- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi yenieleman
-
Bağlasın mı evesusturamıyorsan çıkarma çocuğunu kimse zırıl zırıl çocuk sesi çekmek zorunda değil ki
Allah size de sabir versin inşallah duzelirTabi ki götürmekte fayda var ama Dr larda o kadar küçük yaş grubunda sabirdan ötesini pek tavsiye edemiyorlar.
Bazen ilaç öneren bile oluyor..
Eğer giderek yükselen bir ivme varsa o zaman ciddiye almak lazım.
Giderek azalacaktır inşallah
Sağlam kaldın mi dersen, dönem dönem delirdim diyebilirim.Aynı benim oğlum
Peki bişey soracağım nasıl geçti kendi kendine mi? Bide kaç yaşında geçti?
Bide sağlam kalmayı nasıl başardınız ben artık beynimin uyuştuğnu hissediyorum Da
Amin inşallah bizimki düzelme yolunda şükür.Allah size de sabir versin inşallah duzelir
Ne yapalım 2 yasındaki çocuk etrafı rahatsız ediyor diye asalım mı keselim mi?doğru olan insanları rahatsız etmemeyi öğretip sonra çıkarmak başkasını rahatsız etmeye hakkı var mı cidden ?
Bence cevap yazmayın,siniriniz hiç bozulmasın, biz susturamazsak ağlayan çocuğu kendisi sustururmus dışarı da, öyle diyor..Ne yapalım 2 yasındaki çocuk etrafı rahatsız ediyor diye asalım mı keselim mi?
Saçmalamanın, anlayışsızlığın ve empati kuramamanın dibindesiniz tebrik ediyorumsusturamıyorsan çıkarma çocuğunu kimse zırıl zırıl çocuk sesi çekmek zorunda değil ki
Sağlam kaldın mi dersen, dönem dönem delirdim diyebilirim.
Daha geçen ay durmadan seyreyen tüm vücudum yüzünden nörolojiye gittim, beyin mr i çektirdim, sadece stres sebepli çıktı.
Hala da oğlum cok ağladığında yüzüm parmaklarım atmaya başlar..
Yani zor..
Tam olarak geçme diye bir şey yok aslında, ama aşırı azaldı, insanlara fazla gelen ağlama bana sivrisinek sesi gibi geliyor, en azından artık saatlerce anirmiyor, eşyaları yere atmıyor, yada uykudan ağlayarak kalkmıyor..
Bu da en fazla 3 aydır ciddi anlamda azaldı, yani 3 yaş gibi..
Daha 5 ay öncesinde evlilik fotoğrafınızı kadar yere attığını bilmiyorum.
O zaman bir cama vuracak, bardak atacak, kendisine zarar verecek diye ödüm patlıyordu.
Kaç kere de bardak kırdı çünkü..
Bir de biz çok ilgilenen oyun oynayan sık sık dışarı çıkan, okuyan kebdini geliştirmeye çalışan anne babanız.
Ona rağmen böyle olması beni çok üzüyordu, bakıyordum başkaları çeyreği kadar ilgilenmiyor ama çocuk uyumlu..
Bir şey soracağım, oğlunuz gelişim basamaklarını erken tamamladı mi, konusmak, yürümek, zeka anlamında.
Mesela parmağını sinek bile isirsa dayanamıyorum diye saatlerce ağlar, Allah göstermesin basit bir serum bile takılması gerekse ben ne yaparım bilmiyorum..
Asla durmaz çünkü, hastayken de ağlaya ağlaya ateşini çıkarır, sürekli mesela boğazım ağrıyor diye defalarca söyler, yada neyi varsa.
Sizde de var mı böyle şeyler.
Saçmalamanın, anlayışsızlığın ve empati kuramamanın dibindesiniz tebrik ediyorum
Kınamanız başınıza gelecektir gelmeli de yani
Alerji testi falan yaptırdınız mı?
Ayrıca sendrom dönemi gayet normal
Ben de onun 7 yas versiyonu var..konu komsu dovuyor sanacak o kadar diyim.Bi cozum bulamadim hele okul baslasin devam ederse pedagog yollari gorunuyor
Ha bide bende bu bahsettiğiniz hasta olduğunda ki şeyler yokSağlam kaldın mi dersen, dönem dönem delirdim diyebilirim.
Daha geçen ay durmadan seyreyen tüm vücudum yüzünden nörolojiye gittim, beyin mr i çektirdim, sadece stres sebepli çıktı.
Hala da oğlum cok ağladığında yüzüm parmaklarım atmaya başlar..
Yani zor..
Tam olarak geçme diye bir şey yok aslında, ama aşırı azaldı, insanlara fazla gelen ağlama bana sivrisinek sesi gibi geliyor, en azından artık saatlerce anirmiyor, eşyaları yere atmıyor, yada uykudan ağlayarak kalkmıyor..
Bu da en fazla 3 aydır ciddi anlamda azaldı, yani 3 yaş gibi..
Daha 5 ay öncesinde evlilik fotoğrafınızı kadar yere attığını bilmiyorum.
O zaman bir cama vuracak, bardak atacak, kendisine zarar verecek diye ödüm patlıyordu.
Kaç kere de bardak kırdı çünkü..
Bir de biz çok ilgilenen oyun oynayan sık sık dışarı çıkan, okuyan kebdini geliştirmeye çalışan anne babanız.
Ona rağmen böyle olması beni çok üzüyordu, bakıyordum başkaları çeyreği kadar ilgilenmiyor ama çocuk uyumlu..
Bir şey soracağım, oğlunuz gelişim basamaklarını erken tamamladı mi, konusmak, yürümek, zeka anlamında.
Mesela parmağını sinek bile isirsa dayanamıyorum diye saatlerce ağlar, Allah göstermesin basit bir serum bile takılması gerekse ben ne yaparım bilmiyorum..
Asla durmaz çünkü, hastayken de ağlaya ağlaya ateşini çıkarır, sürekli mesela boğazım ağrıyor diye defalarca söyler, yada neyi varsa.
Sizde de var mı böyle şeyler.
Kimler dışarı çıkabilir liste versin oldu olacakBaşına geleceğine inanıyorum ilahi adalet diye bişey var çünkü
Geçmiş olsun, kulağımı tıkamayı deniyotum ama bazen görmezden gelemiyor insan. Kesin sizde yaşamışsınızdır malum o teyzeler heryerdeAğlasın , o ağlayacak sen takmayacaksın , teyzeler konuşacak sen kulağını tıkayacaksın. Not: çocuğu tarafından biraz önce omzu ısırılarak morartılmış ana
Kimler dışarı çıkabilir liste versin oldu olacak
Engellisi olan varçocuğu hiç durmayan var. Böyle durumda olanlar eve kapatılırsa, enerji atmazlarsa, sosyal hayata nasıl uyum sağlayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?