Eşinizle son bir kez konuşun.... bana artık annenden ve babandan laf getiripte benimle kavga etmekten vazgeç diyin... gelinlerle kv ler neden anlaşamıyorlar çünkü her iki tarafta bayan ve bayanlar bayanların konuştuklarından ne ima etmek istediklerini ne söylemek istediklerini hemen anlayabiliyorlar... ama erkeklerin gözünün içine baka bakada işaret etsen yada söylesen erkekler maalesef ne demek istediğimizi anlayamıyorlar... hatta kendileri nasıl isterlerse öyle anlıyorlar... sizin eşinizde annesinden ne duyuyorsa annesi nasıl anlatmak istiyorsa güzelce eşinize anlatıyor yani onu güzel yollu dolduruyor ve haklı olduğunu kabullendiriyor o yüzden siz gayet saf bir şekilde iyi niyetli ne anlatmak isterseniz anlatın eşiniz anlamıyor... çünkü sizin içiniz temiz kötü yönlü bakamıyorsunuz ve kendinizi yeterince savunacak kadar sert olamıyorsunuz... böyle bir olay yaşadığınızda direk ayağa kalkın ve çocuğumuda alıp anneme babama gidiyorum bu olanları onlarada bir bir anlatıcam... bakalım gerçekten benmi hatalıyım.. bundan sonra senin ailen olduğu kadar benim ailemde girsin bakalım işin içine dediğiniz anda göreceksinizki nasıl geri tepecek..... yeter artık diyin benide ailem sokakta bulmadı heralde senin ailenle uğraşayım diye evlendirmediler heralde diyerek restinizi çekin.... emin olun sizin ailenize söyleyebileceğinizi fark ettiği anda anında farklı davranmaya başlayacaktır....