Sürekli ağlama krizine giren çocuk

Allah size de sabir versin inşallah duzelir

Ben de onun 7 yas versiyonu var..konu komsu dovuyor sanacak o kadar diyim.Bi cozum bulamadim hele okul baslasin devam ederse pedagog yollari gorunuyor

Aynı benim oğlum
Peki bişey soracağım nasıl geçti kendi kendine mi? Bide kaç yaşında geçti?
Bide sağlam kalmayı nasıl başardınız ben artık beynimin uyuştuğnu hissediyorum Da
Sağlam kaldın mi dersen, dönem dönem delirdim diyebilirim.

Daha geçen ay durmadan seyreyen tüm vücudum yüzünden nörolojiye gittim, beyin mr i çektirdim, sadece stres sebepli çıktı.

Hala da oğlum cok ağladığında yüzüm parmaklarım atmaya başlar..
Yani zor..

Tam olarak geçme diye bir şey yok aslında, ama aşırı azaldı, insanlara fazla gelen ağlama bana sivrisinek sesi gibi geliyor, en azından artık saatlerce anirmiyor, eşyaları yere atmıyor, yada uykudan ağlayarak kalkmıyor..

Bu da en fazla 3 aydır ciddi anlamda azaldı, yani 3 yaş gibi..

Daha 5 ay öncesinde evlilik fotoğrafınızı kadar yere attığını bilmiyorum.

O zaman bir cama vuracak, bardak atacak, kendisine zarar verecek diye ödüm patlıyordu.
Kaç kere de bardak kırdı çünkü..

Bir de biz çok ilgilenen oyun oynayan sık sık dışarı çıkan, okuyan kebdini geliştirmeye çalışan anne babanız.

Ona rağmen böyle olması beni çok üzüyordu, bakıyordum başkaları çeyreği kadar ilgilenmiyor ama çocuk uyumlu..

Bir şey soracağım, oğlunuz gelişim basamaklarını erken tamamladı mi, konusmak, yürümek, zeka anlamında.

Mesela parmağını sinek bile isirsa dayanamıyorum diye saatlerce ağlar, Allah göstermesin basit bir serum bile takılması gerekse ben ne yaparım bilmiyorum..

Asla durmaz çünkü, hastayken de ağlaya ağlaya ateşini çıkarır, sürekli mesela boğazım ağrıyor diye defalarca söyler, yada neyi varsa.

Sizde de var mı böyle şeyler.

Alerji testi falan yaptırdınız mı?

Ayrıca sendrom dönemi gayet normal

Ne yapalım 2 yasındaki çocuk etrafı rahatsız ediyor diye asalım mı keselim mi?
Bence cevap yazmayın,siniriniz hiç bozulmasın, biz susturamazsak ağlayan çocuğu kendisi sustururmus dışarı da, öyle diyor..

25 yaşında çocuksuz bir hanım diyim..

Fazlasıyla yürek yemiş yorumlari var.
Ama ben üslubundan dolayı şikayet ettim kendisini.

Oğlum çok canı acımadıkça acıyor demez. Aslında erken değil normal zamanlarda oldu bütün gelişimleri. Huysuzluğubun bunlarla Bi alakası mı var yoksa,? Valla Allah sizede iyi sabır vermiş ki bu günlere gelmişsiniz tebrik ediyorum sizi. İnşallah bende bu günleri görürüm

Ha bide bende bu bahsettiğiniz hasta olduğunda ki şeyler yok

Başına geleceğine inanıyorum ilahi adalet diye bişey var çünkü
Kimler dışarı çıkabilir liste versin oldu olacak
Engellisi olan varçocuğu hiç durmayan var. Böyle durumda olanlar eve kapatılırsa, enerji atmazlarsa, sosyal hayata nasıl uyum sağlayacaklar

Ağlasın , o ağlayacak sen takmayacaksın , teyzeler konuşacak sen kulağını tıkayacaksın. Not: çocuğu tarafından biraz önce omzu ısırılarak morartılmış ana
Geçmiş olsun, kulağımı tıkamayı deniyotum ama bazen görmezden gelemiyor insan. Kesin sizde yaşamışsınızdır malum o teyzeler heryerde

Allah kolaylık versin. Benim önerim şu şekilde olacak. Agladıgı zaman görmezden gelmeyi kullanıyormussunuz ya bence bunu yapmayın. Kendimden yola çıkarak yazıyorum. Ben agladıgımda biri görmezden gelse ilgilenmese daha çok üzülür ağlarım. Ağladıgı zaman dikkatini sevdiği şeylere kaydırın. Ben kızım küçükken hep öyle yapıyordum. Avutmaya çalısınca daha çok ağlayabiliyorlar. O yuzden dikkatini dağıtıyordum hemen. Sevdiği şeylere yönlendir. Böyle böyle belki ağlamayı unutur. Kolaylıklar diliyorum.

Benimde oglumda aynen boyle cok huysuz ve simarik.simarikligindan yapiyor herseyi.doktor bile dedi Allah sana sabir versin diye.bende o yuzden tek care kardesi olsun istedim.2 ay once dogum yaptim.insallah kizimla birlikte duzelir.birde enerjisini atamadigini dusunuyorum tabi o yuzden boyle hircin ve agliyor surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…