sürekli ağlayan bebekkkk

Kolik bebek öyle zaman zaman değil belirli saatlerde ağlar canım genellikle akşamları mesela 7 ile 10 arasi gibi. Muhtemelen atak haftası. Ayrıca arkadasnda dediği gibi okuman da rahatlatır
Heralde bu aralar benim bebek.de atak dobeminde..

Ee kac gun suruyo bu ataklar ya ..bizimki 4.gununde mi 5.gununde mi hala gecmedi. Iyice cildirdi bu bikac gundur.

O aylarda ki bebek maximum 2.5 saat uyanık kalabilir onu asıyor olabilir ondan huzursuzdur uyku saati de geçince daha zır uykuya gecer ve kısa uyur

inşallah ise yarar
birde bebekler bizim enerjimizden etkileniyorlar ağladığı zaman yanında biri varsa an en kardeşin kim olursa ona ver.bir kaç dakikada olsa sakinlesecektir.cunki bebek azaldikca vücudunuzdaki stres ister istemez artıyor.o sakinleri sende biraz nefes alırsın.

canım telefon yazdıklarımı farklı çevirmiş. allah kolaylık versin.

Zordur bir bebeğe bakmak ama bebekler çok tatlılar ya... Sizin ki de böyle mi ağlıyor?

Bu ara bizde ayniyiz canım seni çok iyi anlıyorum benimki de 4 aylık birseyi yok gibi yine de doktora bi goturcem içim rahat etsin diye uyku yarım saat oyuncak umrunda değil kucakta gezecek
Bebeği kucaktan indirmenin en iyi yolu iyi bir utku eğitimi bizzat denedim sonunda mutlu bebek mutlu anne. Benim bebeğimindw sürekli kucak istemesi ağlaması az uyuması uyku sorunumuzmus.

Heralde bu aralar benim bebek.de atak dobeminde..
Google'dan atak haftalarına bakabilirsin canım. Eğer tutuyorsa öyledir. Bazı bebeklern atağı 4-5 gün sürer. Bebekte herhangi şüphe çekecek bir durum yoksa muhtemelen atak.

sesini test ediyordur.
yada gazını iyi cıkart. yada kucak istiyordur. ama alma. ateşine bak.
bir de kulagına elinle ile bastır bakalım aglayacak mı? eger kulak agrısı cekiyorsa böyle anlarsın. yada bir bezi ütüle sıcak ılık arası bir ısısı olsun. kulagına koy. eger cocuk aglamayı keserse muhtemelen kulak agrısı var.
tabi bu kulak testini bir kere degil bir kaç kere dene bakalım. ona göre anlarsın
ama şımarıklık kucak içinse iki pışpış yap poposuna bırak aglasın.. sussun aglasın alışır...

Kulağına elimle nasıl bastırıcam anlayamadım deneyim

Kulağına elimle nasıl bastırıcam anlayamadım deneyim
3-4 parmagını birleştir. kulagına baskı uygula. yada avucunla tüm kulagına baskı uygula. nasıl tarif edeyim ayol. bir yol bul işte

Bu çocuk kusuyor normaldede kusardı ama şimdi daha çok kustu birşeyi yoktur dimi ya

Zaten huysuz olan bebeğim, diş dönemlerinde bana cinnet geçirten cinstendir.
Tam da tarif ettiğiniz gibi saniye susmaz, yemez, kucağımdan inmez, uykusundan çığlıkla kalkar zaten uyku dediğiniz 30 dk yaı geçmez gece bile, kendi başına 5 sn yalnız kalmak istemez vs.
O sebeple aklıma ilk diş çıkarması geldi.
Ağzını iyi kontrol edin, kabarıklık ya da deri altında beyaz beyaz görünüyor mu diye.
Eğer diş ise bu süreci soğuk şeyler eline vererek, diş kaşıyıcılar, taze soğanın beyazı ile hafifletebilirsiniz.
Bana faydası olmadı ama belki size olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…