Yerim onu benEvet daha küçükken kolikti ordan biliyorum bu koliklik değil bu pislik yapıyor
Evet bunu bir iki kez daha yapmıştı direk iştahtan kesilince anlıyorum23. Hafta atağı var istersen bir bak ama devam ederse cidden seni endişelendirirse doktora git . Benimki atak haftalarında cidden cins oluyor o gün canıma okuyor ertesi günü sanki o ağlayıp yakınan huysuz olan benim çocuğum değil
Amin inşallah teşekkür ederim :)Yerim onu ben
Geçmiş olsun o zaman. Insallah çabuk geçer miniğin ne derdi varsa
Suan bile kucagimda beraber yazıyoruz dünden beri delircem bendeEvet delirmek üzereyim kafam şişti kazan oldu
Bizde öylee birlikte yazıyoruzSuan bile kucagimda beraber yazıyoruz dünden beri delircem bende
O haftaları netten bakıp kaydedersen senin için çok iyi olur bana çok yardımcı oldu en azından doktora gitmeden önce bakıyorum atak haftası mı diye öyle olunca zaten yarını bekliyorum :))) zorlasan da yemeyecek kendisi acikirsa anca kolay gelsin ne diyeyim çok zor ama sakin ol konuş onunla :)Evet bunu bir iki kez daha yapmıştı direk iştahtan kesilince anlıyorum
Bizde öylee birlikte yazıyoruz
Evet bakıcam ama şuan değil kafam kazan gibi baksamda anlamıycam :)O haftaları netten bakıp kaydedersen senin için çok iyi olur bana çok yardımcı oldu en azından doktora gitmeden önce bakıyorum atak haftası mı diye öyle olunca zaten yarını bekliyorum :))) zorlasan da yemeyecek kendisi acikirsa anca kolay gelsin ne diyeyim çok zor ama sakin ol konuş onunla :)
Söyle düşün gelişiyor ve yeni yetenekler kazanıyor :) aslında iyi birşey ... Hatta boyunun uzadığıni bile farkedersn eğer sürekli ölçüm yapıyorsan evdeEvet bakıcam ama şuan değil kafam kazan gibi baksamda anlamıycam :)
Evet seviniyorum ama cok huzursuz bugün biraz kafa dinlemeye ihtiyacm varrSöyle düşün gelişiyor ve yeni yetenekler kazanıyor :) aslında iyi birşey ... Hatta boyunun uzadığıni bile farkedersn eğer sürekli ölçüm yapıyorsan evde
Yarına artik :))) sabırlı olEvet seviniyorum ama cok huzursuz bugün biraz kafa dinlemeye ihtiyacm varr
bana da doktor dış için daha erken dedi .1 hafta sonra dışı çıktı kızımın genelde dış çıkarken birşey yemiyorlar. zor emerdiSanmıyorum görünürde birşey yok dr da daha diş yok dedi geçenlerde
Olabilir bir kere daha böyle yapmıstı ya atak ya diş ozamanbana da doktor dış için daha erken dedi .1 hafta sonra dışı çıktı kızımın genelde dış çıkarken birşey yemiyorlar. zor emerdi
yaa çok zor biliyorum benim annem yanimda birlikte bakıyoruz kızima ,kızim 6.5 aylik annem arada abime gidiyor 10-15 günluğüne bazen boş bir odaya girip çıglık atmak istiyorum zamane bebekleri böyle benimki de hep mız mızlanıyo illa hep başka başka şeyler bulup oyalicaksın yalnız hiç birakamıyorum tuvalete gitsem arkamdan katilarak ağlıyo bide dis olayi var surekli kaşinıyo valla annelerimiz bizi nasi büyutmüş biz kuş gibiymişiz şimdikiler kök söktürüyor ama evlat candan tatli canim böyle böyle buyüyecekler biz de bu hallerini özlicezKızlar yardımm 5 aylık bebeğim var sabahtan beri ağlıyor ama öyle bağıra bağıra değil sinirleniyor gibi ağlıyor oyuncak veriyorum iki oynuyor sonra yine ağlıyor kafam beynim kazan gibi oldu çığlık atıcam altını aldım gazını aldım suyunu verdm karnı tok neden olabilirr
Evet orası öyle özleyeceğiz ama bazen dayanılmıycak gibi oluyor ben cok istedim bebeğim tüp bebek onu verene kurban olurum sabrınıda ver rabbimyaa çok zor biliyorum benim annem yanimda birlikte bakıyoruz kızima ,kızim 6.5 aylik annem arada abime gidiyor 10-15 günluğüne bazen boş bir odaya girip çıglık atmak istiyorum zamane bebekleri böyle benimki de hep mız mızlanıyo illa hep başka başka şeyler bulup oyalicaksın yalnız hiç birakamıyorum tuvalete gitsem arkamdan katilarak ağlıyo bide dis olayi var surekli kaşinıyo valla annelerimiz bizi nasi büyutmüş biz kuş gibiymişiz şimdikiler kök söktürüyor ama evlat candan tatli canim böyle böyle buyüyecekler biz de bu hallerini özlicez
aynı canim ben 4 düşükten sonra kavuştum neler yaşadim neler şimdi kavuştum çok sükür ama insaniz neticede bazen istemeden de olsa sinirleniyoruz ama hic oflayıp puflamaya hakkimiz yok valla birazda içimize atmaktan böyle oluyoruz ben biraz somurtsam evdekiler neoldu zor mu geldi çocuk bakmak demeye getiriyolar ama 24 saatte laylay lom olmuyoEvet orası öyle özleyeceğiz ama bazen dayanılmıycak gibi oluyor ben cok istedim bebeğim tüp bebek onu verene kurban olurum sabrınıda ver rabbim
şu an 11 aylık kızım kucağımda yazıyorum. o ayları aklıma geldi.sakin bir bebe olmasına rağmen bazen çok ağlardi.benimde ağlayasim gelirdi.o an eşime verirdim cunki hiç bir şekilde susmuyordu.esim alınca bir kaç dakikada susuyordu.internette bir yerde tesadüf eseri okudum.erkeklerin kalp atışları güçlü olduğu için bebekleri sakinlestirirmis .çok ilginç gelmişti.sonradan dikkat ettim eşim kalbinin üzerine başını yasliyip sakinlestiriyorduEvet orası öyle özleyeceğiz ama bazen dayanılmıycak gibi oluyor ben cok istedim bebeğim tüp bebek onu verene kurban olurum sabrınıda ver rabbim
Oha tam benim durumum benimki de 5aylik olcak 1hafta sonraKızlar yardımm 5 aylık bebeğim var sabahtan beri ağlıyor ama öyle bağıra bağıra değil sinirleniyor gibi ağlıyor oyuncak veriyorum iki oynuyor sonra yine ağlıyor kafam beynim kazan gibi oldu çığlık atıcam altını aldım gazını aldım suyunu verdm karnı tok neden olabilirr
Deneyeceğim babaya sepettt:)şu an 11 aylık kızım kucağımda yazıyorum. o ayları aklıma geldi.sakin bir bebe olmasına rağmen bazen çok ağlardi.benimde ağlayasim gelirdi.o an eşime verirdim cunki hiç bir şekilde susmuyordu.esim alınca bir kaç dakikada susuyordu.internette bir yerde tesadüf eseri okudum.erkeklerin kalp atışları güçlü olduğu için bebekleri sakinlestirirmis .çok ilginç gelmişti.sonradan dikkat ettim eşim kalbinin üzerine başını yasliyip sakinlestiriyordu
Bide o var bizimde öyle azıcık suratın düşse noluyooaynı canim ben 4 düşükten sonra kavuştum neler yaşadim neler şimdi kavuştum çok sükür ama insaniz neticede bazen istemeden de olsa sinirleniyoruz ama hic oflayıp puflamaya hakkimiz yok valla birazda içimize atmaktan böyle oluyoruz ben biraz somurtsam evdekiler neoldu zor mu geldi çocuk bakmak demeye getiriyolar ama 24 saatte laylay lom olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?