sürekli ağlayan bebekkkk

Evet bunu bir iki kez daha yapmıştı direk iştahtan kesilince anlıyorum

Evet bunu bir iki kez daha yapmıştı direk iştahtan kesilince anlıyorum
O haftaları netten bakıp kaydedersen senin için çok iyi olur bana çok yardımcı oldu en azından doktora gitmeden önce bakıyorum atak haftası mı diye öyle olunca zaten yarını bekliyorum :))) zorlasan da yemeyecek kendisi acikirsa anca kolay gelsin ne diyeyim çok zor ama sakin ol konuş onunla :)

Evet bakıcam ama şuan değil kafam kazan gibi baksamda anlamıycam :)

Evet bakıcam ama şuan değil kafam kazan gibi baksamda anlamıycam :)
Söyle düşün gelişiyor ve yeni yetenekler kazanıyor :) aslında iyi birşey ... Hatta boyunun uzadığıni bile farkedersn eğer sürekli ölçüm yapıyorsan evde

Sanmıyorum görünürde birşey yok dr da daha diş yok dedi geçenlerde
bana da doktor dış için daha erken dedi .1 hafta sonra dışı çıktı kızımın genelde dış çıkarken birşey yemiyorlar. zor emerdi

yaa çok zor biliyorum benim annem yanimda birlikte bakıyoruz kızima ,kızim 6.5 aylik annem arada abime gidiyor 10-15 günluğüne bazen boş bir odaya girip çıglık atmak istiyorum zamane bebekleri böyle benimki de hep mız mızlanıyo illa hep başka başka şeyler bulup oyalicaksın yalnız hiç birakamıyorum tuvalete gitsem arkamdan katilarak ağlıyo bide dis olayi var surekli kaşinıyo valla annelerimiz bizi nasi büyutmüş biz kuş gibiymişiz şimdikiler kök söktürüyor ama evlat candan tatli canim böyle böyle buyüyecekler biz de bu hallerini özlicez

Evet orası öyle özleyeceğiz ama bazen dayanılmıycak gibi oluyor ben cok istedim bebeğim tüp bebek onu verene kurban olurum sabrınıda ver rabbim

Evet orası öyle özleyeceğiz ama bazen dayanılmıycak gibi oluyor ben cok istedim bebeğim tüp bebek onu verene kurban olurum sabrınıda ver rabbim
aynı canim ben 4 düşükten sonra kavuştum neler yaşadim neler şimdi kavuştum çok sükür ama insaniz neticede bazen istemeden de olsa sinirleniyoruz ama hic oflayıp puflamaya hakkimiz yok valla birazda içimize atmaktan böyle oluyoruz ben biraz somurtsam evdekiler neoldu zor mu geldi çocuk bakmak demeye getiriyolar ama 24 saatte laylay lom olmuyo

şu an 11 aylık kızım kucağımda yazıyorum. o ayları aklıma geldi.sakin bir bebe olmasına rağmen bazen çok ağlardi.benimde ağlayasim gelirdi.o an eşime verirdim cunki hiç bir şekilde susmuyordu.esim alınca bir kaç dakikada susuyordu.internette bir yerde tesadüf eseri okudum.erkeklerin kalp atışları güçlü olduğu için bebekleri sakinlestirirmis .çok ilginç gelmişti.sonradan dikkat ettim eşim kalbinin üzerine başını yasliyip sakinlestiriyordu

Oha tam benim durumum benimki de 5aylik olcak 1hafta sonra

Deneyeceğim babaya sepettt:)

Bide o var bizimde öyle azıcık suratın düşse noluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…