• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli ailem ailem ömür geçermi??

Kimse kolay kolay degismez , sanmiyorum!

Esin gorusmek istiyorsa gorussun , Seni neden zorluyorki farkinda degilmi evliliginize bu sekilde zarar verdigini !

Eger esin seni zorlarsa ve sen bu sekilde gorusmek zorunda kalirsan , malesef evliliginiz bitecek..
Esin caba gostermiyorki duzelsin ..

Değişmiyor değişse babam değiştirdi 27 yıllık evli ama aynı annesi babası öldü şimdide kardeslerim yeğenlerim diye diye annemi mahvediyor elinde 5 kuruş olsun onlara veriyor onların sozunu dinliyor nedeni ise annem beni aileye bağlı yetiştirdi diyor

bence ortada şiddet yok ise evine bakan bir aile babası ise onun ailesi yüzünden yuva yıkmaya değmez zamana bırakmayı deneyin yuva basit kurulmuyor vede 3 aylık meleğiniz varken ...bazı şeyleri görmezden duymazdan gelinn belki okudukça zaten geliyorum diyorsunuz ancak bunu daha fazla vurdumduymazlığa getirin bebeğiniz için biraz daha sabredin derim fikrimce ...
Çok haklısınız ama ailesi yüzünden kavga eden ben değilim eşim gelip tartışıyor bana kalsa herkes kendi işine gücüne baksın eşim beni haklı bulsada yapıyor bunu

Değişmiyor değişse babam değiştirdi 27 yıllık evli ama aynı annesi babası öldü şimdide kardeslerim yeğenlerim diye diye annemi mahvediyor elinde 5 kuruş olsun onlara veriyor onların sozunu dinliyor nedeni ise annem beni aileye bağlı yetiştirdi diyor
İnsan elbette ailesine bağlı olur ama bu bambaşka sizde yasamıssınız bizde elimizdekileri sürekli veriyoruz yarın nolcak kalakalcaz

Sağolun sizede sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin neler konuşmadım ki güzelce ben mesafeyi koymak istedikçe eşim içlerine sokmaya çalışıyor onlar bişi desin eşime gelip benimle tartışıyor ben ailesi ile ilgili konuşmuyorum zaten canımı sıkanda bu
yaşın kaç bilmiyorum.. genç olunca çekiliyor.. ama belli bir yaşdaysanız senle uğraşamam deniliyor.. kendi adıma konuşacam ben uğraşmazdım ciddi bir şekilde konuşurdum baktım devam ediyor hadi eyvallah büyüde gel derdim..

Kimse kolay kolay degismez , sanmiyorum!

Esin gorusmek istiyorsa gorussun , Seni neden zorluyorki farkinda degilmi evliliginize bu sekilde zarar verdigini !

Eger esin seni zorlarsa ve sen bu sekilde gorusmek zorunda kalirsan , malesef evliliginiz bitecek..
Esin caba gostermiyorki duzelsin ..
aynen farkında olmadan bitiriyor bizi

yaşın kaç bilmiyorum.. genç olunca çekiliyor.. ama belli bir yaşdaysanız senle uğraşamam deniliyor.. kendi adıma konuşacam ben uğraşmazdım ciddi bir şekilde konuşurdum baktım devam ediyor hadi eyvallah büyüde gel derdim..
Yaşım genç ama kaldıramıyorm hassas bi insanım

kesinlikle sabredin..harika bir eş anlattığınız ve anladığım kadarıyla..buda onun kusuru olsun..zamanla geçer inşallah..

Benim kayinvalidem veafat etmis ama abisi var ne evliliginin sorumlulugunu blen ne parasinin sorumlulugunu blen hem maddi hem manevi esime haksizlik eden ama bunu asla gormeyen ve abisine tek laf ettirmeyen esim var atsan atilmaz satsan satilmaz cok ugrastim her guzelce konusmamin sonu kavgayla sonuclabdi esimle aramda hic kavganolmaz 6 sene ciktik 8 aylik evliyiz hep onun ailesi yuzunden tartisiyoruz canim ama ailelerine laf kondurmuyolar stresten bebegim ble olmuyornhep agla hep stres artik Allah saglik versin bu halimize sukur dyip susuyorum canim yuva yikmak kolay deil esinin ailesi cokniyi olsaydi esin aldatip yalan atsaydi dahami iyiydi olsun insanlari hatalariyla kabullenmessen mutlu olamazsin

Erkek milleti ( bazıları müstesna ).. man kafalılar çocuk gibiler erkeğim dediğin bir erkek evlendiğin zaman saçma sapan biri olup çıkıyorrr. dediğim gibi yaş genç olunca çekiliyor ama belli bir yaşdaysanız asla uğraşamıyorsunuz zaten kocanızın o hareketlerinden işte benim erkeğim diyemiyosunuz mideniz bulanıyor..öpmek istemiyorsunuz... yatmak istemiyorsunuz.. gözünüzde basitleşiyor kocanız artıkk..inanın flört zamanlarındaki gibi olmuyor sevdiceğiniz ..

Off sürekli ailem diyen insanla ömür geçermi? ailesi maddi ve manevi yönden bizi mahvetti. Değişirmi acaba dedim ama yok evet iyi bir insan. İyi bir baba ama bu yetermi bu evliliği devam ettirmeye şiddet,aldatma yok ama dayanılmaz hale geliyor söz konusu ailesi olunca. Bana etmediklerini bırakmadılar iyi niyetimi herşeyi sömürdüler demedikleri kalmadı eşimede aynı şekilde ama o gözardı edebiliyor ve bendende unutmamı bekliyor neler olduğunu yazamıyorum çok uzar sıkılırsınız ama şöyle bir örnek verim benim bir akrabam uzaktan el salladı diye boşanma noktasına kadar geldik. niye el sallamış yanlarına gelip öpecekmiş bu sorun öyle büyüdüki işitmediğim kalmadı üstelik benle alakası bile yok. Ya çok saçma nedenlerden öyle şeyler yasadımki elle tutulur bişi yok hepsi bir olup üstüme gelmeleri.Psikolojikmen çok yıprandım biz hiç kavga etmeyiz eşimle ama ailesiyle bir konuşuyor ve kıyamet kopuyo ben ağlamaktan helak oluyorum hamileykende öyle kötü şeyler yaşadım şimdi 3 aylık bir meleğim var artık dayanamıyorum bitirmeyi düşünüyorum.Eşim Bebeğimize inanılmaz düşkün. Bir baba ancak bu kadar sever yavrusunu ama bu yetmiyor çocuğumunda bu saçmalıkları yasamasını istemiyorum lohusalığımı bile ağlayarak geçirttiler siz napardınız düzelir mi sizce sabretmelimiyim yoksa yolumu çizmelimi. Cevapları takip edicem fırsat buldukça cevaplayacağım malum 3 aylık bebek var
değişirmi demişsiniz değişir.
babam çok anneciydi annesi ne söylerse doğruydu annesi yüzünden anneme bana ve kardeşlerime bile yapmadığını bırakmamıştı
şimdiyse annesi ölse cenazesine bile gitmez.

iyi bağlanamamış az daha bağlansınn:KK14::KK14:

ailem ailem diyen erkekler neden evlenirler ki,bizi de leylekler getirmedi.biz neden onlar kadar düşemiyoruz-ayrılamıyoruz.biz de neden yok bu hak anlamıyorum.

Off sürekli ailem diyen insanla ömür geçermi? ailesi maddi ve manevi yönden bizi mahvetti. Değişirmi acaba dedim ama yok evet iyi bir insan. İyi bir baba ama bu yetermi bu evliliği devam ettirmeye şiddet,aldatma yok ama dayanılmaz hale geliyor söz konusu ailesi olunca. Bana etmediklerini bırakmadılar iyi niyetimi herşeyi sömürdüler demedikleri kalmadı eşimede aynı şekilde ama o gözardı edebiliyor ve bendende unutmamı bekliyor neler olduğunu yazamıyorum çok uzar sıkılırsınız ama şöyle bir örnek verim benim bir akrabam uzaktan el salladı diye boşanma noktasına kadar geldik. niye el sallamış yanlarına gelip öpecekmiş bu sorun öyle büyüdüki işitmediğim kalmadı üstelik benle alakası bile yok. Ya çok saçma nedenlerden öyle şeyler yasadımki elle tutulur bişi yok hepsi bir olup üstüme gelmeleri.Psikolojikmen çok yıprandım biz hiç kavga etmeyiz eşimle ama ailesiyle bir konuşuyor ve kıyamet kopuyo ben ağlamaktan helak oluyorum hamileykende öyle kötü şeyler yaşadım şimdi 3 aylık bir meleğim var artık dayanamıyorum bitirmeyi düşünüyorum.Eşim Bebeğimize inanılmaz düşkün. Bir baba ancak bu kadar sever yavrusunu ama bu yetmiyor çocuğumunda bu saçmalıkları yasamasını istemiyorum lohusalığımı bile ağlayarak geçirttiler siz napardınız düzelir mi sizce sabretmelimiyim yoksa yolumu çizmelimi. Cevapları takip edicem fırsat buldukça cevaplayacağım malum 3 aylık bebek var

canım erkeklerin asıl ailesinin eşi çocukları olduğunu anlaması için aradan bi 5 yıl geçemesi gerekiyo evliliği ancak kavrıyorlar. eşinde düzelir emin ol öyle bi an gelirki herkeze karşı sana kalkan olur olmasa benim eşim olmazdı neler yaşadığımı anlatsam roman olur. zamanla düzeliyolar ama işte yıprandığımızla kalıyoruz. sakın böyle bişey için yuvanı yıkma ufak tefek gözdağı verebilirsin yani eşin seni kaybetme korkusuyla yaşasın ama sabırlı ol. eşini elinden geldiğince hoş tut. ailesi ile ilgili eşine eleştiri yapma boşver duymazdan görmezden gel ama eşinin olmadığı yerlerded ağızlarının payını ver ve ne olursa olsun eşinle aranı bozma. ve bugünü beni unutma gör bak eşinin senden çocuğundan daha kıymetlisi olmayacak...

maddi konularda eşini borca sok. mecbur onu öder...

ailesi ile birşey oldu mu gidip eşini anlatma. söylenmesi gereken şeyleri kendin söyle.

Ayrıca kocan seninle neden kavga ediyor onu anlamadım.

başkası için kavga etmemek üzere kocanla anlaş. evin kapısını kapattiniz mı bitsin dışarisi.

Bebeğin cok küçük. bitirmek kolay ama başarmak emek ister. sonunda mükafati büyük. gerekirsede aile terapisine gidin.

ayyyyy babam da boyleydı.hala da boyle de 30 yıla yakındır...

anneme kaç kere boşan dedım.gercekten cekılecek gıbı degıl...

İnsan elbette ailesine bağlı olur ama bu bambaşka sizde yasamıssınız bizde elimizdekileri sürekli veriyoruz yarın nolcak kalakalcaz
Eger yoksa paraları yardım edilir tabi ama bide iyi niyeti kullanmak var tabi eşim evlenmeden önce maaşını ailesine gonderiyordu nedeni ise eltim çok para harcıyor ona para yetistiremiyirlar
iyi bağlanamamış az daha bağlansınn:KK14::KK14:
Hahaha ay güldürdün beni:KK45::KK71:

Bugun bende böle bi konu açıcaktım malesef benimde böle sıkıntılarım var eminim burda hatta dünyada böle sıkıntısı olmayan kadın yoktur.bencede ailesi yüzünden eşine ve bebeğine bunu yapma malesef hepimiz bunlArı yasıyoruz.benimde öyle eşim çok iyi hiçbişeyime hayır demez ama ailesi bize okadar şey yapmasına rağmen yinede bişi oldunda hemen atlıyo sanki beni silip ezip geçio gibi bana bişi demiyo ama ben öyle hissediyom hemen laf sokasım geliyo oyüzden ben fazla görüsmüyorum gelirlerse konusuyorum bayramdan bayrama gidiyorum.ama illa bulasıyolar deli oluyorum hatırladıkça
Ben boyle dert yasamayanlardanim cunku evlenmeden once ailesi annesi ile aralarindaki iliskiyi olcebildigim kadar olctum evlenincede kendimi ezdirmedim haa ailesi yuzunden surekli beni ezmeye kalksa duskun olsa o evlilige bebek yapip duzelsin diye aglayip aglayip beklemezdim Allah gostermesin tabi buyuk konusmayim yinede ama bende kv kp ile sorun yasadim ama esim beni benden cok savundu .. bence bazi seylerin olmasina sizler izin veriyorsunuz

canım erkeklerin asıl ailesinin eşi çocukları olduğunu anlaması için aradan bi 5 yıl geçemesi gerekiyo evliliği ancak kavrıyorlar. eşinde düzelir emin ol öyle bi an gelirki herkeze karşı sana kalkan olur olmasa benim eşim olmazdı neler yaşadığımı anlatsam roman olur. zamanla düzeliyolar ama işte yıprandığımızla kalıyoruz. sakın böyle bişey için yuvanı yıkma ufak tefek gözdağı verebilirsin yani eşin seni kaybetme korkusuyla yaşasın ama sabırlı ol. eşini elinden geldiğince hoş tut. ailesi ile ilgili eşine eleştiri yapma boşver duymazdan görmezden gel ama eşinin olmadığı yerlerded ağızlarının payını ver ve ne olursa olsun eşinle aranı bozma. ve bugünü beni unutma gör bak eşinin senden çocuğundan daha kıymetlisi olmayacak...
Böyle devam ederse 5 yıla aşk sevgi kalırm ki beni bilmem ama eşimin en kıymetlisi Bebeğimize zaten

Back
X