bebeğiniz de sağsalim doğsun inşallah.İnşallahbizimki 2 yaşında henüz hafiflemedi ama zaman inşallah dediğiniz gibi olur
Ağlak çocuğunuz yoksa bu yaşanılanın böyle basit bir şey olduğunu düşünürsünüz.çıkmasın demiyorum çıkarsa susturmayı bilmen gerekiyor
İnşallah hafifleriz, inşallah atlatırız. 2. Bebeğiniz de sağsalim doğsun inşallah.
Geçecektir inanın, benim oğlum uykusundan uyanıp aglardi, gündüz o kadar çok aglardi ki gece uykusuna da sirayet ederdi aglamalari,hem de öyle böyle değil, bağırarak, hatta malesef tabiri caizse anirarak...
Uyandirsak da uykusu acilmazdi, açılsa da susmazdi, gece terörü falan da değildi, sabahlari yada öğle uykusundan da öyle kalkardı.
Normal bir zaman da da kendini yerlere atarak, hatta eşyaları da fırlatarak bagirirdi..
Hatta birşey daha söyleyim, bazen sadece uzaktan izlediğim halde, git burdan, yada yarım edin diye de bağırırdi
Bunlar geçti, zerresi kaldı sadece..
Gecicek inşallah, siz o zamana kadar sağlam kafa da kalmaya çalışın mümkün mertebe. ☺☺
Evet çocuğu ağlayan anne eve hapsolmali kafayı yemeli çünkü pazara çarşıya çıkmayı haketmiyor neden çünkü çocuğu ağlıyor. Umarım senin gibi taş kalpli bı insan çıkmaz karşımasusturamıyorsan çıkarma çocuğunu kimse zırıl zırıl çocuk sesi çekmek zorunda değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?