- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
-
Konu sahibi isteklerini ağlayarak mı yaptırmaya alıştı acaba?
Birakin aglasin aglamanin bi faydasi olmayacagini anlamasini saglayin her dedigini yapmayin sessiz kalin
Kamusal alana o çıkmasın bu çıkmasın diyemezsiniz, çekemiyorsanız özel mülkünüzden çıkmama hakkınız var.
Ben buraya susturmak için onca şey yaptığım halde susmadığı için konu açtım farkındaysanız.çıkmasın demiyorum çıkarsa susturmayı bilmen gerekiyor
Evde sıkılıyor diye çıkarıyorum doğru olan eve hapsetmekmiydi yoksa?
Ben buraya susturmak için onca şey yaptığım halde susmadığı için konu açtım farkındaysanız.
Canım benim oglum da aynı 2 yaşında herşeye ağlıyor maalesef bende yolda götürürken aglıyordu amcanın biride kaçırıyorum sanmıştı cocugumuBelki uzun olacak bilmiyorum. Çıkmazdayım yoruldum.
Oğlum 2 yaşında. Belki de kimse inanmayacak bana çünkü çevremde inanmıyordu zamanla şahit olarak anladılar. Oğlum doğdu doğalı ağlıyor. Ha büyüdükçe susar dediler ama yok.
Bugün dükkana gittim yine ne ağladı sussun oyalansın diye herşeyi yaptım. Sıkıldı herhalde dedim pazara çıkardım. Pazarda da ağladı. Oğlum arabada oturmaktan mı sıkıldın yürümek ister misin dedim. Evet dedi arabayı bıraktık yine ağladı. Ama öyle böyle değil kriz oğlumun ağlamaları hep kriz gibi olur. Dışarıdan görseniz bu kız kesin bu çocuğu dövdü dersiniz ama yok. Bir cimcik bile yok hiçbişey yok. Pazarda krize girince artık sinirlendim eve yürüyoruz kalabalıkta herkes bize bakıyor. Rahatsız oldum arka sokaktan gittim bu kez teyze bana bağırmaya başladı çocuk ağlıyor vs vs. Bağırarak Seni ilgilendirmez teyze dedim canım burnumdaydı zaten. Hamileyim bide. Beni ilgilendirir dedi. Benim çocuğum seni ilgilendirmez dedim arkamdan sayıyordu zaten ben giderken. Bu sadece bugünki olay. Oğlum her zaman heryerde ağlar. Hemde her zaman sebepsiz. Çünkü susturmak için elimden geleni yapıyorum olmadı konuşuyorum ifade etsin diye. Ve bu gbi teyzeler her zaman kesinlikle çıkar laf söylerler. Ya oğlumu 2 yıldan beri susturmaya çalıştığım halde krize girer gibi ağlamasına mı yanayım. her zaman bu tarz hiçbişey bilmeden karışan teyzelere mi yanayım. Hamileyim ona mı yanayım. Oğluma mı yetemiyorum iyice doyumsuz mu oldu acaba ona mı ağlayayım. Yoruldum gerçekten yoruldum evde oğlum Bi yandan ben Bi yandan oğlum ağladı o uyuya kaldı bende buraya yazıyorum. Bi çocuk neden herşeye ağlar.? Hele ki artık anlayabiliyorken az çok ifade edebiliyorken. Ben mi yetemiyorum nedir bu ben anlamıyorum. Yaşayan deneyimleyen varsa nolur fikir verin
Belki 2 yaş sendromudur. Çok aklınıza takılıyorsa bir çocuk gelişim uzmanına danışılabilir ama bence bu yaş grubu komple böyle. Tabii siz anne olarak bir farklılık varsa daha iyi gözlemlemişsinizdir.Aslına bakarsanız istekleri olunca açıklamaya çalışıyorum ağlayınca bırakıyorum kendi haline ama dikkatimi çeken istekleri olmadığı zamanlarda bile ağlaması
Allahım siz şaka misiniz, nasıl sustursun kadın, cocuk bu.çıkmasın demiyorum çıkarsa susturmayı bilmen gerekiyor
ben de rahatsız olan kadına verdiğiniz kaba tepki için yorum yazdım. ççocuğun huyunu bildiğiniz halde pazara götürmek yerine daha kontrollü olabileceğiniz bi yere götürmeyi tercih edin mesela. birileri bundan rahatsız olup uyardığında çocuğun bağırıp tüm mahalleyi ayağa kaldırmaya hakkı varmış gibi davranmayın
Allahım siz şaka misiniz, nasıl sustursun kadın, cocuk bu.
Annesi çok mu bayılıyordur çocuğunun bağırıp aglamasina.
Ah inşallah sizin gibi birine denk gelirim çocuğum ağlarken.
Gerçekten normal değil söyledikleriniz.
Allahım siz şaka misiniz, nasıl sustursun kadın, cocuk bu.
Annesi çok mu bayılıyordur çocuğunun bağırıp aglamasina.
Ah inşallah sizin gibi birine denk gelirim çocuğum ağlarken.
Gerçekten normal değil söyledikleriniz.
Bazı çocuklar böyledir.
Çorabı yamulur ona ağlar, renkli bir şey gözüne batar ona aglar, kitafetinj sevmez ona aglar,
Logoyu hayal ettigi yere takmazsin ona aglar, salataliginin 1 milimlik kabugu kalmistir ona aglar, o bir sebepten aglar anne cirpinir.
Anlamaya çalışır.
Işın garibi çocukta çoğu zaman sebebini bilmez.
O ona batar ama ağlamaya başladığında unutur neden agladigini vs.
Peki ne yapılır? Deneye yanıla, önce her şey sifirlanip yeniden başlayarak vs çocuk tanınır..
Dışarıda fazla uyaran olur.
Sizin teyzeye sinir olduğunuz gibi çocuğunuz arabasının tekerine gelen taşa, karşıdan bakan pazarcıya, sevmedigi meyveyi gorur ona bir seylere tepki verir.
Konuşmaya başladıkça kolaylaşacak diye düşünüyorum.
Belki 2 yaş sendromudur. Çok aklınıza takılıyorsa bir çocuk gelişim uzmanına danışılabilir ama bence bu yaş grubu komple böyle. Tabii siz anne olarak bir farklılık varsa daha iyi gözlemlemişsinizdir.
sacmalayacaksan uye olup konuya yorum yazma! kimse senin manasiz yorumunu okumak zorunda degil ki.susturamıyorsan çıkarma çocuğunu kimse zırıl zırıl çocuk sesi çekmek zorunda değil ki
Bence ağlayınca istediği her şey oluyor. Muhtemelen bugün pazarda sıkıldı, siz eve götürene kadar ağladı. Ağlayınca bir şey yapıldığını görüp "Ben ağlayınca ailem beni ödüllendirir" diye bir düşüncesi var bence. Bu farkındalık çocukken değil bebekken başlıyor. Bebekler ağlayınca annesinin yanına geldiğini görünce ağlayarak ailelerini yanına getirtiyorlarmış. İnsan yavrusu sonuçta her yaşta zeki. Bence bir daha ağlayınca istediğini sormayın veya yapmayın. Sen ağlamayı kesene kadar istediğini yapmıyorum deyin.
seninkini de okumak zorunda değil sana ne kisacmalayacaksan uye olup konuya yorum yazma! kimse senin manasiz yorumunu okumak zorunda degil ki.
O halde soyle yapın, duygusal eksiklikten mi ağlıyor yoksa sadece inattan mi onu ayırt edin. Duygusal eksikliktense bol bol sarılıp sakinlestir, sebepsiz yere inattan ağlıyorsa sebebini anlamaya çalış,onu anlamaya çalıştığını göster. Sorular sor.Muhtemelen devam edecek, 'neden ağladığını anlayamıyorum,istersen odanda ağlayabilirsin. Aglaman bitince kucağıma gelebilirsin,sakinlestiginde konusabiliriz' gibi sakince davranabilirsin.Yanımda oğlum için sürekli yemek taşırım uykusundan uyandıktan sonra dışarı çıkmaya özen gösteririm. O yüzden o ihtimaller olamaz ne yazıkkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?