sürekli ağlayan bebekkkk

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Kızlar yardımm 5 aylık bebeğim var sabahtan beri ağlıyor ama öyle bağıra bağıra değil sinirleniyor gibi ağlıyor oyuncak veriyorum iki oynuyor sonra yine ağlıyor kafam beynim kazan gibi oldu çığlık atıcam altını aldım gazını aldım suyunu verdm karnı tok neden olabilirr

Dur sakın ol ... Sürekli söylüyorum her yerde ama başıma geldiği için söylüyorum büyüme atağı haftasında olabilir mi ?

Olabilir mamada içmek istemiyor nasıl başedicem ne yapmalıyım bu durumda
Kucağına al onu istiyorlar genelde ve camdan falan baktır ki biraz oyalansn. Bu zamanlarda sırtının yere gelmesini istemez o yüzden alacaksın kucağına. Benimde başıma geliyor bende sürekli böyle o günü atlatiyorm ilk haftalarda tam tersi uyumak ve çok yemek istediği zamanlar oluyordu şimdi atak haftalarında tam tersi uyku yok huysuz aksi ve aç ...

Evet kucak istiyor benımle birlikte kucakta telefona bakıyor gık demiyor bi bıraksam yırtcak ortalıgı yemekte istemiyor ne zaman gecckk

Evet kucak istiyor benımle birlikte kucakta telefona bakıyor gık demiyor bi bıraksam yırtcak ortalıgı yemekte istemiyor ne zaman gecckk
Bazı bebeklerde 1 gün sürüyor ki benimki öyle bazılarında 3 gün ile 5 gün arası değişiyor. Tam olarak kaç haftalık ?

Kolik bebek öyle zaman zaman değil belirli saatlerde ağlar canım genellikle akşamları mesela 7 ile 10 arasi gibi. Muhtemelen atak haftası. Ayrıca arkadasnda dediği gibi okuman da rahatlatır
Evet daha küçükken kolikti ordan biliyorum bu koliklik değil bu pislik yapıyor

Bu ara bizde ayniyiz canım seni çok iyi anlıyorum benimki de 4 aylık birseyi yok gibi yine de doktora bi goturcem içim rahat etsin diye uyku yarım saat oyuncak umrunda değil kucakta gezecek

Evet daha küçükken kolikti ordan biliyorum bu koliklik değil bu pislik yapıyor
23. Hafta atağı var istersen bir bak ama devam ederse cidden seni endişelendirirse doktora git . Benimki atak haftalarında cidden cins oluyor o gün canıma okuyor ertesi günü sanki o ağlayıp yakınan huysuz olan benim çocuğum değil

Bu ara bizde ayniyiz canım seni çok iyi anlıyorum benimki de 4 aylık birseyi yok gibi yine de doktora bi goturcem içim rahat etsin diye uyku yarım saat oyuncak umrunda değil kucakta gezecek
Evet delirmek üzereyim kafam şişti kazan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…