Off sürekli ailem diyen insanla ömür geçermi? ailesi maddi ve manevi yönden bizi mahvetti. Değişirmi acaba dedim ama yok evet iyi bir insan. İyi bir baba ama bu yetermi bu evliliği devam ettirmeye şiddet,aldatma yok ama dayanılmaz hale geliyor söz konusu ailesi olunca. Bana etmediklerini bırakmadılar iyi niyetimi herşeyi sömürdüler demedikleri kalmadı eşimede aynı şekilde ama o gözardı edebiliyor ve bendende unutmamı bekliyor neler olduğunu yazamıyorum çok uzar sıkılırsınız ama şöyle bir örnek verim benim bir akrabam uzaktan el salladı diye boşanma noktasına kadar geldik. niye el sallamış yanlarına gelip öpecekmiş bu sorun öyle büyüdüki işitmediğim kalmadı üstelik benle alakası bile yok. Ya çok saçma nedenlerden öyle şeyler yasadımki elle tutulur bişi yok hepsi bir olup üstüme gelmeleri.Psikolojikmen çok yıprandım biz hiç kavga etmeyiz eşimle ama ailesiyle bir konuşuyor ve kıyamet kopuyo ben ağlamaktan helak oluyorum hamileykende öyle kötü şeyler yaşadım şimdi 3 aylık bir meleğim var artık dayanamıyorum bitirmeyi düşünüyorum.Eşim Bebeğimize inanılmaz düşkün. Bir baba ancak bu kadar sever yavrusunu ama bu yetmiyor çocuğumunda bu saçmalıkları yasamasını istemiyorum lohusalığımı bile ağlayarak geçirttiler siz napardınız düzelir mi sizce sabretmelimiyim yoksa yolumu çizmelimi. Cevapları takip edicem fırsat buldukça cevaplayacağım malum 3 aylık bebek var