• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli araba tutması

Sylphy

Başlangıcı olan her şeyin mutlaka sonu da vardır.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
2.652
3.479
133
Ne yapacağımı hangi doktora gideceğimi bilmiyorum.

Derdim bu evet, sürekli midem bulanıyor. Ne olduysa hamilelikten sonra oldu. Neredeyse hiç bir şeyden etkilenmeyen ben, hamilelikten sonra en kısa mesafede bile araba tutması ve bulantı yaşar oldum. 10 dk. Binsem hemen tansiyonum düşüyor midem bulanıyor.

Benzer durum yaşayan var mı, varsa nasıl geçti acaba? Arabaya binmekten korkar oldum istisnasız her seferinde midem ayaklanıyor😭

Derdim bu evet, sürekli midem bulanıyor. Ne olduysa hamilelikten sonra oldu. Neredeyse hiç bir şeyden etkilenmeyen ben, hamilelikten sonra en kısa mesafede bile araba tutması ve bulantı yaşar oldum. 10 dk. Binsem hemen tansiyonum düşüyor midem bulanıyor.

Benzer durum yaşayan var mı, varsa nasıl geçti acaba? Arabaya binmekten korkar oldum istisnasız her seferinde midem ayaklanıyor😭
İlaç aldınız mı

Arabada biner binmez konuşmayın etrafa çok bakmayın özellikle telefonada bakmayın benimde araba cok tutarr

hapı var bunun babannem hep kullanırdı

Ne alaka, nerden geldi aklina 🤣
Bilmem öyle derler kayınvalidem, komşular falan demişti. Uzun yolda çocuk kusa kusa helak olmuştu. Kısa bir Türkiye turu yaptık düşün 😅 fasulye yutturunca geçti ama. Yalnız bir pirtladi bir pirtladi ki 😆😆

Ben kendimi bildim bileli böyleydim... Ne zaman eşimle evlendim duzeldim :KK70:

Yani bu durum bence şoförle alakalı eşim arabayı çok güzel kullaniyor hiç sarsmıyor...

Bir keresinde biri bana bir tavsiyede bulunmuştu.
Göbek deliğine 2 tane yarabandını çarpraz olarak yapıştır demişti onu bir deneyin.

Ve eczanelerde araba tutmaması için bi bileklik satılıyor ondan da alın ben onu kullandığımda çok iyi geliyordu...

Yine çok nadir de olsa araba tutuyor. Bunun nedeni de mesela eşim arabayı iç dış temizletir içine parfüm sikarlarsa ben o gün ölü gibi oluyorum biner binmez başlıyorum 🤮 oyuzden eşim arabayı temizleteceği zamanlar sakın parfüm kullanmayın diye uyarıyor.

Bazen de farklı arabaya binersem tutuyor mesela bazı arabaların içi çok geniş oluyor yani koltukları geniş oluyor o şekilde çok savruluyorum tutuyor...

Son düzenleme:
1 yaşından beri muzdaripim. İlacı teknede vs kullanıyorum. Araba için de kendim kullanma çözümü buldum. Oturdugum sandalyeyi çekseler midem bulanır öyle de bir bela yani.

Benim oğlumun da midesi bulanıyor arabada çareyi kuru fasulye yutturmakta buldum 😅 ama tabii bu geçici bir çözüm. İsterseniz bir doktora görünün tansiyon problemi olabilir, başka bir şey olabilir.
Bende kullandım kuru fasulya yöntemini işe yarıyor annem tutturup gönderirdi beni 🤣

Bende kullandım kuru fasulya yöntemini işe yarıyor annem tutturup gönderirdi beni 🤣
Kayınvalidem deyince yok canım daha neler demiştim. Çaresizlikten yutturduk. Çok kusuyordu. Ama mucize gibi ya ise yaradı vallahi 😅 sonra arabaya iki avuç fasulye koyduk çocuk bindiğinde iki tane yutturuyorum. Uzun yola cikacaksak. Artık kendi soruyor fasulye yutacak miyim diye 😆

Kayınvalidem deyince yok canım daha neler demiştim. Çaresizlikten yutturduk. Çok kusuyordu. Ama mucize gibi ya ise yaradı vallahi 😅 sonra arabaya iki avuç fasulye koyduk çocuk bindiğinde iki tane yutturuyorum. Uzun yola cikacaksak. Artık kendi soruyor fasulye yutacak miyim diye 😆
Ama iyi yarıyor ben faydaısnı gördüö çok şükür artık olmuyor ama telefona bakarsam oluyır o yüzden gözlerimi yoldan syırmam yada uyurum 🤣🤣🤣

Ama iyi yarıyor ben faydaısnı gördüö çok şükür artık olmuyor ama telefona bakarsam oluyır o yüzden gözlerimi yoldan syırmam yada uyurum 🤣🤣🤣
Ay evet ben de telefona bakamam, egilemem, hemen tutar. Bir de araba seçiyorum ben. Mesela tavanı basık araba da tutuyor. Tavanı yüksek araba seviyorum 😅

Göbeğine yara bandı tak :D
İşe yarıyormuş öyle okumuştum :D

Back
X