Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebegim 5.5 ayina kadar kolikti cok zor bi surec gecirdim simdi 8 aylik 6. Aydan sonra duzelmeler basladi gunduz uyku saatleri olmaya basladi ama gece en az 10 kere uyanip aglar ac olmasa bile zor bi bebek.siz erken baslamissiniz ek gıdaya keske bekleseydiniz 1 ay daha ne guzel emiyomus zamanla duzelicek sizin bebeginizde zor bi bebekarkadaşlar kızm 5 aylık emziriyorum arada kaşık maması arı pirinç unu cici bebe meyve püresi veriyorum azar azar,Ama genelde emziriyorum onlar ek olarak arada sırada. doğduğundan beri cokta kolay bi bebek değildi kolik oluyo sanrm akşam belli saatlerde çok ağlardı bi ara düzeldi ama son zamanlarda sürekli ağlıyor sürekli. Uykusu geldi az önce baya ağladı uyuttum zar zor yarım saat olmadan uyandi suan gene ağlıyor ne istedigini neden ağladığını bilmiyorum arada susuyor bişeylerle oyalanıyor sonra sıkılıp tekrar ağlıyor. Öyle biyeri acıyor gibi de değil . Napacağımı şaşırdım bi akıl verin ya
Doktora gıttınız mi? Enfeksiyon olabilir mi acaba?? Bende de aynı dert vardı oğlum kolikti rezene cayı papatya cayı verın bırde erken diş çıkarıyor olabilir . Calpol dolven agrı kesıcıler var mı?? Yedırdıgınız mamalar gaz yapabılırarkadaşlar kızm 5 aylık emziriyorum arada kaşık maması arı pirinç unu cici bebe meyve püresi veriyorum azar azar,Ama genelde emziriyorum onlar ek olarak arada sırada. doğduğundan beri cokta kolay bi bebek değildi kolik oluyo sanrm akşam belli saatlerde çok ağlardı bi ara düzeldi ama son zamanlarda sürekli ağlıyor sürekli. Uykusu geldi az önce baya ağladı uyuttum zar zor yarım saat olmadan uyandi suan gene ağlıyor ne istedigini neden ağladığını bilmiyorum arada susuyor bişeylerle oyalanıyor sonra sıkılıp tekrar ağlıyor. Öyle biyeri acıyor gibi de değil . Napacağımı şaşırdım bi akıl verin ya
Neyi varrmis peki oğlunuzun benim kizim 4 aylık sadexe anne sutu alıyo geceleri cok kotu geçiyor kriz gibi geliyor cok uzun suren aglamalari oluyotYediklerini sindirememe ihtimali yuksek. Bu da rahatsizlik verip gaz yapar.
Cici bebe cok gereksiz.
Uykudan en az 1 saat once birsey vermeyin.
Kakasi nasil? Besin alerjisi.. Laktoz intoleransi olabilir mi.. Benim oglumda da 4aydan sonra bu belirtiler vardi. Gezmedigim doktor kalmadi. Alerji uzmanina gosterin.
Yavrum kivranmasin.
Kendi serce pagmagini iyice bi yika bak nasil isiriyor yavrum o nasil kasinip agriodur varya benm kizimda disten huzursu bu aralar müzik flan ac ben hic kundak yapmadim ama uyuyacagi zaman iyice kundak yapiorum hemn uyuyo emzik verince bebek kasigi varsa onuda ver istersen agzina biraz isirsin kasisin yavrum tatli tatli kasinir agrirAslında bende öyle tahmin ediyorum ne bulsa agzina götürüp isiriyor yüzümüze atlıyor resmen
Fave sen dr getırmıssın kaka tahlılı falan yaptı degıl mı?Neyi varrmis peki oğlunuzun benim kizim 4 aylık sadexe anne sutu alıyo geceleri cok kotu geçiyor kriz gibi geliyor cok uzun suren aglamalari oluyot
+1arı mama, pirinç unu ve cicibebeyi çocuğunuza 5 aylıkken değil 5 yaşındayken bile vermeyin, avuçla küp şeker yedirmiş gibi oluyorsunuz. üçü de rafine şeker ve basit karbonhidrat deposu, minicik bebeğin, minicik midesini böyle çöp gıdalarla doldurmayın, ek gıdaya meyve, sebze, yoğurt ve sağlıklı kahvaltılıklarla geçin.
en azından ilk 1 yıl beslenmenize kesinlikle, şeker, bal, işlenmiş paketli gıdalar, şarküteri ürünleri, alerjenler (yumurta beyazı, bal, yer fıstığı vs) koymayın.
Laktoz intoleransi.. Kakasi bozuktu..Neyi varrmis peki oğlunuzun benim kizim 4 aylık sadexe anne sutu alıyo geceleri cok kotu geçiyor kriz gibi geliyor cok uzun suren aglamalari oluyot