SÜRekli ağlıyorum

Hayatı kendine ve eşine zehir ederek yaşadığın sürece evinde nasıl huzur olsun? İster anne olsun ister baba 3. şahısları asla sorun haline getirme evliliğinde. Evdeki huzur kaçtığı zaman asıl sorunlar başlar o zaman baş edemezsin.

Kusur arama doğal davran onlar da sana doğal davranır

Aynı durumdayım. Eski yaşanılanları atamıyorum çünkü hala aynı şekildeker. Ama senden farkım sene başından beri görüşmüyorum. Eşimde bu konuda destek Allah var. Altlı üstlü oturduğumuz için sıkıntım. Ev aldık borç var bir miktar 1-2 seneye taşınıcaz nasipse.

O zaman nasıl koydun bu teshisi ?
Ben teshıs koymadım hanımefendı, ama sız kendınız kurdugunuzu belırtmıssınız, bırde mr cekılmek ıcın, ıhtıyacınız varsa geleyım demıssınız, ha bırde cevap olarak yarın annemlere gıdecegım demıssınız. Gecımsız ve dengesız ruh halınde oldugunuz anlaşılıyor.

Nasıl yani, siz anlaşamıyorsunuz ve kafanızda kuruyorsunuz diye adam ailesini mi silsin?

Şimdi biri ihtiyacınız varsa geleyim dese görmezden gelmeyi secersen ben buraya ne yazsam anlayamazsın beni

O bi çözüm değil ki görüşmemek değil benim derdim. Böyle bişeye hakkım yok benim annesi babası onlar mecbur görecek görmediği her günün günahını cekemem ben. Benim derdim su onlar bana böyle davranırken nasıl hala bana yüklenebiliyor anlamıyorum nasıl onları masum görüyor da ben suclu oluyorum ?
Nasıl yani, siz anlaşamıyorsunuz ve kafanızda kuruyorsunuz diye adam ailesini mi silsin?
Size de cevap vermiş olayım yazdıklarımla

Ya cidden bunu sorun etmeyin eşiniz size değer veriyorsa karşınızdaki kim olursa olsun bu kadar takmayın kafanıza onlar size değer mi vermiyor sizde vermeyin saygı gerekli ama samimi olmaya çalışmayın aramayın sizde bende aynı durumdayım şuan hiiç umurumda da değil ister konuşsunlar ister konuşmasınlar hatta bizim bi arka sokakta oturuyorlar o kadar yakınız da yani

Gercekten tek benim böyle olmaadığımı biliyorum ama niye bu kadar coklar neden yapıyolar bunu bize anlayamıyorum

Siz yanlış anladınız ben görüşmüyorum eşim tabiki görüşüyor, asla karışmam. İstediği kadar görüşecek tabiki ailesi sonuçta. Eşim görüşmediğim için tepkili değil bana, beni anlıyor hak da veriyor. Ayrıca ailesine karşı ezdirmiyor. Ve bu benim için çözüm

Gercekten tek benim böyle olmaadığımı biliyorum ama niye bu kadar coklar neden yapıyolar bunu bize anlayamıyorum
Anlam veremiyorum kiii Ve benimle konuşmamalarının tek sebebi 8 ay kadar birlikte yaşadık ben eşime ayrı eve çıkalım dedim ev bulup çıktık sırf eşim beni dinlediği için düşman kesildiler inanabiliyomusunuz eşim uzun bir süre konuşmadı zaten ailesiyle yeni barıştılar gider gelir hiiç takmam benden uzak Allah'a yakın olsunlar

Özür dilerim yanlış anlamışım.

Eee ne olmuş?

Bak hayatım kardeşinle yazışmamız bu, cevap vermemesinden belli istemediği.
Ben de çok meraklı değilim beni sevmeyenlere.
Anneme gidiyorum Allah şifasını versin.
Derim keyfime bakarım.
Kavgaya bile gerek yok.
Bu kafayla siz daha çok sıkıntı yaşarsınız.

a'dan z'ye birerbir aynılarını yaşadım- yaşıyorum da.
bir süre ayağımı kestim, çok yakın oturmamıza rağmen o da gelmez oldu böylece.
arkamdan eşimi dolduruşunu vs. zerre önemsemedim bu sürede kendimi de eşimi de çok yıprattım
ama şimdi kv ile aynı ortama girdiğimizde 0 konuşma, 0 göz göze gelme bilerek yapıyorum bunu onu yok sayıyorum ve kafam öyle rahat ki onunla konuşup bana laf sokmasına müsade etmiyorum. Aynı şekilde artık eşime de Allah'a havale ettim dedim kesip attım tavsiye ederim

Ailesi sizi kabul etmiyoesa zorla ya da agkayarak kabul ettiremezsiniz kendinizi. Bu durum rahataiz ediyorsa gorusmeyin. Esiniz gorussun. Beni takmayani ben hic takmam. Gozyaslariniza yazik. Cok mu onemli sanki de yuvanizin huzurunu bozuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…