• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli aranmak

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
sizinde benim gibi günde en az 4-5 kere arayan bi arkadaşınız var mı ? ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok rahatsız oluyorum bu durumdan. hergün istinasız arıyor yani önemli bişeyde yok ortada . bi rüya görüyo anlatmak için arıyo (manalı bişeyde değil rüya ) tabak kırıyo arıyo yemeği fazla kaçıyırıyo arıyo uykusu gelmiyo arıyo . yani hayatının her detayını arayıp anlatıyo .

bigün sabahın 5 inde aradı neymiş canı sıkılmış uyku tutmamış. zar zor kapattırdım telfonu . sonra zırt pırt çaldırıp kapatmaya başladı telfonu en son snirlendim noluyo diye demez mi bana ' telefonda bişey deniyorumda çaldırıp kapatmam gerekiyo ' . nasıl sinirlendim. yani i'nsanız burda uyuyoruz' . dedim x arkadaşını ara'( en yakın rakadaşı ) 'yok onu arayamam uyuyodur o'. bu lafına daha çok sinirlendim bende uyuyorum dedim . hiç takmadı güldü sanki espiri yapıyoyomuşum gibi.

yani kıza söylüyorum üstü kapalı ben telefonla konuşmyaı sevmiyorum zırt pırt sıkıcı geliyo bana telefon yok hiç üsütne alınmıyo . hergün bintane yalan uyduruyorum telefona bakmamak için. yine aryıo .

yani samimi arkadaşlar böylemi olmalı . bu normal bişey mi ? ben mi çok abartıyorum bu durumu . aklım karıştı .

bu arada her telefon ortalama 30 40 dk önceden kapanmıyo . bazen 10 15 dk olabiliyo .

ve de ben en yakın arkadaşı değilim . benden daha çok değer verdiği ve bunu açık açık söylediği 3 4 arkadaşı var . onların hiçbirine bana yaptığını yapmıyo . hatta 2. 3. kez araması gerekirse armaya çekiniyo . anlamadığım neden ben kurban seçiliyorum
:43: rahatsız olduğumuda belli ediyorum

sizinde benim gibi günde en az 4-5 kere arayan bi arkadaşınız var mı ? ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok rahatsız oluyorum bu durumdan. hergün istinasız arıyor yani önemli bişeyde yok ortada . bi rüya görüyo anlatmak için arıyo (manalı bişeyde değil rüya ) tabak kırıyo arıyo yemeği fazla kaçıyırıyo arıyo uykusu gelmiyo arıyo . yani hayatının her detayını arayıp anlatıyo .

bigün sabahın 5 inde aradı neymiş canı sıkılmış uyku tutmamış. zar zor kapattırdım telfonu . sonra zırt pırt çaldırıp kapatmaya başladı telfonu en son snirlendim noluyo diye demez mi bana ' telefonda bişey deniyorumda çaldırıp kapatmam gerekiyo ' . nasıl sinirlendim. yani i'nsanız burda uyuyoruz' . dedim x arkadaşını ara'( en yakın rakadaşı ) 'yok onu arayamam uyuyodur o'. bu lafına daha çok sinirlendim bende uyuyorum dedim . hiç takmadı güldü sanki espiri yapıyoyomuşum gibi.

yani kıza söylüyorum üstü kapalı ben telefonla konuşmyaı sevmiyorum zırt pırt sıkıcı geliyo bana telefon yok hiç üsütne alınmıyo . hergün bintane yalan uyduruyorum telefona bakmamak için. yine aryıo .

yani samimi arkadaşlar böylemi olmalı . bu normal bişey mi ? ben mi çok abartıyorum bu durumu . aklım karıştı .

bu arada her telefon ortalama 30 40 dk önceden kapanmıyo . bazen 10 15 dk olabiliyo .

ve de ben en yakın arkadaşı değilim . benden daha çok değer verdiği ve bunu açık açık söylediği 3 4 arkadaşı var . onların hiçbirine bana yaptığını yapmıyo . hatta 2. 3. kez araması gerekirse armaya çekiniyo . anlamadığım neden ben kurban seçiliyorum

Yerinde olsam bi daha telefona bakmam niye açmıyorsun dediğinde telefon bi köşede ben bi köşede bakamıyorum akşam yorgun oluyorum derim belli saatten sonrada telimi kapatırım onla mı uğraşcam ya

Yerinde olsam bi daha telefona bakmam niye açmıyorsun dediğinde telefon bi köşede ben bi köşede bakamıyorum akşam yorgun oluyorum derim belli saatten sonrada telimi kapatırım onla mı uğraşcam ya

söylüyorum birsürü bahane ama yok . açmayınca aralıklarla arıyo en son 5 6 kez aramış olunca açıyorum bende . biraz konuşuyoruz işim var kapataylım diyorum ozaman saat ver ne zaman arayayım diyo . bende bişey diyemiyorum bazen saat veriyorum bazen yok uyuyrum arama diyorum . yani kızla samimiyiz aslında ama hiç bi yakın rakadaşımla böyle problem yaşamadım. anlamaıyo mu rahatsız olduğumu bilemedimki

söylüyorum birsürü bahane ama yok . açmayınca aralıklarla arıyo en son 5 6 kez aramış olunca açıyorum bende . biraz konuşuyoruz işim var kapataylım diyorum ozaman saat ver ne zaman arayayım diyo . bende bişey diyemiyorum bazen saat veriyorum bazen yok uyuyrum arama diyorum . yani kızla samimiyiz aslında ama hiç bi yakın rakadaşımla böyle problem yaşamadım. anlamaıyo mu rahatsız olduğumu bilemedimki

Koy sessize telefonu veya açık açık telefonla konuşmak başımı ağrıtıyor diye bi sağlık problemi uydur başka türlü kurtulamazsın sanırım

Engelleyin,aradığında telefonunuz sürekli meşgul çalsın :ssz: ya da Turkcell ise numaranız tüm aramaları kapatın şifre ile kimse arayamaz ama sadece mesajlar gelir ...

Kusura bakma işim gücüm var bu kadar sık telefonla meşgul olamam diyeceksin.
Aradığında açmayıp bir saat sonra "işim var, kusura bakma zaten önemli bi'şey yoktur" diye mesaj atacaksın.
Saygısızlık yapanları kırmaktan korkmayın yahu.
Benim de vardı böyle kızla 3 gün konuştuk diye her gün zırt pırt kapıya gelmeler, çıkmayınca kırılmalar, derste defalarca mesaj atmalar 2 dakika geç yazsam -meşgulsün galiba" niye triplenmeler çizim yapıyorum yazamıyorum deyince bahane demeler.

En son kusura bakma benim senin kadar boş vaktim yok, ben annemle bile bukadar konuşmuyorum dedim, o da senin arkadaşlık anlayışın çok farklı deyip küstü çok şükür:27:

bence de engellemelisin. sana değer vermediği çok ortada. diğer arkadaşlarına değer verdiği için onları rahatsız etmeye çekiniyor ama senin ne düşündüğün umrunda değil. bundan dolayı da canı sıkıldıkça seni arıyor.:50:

muhtemelen rahatsız olduğunu da anlamıştır da anlamamazlıktan geliyordur.:6:

Son düzenleme:
aradiginda acma.israrla devam ederse mesgule at.bence yeterli tavri koymuyosun.bu kadar yapiskan olmasi mumkun degil cunku.actiginda falanda biraz mesafeli konussan zamanla azaltir diye dusunuyorum

Ne sinir bozucu ya, kovala gitsin.
Bahane, yalan bulma. Ayni bize anlattigin gibi sikayet et kendisine. Beni olur olmaz arama de gitsin yahu.
Ben en yakin arkadasimi bile azarlamistim beni cok ariyor, onun yuzunden isimi goremiyorum diye. Ki biz en yakin arkadaslariz, sizin gibi de degil. Ne munasabet seni sabahin 5'inda laf olsun diye ariyor? Hayret birsey.

Belki bir lgbt bireyidir ve sizinle flört etmeye çalışıyordur? Yaşınızı bilmiyorum ancak anlattıklarınızı okuduğumda bir kadının kendince flört etme davranışlarını sergilediğini düşündüm. Eğer yaşınız küçük ise kendini bulma aşamasında olabilir. Yine de sinir bozucu bir şey tabii anlıyorum, sanırım laftan anlamıyor ise engellemeniz en mantıklısı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende o değil de her gün whatsaaptan sayfalarca yazı döşeyen arkadaşım var. Cevap vermiyorum. En sona hmmm yazıyorum

Sonra trip geliyor sen de haklısın dertlerimle canını sıkıyorum. Bir daha rahatsız etmem.

Bu kız benim eski arkadaşım ama benim bir derdim olduğunda, eşimle bir sorunumu anlattığımda sizin ilişkinizi hiç sevmiyorum Sen yanlış evlilik yaptın ohh kavga edin edin doğru yoldasın diye beni iyice gerer. Kendi erkek arkadaşından ayrılmış bir aydır whatsappımın içine sıçtı. Kaldırıcam telefondan o uygulamayı. Neymiş sevgilisi şimdi başka kızlaymış ama o geçiciymiş bizim kız kalıcıymış. Bunların aşkı çok büyükmüş yine barışırlarmış. Hay allahım yarabbim. Ben hayatımda aldatılmadım terkedilmedim eşim bir kere kötü laf söylememiş bana minik sorunu anlatınca boşanın diyen kızın dediklerini duyunca deliriyorum.

Hatta arkadaşım senin konunu okumak beni gaza getirdi şimdi arkadaşımı engellicem. Sorarsa bozulmuş derim. :1:

Sen de açma onun telefonlarını valla bak. İlk 3e koyduklarını arasın. Senin canın bir şeye sıkılınca onu aramıyorsa o da aramasın.

psikolojik sorunları var herhalde arkadaşınızın.
böyle arkadaş mı olur allah aşkına.sabahın 5"de canı sıkıldı diye araması özellikle tuhaf.
kendiniz bile söylüyorsunuz en yakın arkadaşları var ve onları aramıyor illa sizi arıyor.herhalde sizi sinirlendirmek evliyseniz eşinize,ailenizle yaşıyorsanız ailenizle düşürmek istiyordur sizi.
diyelim evlisiniz veya ilerde evleneceksiniz.sabahın 5 i ben mışıl mışıl uyuyorum eşimle.birden telefon çalıyor açıyorum arkadaş "hayırdır inşallah birşey mi oldu"derken "yok ya canım sıkıldı veya uyku tutmadı"diye cevap verecek.çok tuhaf gerçekten.herhalde bir amacı var bunu yaparken.:44:
açık açık konuşun onunla."canım telefonla konuşmaya fazla vaktim yok veya doktor telefonla konuşmayı bana yasakladı zararlıymış diye"söyleyin ona ve artık telefon kullanmayacağınızı de yalandan.

sabahın o saatinde araması ve diğer yakın arkadaşlarını değilde sizi araması bide bunu açıkça söylemesi size karşı başka bi durum olduğunu düşündürüyor.lezbiyen olma ihtimali var dikkat edin.

Dikkat edin diyecek bi sey yok. Biz lezbiyenler adam yemiyoruz. :) ama bahsi gecen arkadas baya bi abartmis :D net tavrinizi koyun telefonlarini acmayin olur biter.

dikkat edilecek çok şey var. dikkat edin fazla muhattab olmayın ve telefonu açmayın iki üç gün dahada arttırır dozu ama sonra oda vazgeçer.

Elinde fazlaca bos vakti var ve o vakti gecirmek icin faydali seyler yapmak yerine kurban sizsiniz. Acmayi verin telefonu, bir gun olur iki gun olur ucuncude aramakdan sikilir diye dusunuyorum. Bende sevmem telde konusmayi, cok nadir acarim arayanlara, cekinmiycegim kisilersede reddeder msj atarim noldu hayirdir diye:P bi sevdigimle saatlerce telde kalirim ve onunla bile sessiz sessiz oylece avize kulakda nefeslerimizi dinledigimoz cok oldu konuscak sey olmayinca:D

Yahu niye bu kadar uysalsiniz...
O telefonu 27 bin kere arasa istemiyorsam acmam, bahanede uretmem acasim yoktu acmadim, bu kadar...
5 kere arayinca dayanamadim actim derseniz, o da cok dondurur sizi boyle...
Saygisizlik yapiliyorsa kibarlik yapmaya gerek yok, herkesin hakettigi dil, uslup lazim...
Bu kadar uysal olmayin...

Back
X