• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli aranmak

sevgilisi yok galiba,sevgili bulsaydı sesi çıkmazdı bir daha:9:

Yok bu cins; sevgilisi olunca da onunla her konuşmasını, buluşmasını, aldığı hediyeleri vs anlatmak için daha çok arar hale geliyo. Benim ki öyle olmuştu:53:

Böylelerini direk kovalamak lazım çevreden, çekilir gibi değiller.
Sanıyolar ki senin başka hayatın yok her aradığında çene çalacaksın:19:

Arada bi engelle arasada mesgule düşer, telefonda sorun var dersin..

Yapışık insanlardan nefret ederim bende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

söylüyorum birsürü bahane ama yok . açmayınca aralıklarla arıyo en son 5 6 kez aramış olunca açıyorum bende . biraz konuşuyoruz işim var kapataylım diyorum ozaman saat ver ne zaman arayayım diyo . bende bişey diyemiyorum bazen saat veriyorum bazen yok uyuyrum arama diyorum . yani kızla samimiyiz aslında ama hiç bi yakın rakadaşımla böyle problem yaşamadım. anlamaıyo mu rahatsız olduğumu bilemedimki

bahane üretmeyin, bahaneleriniz işe yaramaz, belliki sizi stres topu olarak görüyor.. tlf size heyecanla bi şeyler anlatırken aniden ' kapatmam gerek' deyip cevap vermesini beklemeden kapatın, anlattıklarını dinlemeyin, o anlatırken aaa bak aklıma ne geldi, deyip siz bi şeyler anlatmaya başlayın, siz onu taciz derecesinde arayın, sabah 5, gece 2 olur olmaz arayın ve hiç önemsiz şeyler anlatın, kontöre acıyorsanız belli aralıklarla çaldırıp kapatın ... bunlarla uğraşamam diyorsanız doğruyu söyleyin, arama beni, rahatsız oluyorum deyin bakın bakalım bir daha arayabiliyormu

Hattınızı değiştirin diyeceğim ama hattı değiştirmeye bile değmez :53:
Birsürü fantazi kurdum kızın üstünde :52:

sizinde benim gibi günde en az 4-5 kere arayan bi arkadaşınız var mı ? ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok rahatsız oluyorum bu durumdan. hergün istinasız arıyor yani önemli bişeyde yok ortada . bi rüya görüyo anlatmak için arıyo (manalı bişeyde değil rüya ) tabak kırıyo arıyo yemeği fazla kaçıyırıyo arıyo uykusu gelmiyo arıyo . yani hayatının her detayını arayıp anlatıyo .

bigün sabahın 5 inde aradı neymiş canı sıkılmış uyku tutmamış. zar zor kapattırdım telfonu . sonra zırt pırt çaldırıp kapatmaya başladı telfonu en son snirlendim noluyo diye demez mi bana ' telefonda bişey deniyorumda çaldırıp kapatmam gerekiyo ' . nasıl sinirlendim. yani i'nsanız burda uyuyoruz' . dedim x arkadaşını ara'( en yakın rakadaşı ) 'yok onu arayamam uyuyodur o'. bu lafına daha çok sinirlendim bende uyuyorum dedim . hiç takmadı güldü sanki espiri yapıyoyomuşum gibi.

yani kıza söylüyorum üstü kapalı ben telefonla konuşmyaı sevmiyorum zırt pırt sıkıcı geliyo bana telefon yok hiç üsütne alınmıyo . hergün bintane yalan uyduruyorum telefona bakmamak için. yine aryıo .

yani samimi arkadaşlar böylemi olmalı . bu normal bişey mi ? ben mi çok abartıyorum bu durumu . aklım karıştı .

bu arada her telefon ortalama 30 40 dk önceden kapanmıyo . bazen 10 15 dk olabiliyo .

ve de ben en yakın arkadaşı değilim . benden daha çok değer verdiği ve bunu açık açık söylediği 3 4 arkadaşı var . onların hiçbirine bana yaptığını yapmıyo . hatta 2. 3. kez araması gerekirse armaya çekiniyo . anlamadığım neden ben kurban seçiliyorum
:43: rahatsız olduğumuda belli ediyorum

valla canım benimde samimi bir arkadaşım var.ben çok yüz verdim sanırım benim hiç sevmediğim hareketleri yapmaya başladı.önceleri sabrettim ama baktım olmuyo çileden çıkaracak beni konuştum.açıkça yüzüne söledim.ve gereken tavrıda koydum.oda bana değer veriyoki haklı olduğumu söledi ve bi daha o hareketleri yapmadı.sende demişsin ama tavrını koymamışsın ortaya.baksana benim dediklerimi espri olarak algılıyo demişsin.bide böle dene baktın olmuyo açma teli..hattını değiş ne bilim bi sürü yöntem var yani

sinirlerim bozuldu heleki sabahın 5 inde aramış sonrasındada çağrı atıp atıp kapatmış telefonda bişi deniyom onları arayamam vs uyuyolardır demişya koptum ya :D ve bi sürü fanztazi kurdum arkadaşım bu nedir ya sen sabır taşımısın uysallık abidesimisin ben olsam sırf zevk için aradığında direk açar avazım çıktığı kadar bağırır bi güzel stresimi atardım zevkine telefonu otomatiğe alır çağrı atardım bütün gün delirtirdim benim bi yakın arkadaşım vardı evlendik vs ayrı düştük görüşemedik sonra bu bi gün beni aradı numaramı rüyasında görmüş :D kızın huyu suyu deişmiş kocası aldatıyomuş en yakın arkadaşıyla yok kendi evlerinde buluşuyolarmış ama ne dertler fantaziler bi başlıyodu konuşmaya kapatmıyodu 3 günde delirtti beni en son dedimki bak canım sen iyice devreleri yakmışsın beni daralttın görüşmeyelim beni arama bi daha dedim kapattım yarım saat sonra gene aradı :D en son ki konuşmamızda seni polise veririm dedim düşünün nasıl sıyırmış o lafların üstüne tekrar tekrar aramışdı off o günlerim canlandı gözümde :35:

arama beni artık demek bukadar zormu :ssz: telinizin modeli ne bilmiyorum ama artık çoğu telde engelleme var engelleyin gitsin :34: hoş ben olsam direk söylerdim zaten telde konuşmayı sevmem oyüzden numaramı genelde vermemyi tercih ederim

Kökten çözüm telinizi kapatın gece uyurken olmadık saatlerde aramaktan vazgeçer en azından gunduzde aradığında bahane uydurun kısa kesin beeli zaman sonra azalır diye dusunuyorum ayrıca çok merak ettim kaç yaşında çok dusuncesiz biriymiş

Engelleyin,aradığında telefonunuz sürekli meşgul çalsın :ssz: ya da Turkcell ise numaranız tüm aramaları kapatın şifre ile kimse arayamaz ama sadece mesajlar gelir ...

engellesem sorun var desemde alır telefoncuya kadar götürür beni sorunu hallet diye. yapar bunu yani .yaptırana kadar başımın etini yer.

Kökten çözüm telinizi kapatın gece uyurken olmadık saatlerde aramaktan vazgeçer en azından gunduzde aradığında bahane uydurun kısa kesin beeli zaman sonra azalır diye dusunuyorum ayrıca çok merak ettim kaç yaşında çok dusuncesiz biriymiş

gün bahane uydurmakla geçiyo kafamda . hergün bi senaryo yazıyorum kafamda. bu kadar bahaneye anlaması lazım okadr sık aramasını istemediğimi ama anlamamazlığa veriyo galiba ya da ben sert bi dille diyemediğim için kaale almıyo

engellesem sorun var desemde alır telefoncuya kadar götürür beni sorunu hallet diye. yapar bunu yani .yaptırana kadar başımın etini yer.

yahu arkadaşım göbek bağınızı birmi kestiler konuşmak istemiyorum de arar arar durur konuşmak istemediğimi söyledim boşuna arama de niye sıkıntıya sokuyosun kendini :ssz:

Yok bu cins; sevgilisi olunca da onunla her konuşmasını, buluşmasını, aldığı hediyeleri vs anlatmak için daha çok arar hale geliyo. Benim ki öyle olmuştu:53:

Böylelerini direk kovalamak lazım çevreden, çekilir gibi değiller.
Sanıyolar ki senin başka hayatın yok her aradığında çene çalacaksın:19:

aynen öyle sanıyo . benim hayatım sadece onun anlattıklarını dinlemek ona göre . bu şehirde benden başka yakın arkadaşı olmadığı için böyle aslında . benden daha bi yakını olsa bukadar sık aramaz.

Çok garip ya:27:

o kadar kontör parasını nereden buluyor :9: 5 6 kez arasa da acmayın bence. en son kapatın telefonu anlasın madem sözden anlamıyr:ssz:

bahane üretmeyin, bahaneleriniz işe yaramaz, belliki sizi stres topu olarak görüyor.. tlf size heyecanla bi şeyler anlatırken aniden ' kapatmam gerek' deyip cevap vermesini beklemeden kapatın, anlattıklarını dinlemeyin, o anlatırken aaa bak aklıma ne geldi, deyip siz bi şeyler anlatmaya başlayın, siz onu taciz derecesinde arayın, sabah 5, gece 2 olur olmaz arayın ve hiç önemsiz şeyler anlatın, kontöre acıyorsanız belli aralıklarla çaldırıp kapatın ... bunlarla uğraşamam diyorsanız doğruyu söyleyin, arama beni, rahatsız oluyorum deyin bakın bakalım bir daha arayabiliyormu

bu verdiğin taktiklerin aynısını o bana yapıyo . oldu ki ben telefonda bişeyler anlatmaya başliyım ya kapatıyorum ben diyip yüzüme kapatır ya da anlattığım şey ilgisini çekmez baska şeyler anlatır kendi. çok söylüyorum böyle böyle yapıyosun diye ama o zaman bana çok alıngansın sen herşeyi büyütüyosun diyo.

bu verdiğin taktiklerin aynısını o bana yapıyo . oldu ki ben telefonda bişeyler anlatmaya başliyım ya kapatıyorum ben diyip yüzüme kapatır ya da anlattığım şey ilgisini çekmez baska şeyler anlatır kendi. çok söylüyorum böyle böyle yapıyosun diye ama o zaman bana çok alıngansın sen herşeyi büyütüyosun diyo.

tam olarak demek istediğimde o zaten, yani onun yaptıklarının aynısını ona yap, bir daha arayamaz seni

telefonla konuşmak başımı ağrıtıyor de, mecbur kalmadıkça ailemdekilerle bile konuşmuyorum de. sana değer veriyorsa anlayışla karşılar. sağlık sorununa rağmen rahatsız etmeye devam ederse engelle gitsin

Back
X