- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
calisiyormusun ?Artık bende çıkardım dişlerimi bayağı tartıştık restleştik bakalım nolcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
calisiyormusun ?Artık bende çıkardım dişlerimi bayağı tartıştık restleştik bakalım nolcak
Yok ama öyle kötü durumda çalışırım şuan okul okuyorum açıktan ailemin maddi durumu iyi arkamda olurlar ben sınava hazırlanmak istiyorum biran önce daha rahat durabilmek için bi çok şeyecalisiyormusun ?
Aynen varlık içinde yokluk buna şükür ederdim kazancımız az olsa ama varken gitmesi sinir ediyor aynen kv eve halıfleks kestircem dedim ne kadar seviyorsun israfı dedi benim sonuçta bebeğim var dediğin gibi ödü kopuyoböyle kaynanalar oğullarının parasını gelinler yiyecek diye ödleri kopuyor... ve ne yapacaklarını şaşırıyorlar... bence sınırlarını fazlasıyla aşmışlar... eşiniz bir müddet sonra yetişemeyecek ve kafayı yemeye başlayacak... işte o zaman yine size saracaktır.... Valla Allah yardımcınız olsun... varlık içinde yokluk çekmek bu olsa gerek...
tam anlamiyla rest cekmekten baska caren yok.Yok ama öyle kötü durumda çalışırım şuan okul okuyorum açıktan ailemin maddi durumu iyi arkamda olurlar ben sınava hazırlanmak istiyorum biran önce daha rahat durabilmek için bi çok şeye
O zamana kadar devam ederse tabi hakkımda hayırlısı bakalim olmuyorsa oldurmaya uğrasmıyacağm kendi cabalıyacakmı bakalımtam anlamiyla rest cekmekten baska caren yok.
pulsuz kalirsiniz muhtemelen cocuklarin evlenicegi vakit. kocan o zaman anlar ama cok gec olur.
O zamana kadar devam ederse tabi hakkımda hayırlısı bakalim olmuyorsa oldurmaya uğrasmıyacağm kendi cabalıyacakmı bakalım
neden sordunuz merak ettimde bunu söylesem kkda bazı kişiler tarafından tanınanilirimEsiniz ne is yapiyor?
anne sonuçta bunu demek istemem bende anneyim Allaha havale ediyorumAllah en kısa zamanda kayınvalidene rahmet eylesin
Maasi yuzunden merak ettim :) tamam sorun degil cnm :)neden sordunuz merak ettimde bunu söylesem kkda bazı kişiler tarafından tanınanilirim![]()
o konuda sıkıntı yok gayet iyiesin senin ailene karsi nasil?
Allah a sukur, sevindim.. normalde se sahsi kavganiz filan yokmus.. aileci erkek sendromunu cogu kadin yasiyor.. ayriligi dusunme simdi.. ailesi hakkinda da olumsuz konusma, normal davran bakalim, bsyler degisecek mi? (unutulmuyo biliyorum ama fedakarlik denen sey de bu iste, mecburen)o konuda sıkıntı yok gayet iyi
Evet ama bugun kötü tartıştık yok ben istemessen ailene gidemezsin ben erkeğim saçma saçma konuştu ben zaten ailesi hakkında konuşmak istemiyorum ki ben uzaklaşmak istedikçe iyice içe giriyorumAllah a sukur, sevindim.. normalde se sahsi kavganiz filan yokmus.. aileci erkek sendromunu cogu kadin yasiyor.. ayriligi dusunme simdi.. ailesi hakkinda da olumsuz konusma, normal davran bakalim, bsyler degisecek mi? (unutulmuyo biliyorum ama fedakarlik denen sey de bu iste, mecburen)
tahammul etmesi zor, bilirim, ama elinden geleni fazlasiyla yapmadiktan sonra, baska seyler dusunme..Evet ama bugun kötü tartıştık yok ben istemessen ailene gidemezsin ben erkeğim saçma saçma konuştu ben zaten ailesi hakkında konuşmak istemiyorum ki ben uzaklaşmak istedikçe iyice içe giriyorum
Yakın değilken böyleyse durum ciddi demek kiZaten farklı şehirlerdeyiz ki biz canım
Benim kp yok vefat etmiş kv de beni sözlü olarak aşağlamadı hiç lafta öylemedi sadece maddi olarak yıprattılar beni ayrıca esim ii biri yazdım ne olursa hemen tarafımda bu ewlenmeden öncede böleydi mesela ailesi beni tanımadan istemediler eşimde ewi tetk edip beni seçti evlenmeden önceydi gerçi şimdide öyle.Ben boyle dert yasamayanlardanim cunku evlenmeden once ailesi annesi ile aralarindaki iliskiyi olcebildigim kadar olctum evlenincede kendimi ezdirmedim haa ailesi yuzunden surekli beni ezmeye kalksa duskun olsa o evlilige bebek yapip duzelsin diye aglayip aglayip beklemezdim Allah gostermesin tabi buyuk konusmayim yinede ama bende kv kp ile sorun yasadim ama esim beni benden cok savundu .. bence bazi seylerin olmasina sizler izin veriyorsunuz