- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
İsim yaptığınız kişiyi de dizi de kimse sevmezdi onu örnek almayınÇok güzel sohbet muhabbetimiz olan (olduğunu sandıgım) bir ilişkim daha bitti. Ben hiç aranan özlenen kavuşulmak istenen biri olmadım. Ama aileden gelen bir şey bu sadece özel ilişkilerim değil.
Babam istemezdi yanına gittiğimde üç güne göndermek isterdi abimle en son kaç yıl önce konuştuk bilmiyorum ananem hep fazlalık olduğumu söyledi. Buna maalesef çözüm bulamadım sevmeyince sevmiyorlar.
Bi evlilik yaşadım maalesef o da şiddet nedeniyle kısa sürede bitti.
Ama özel ilişkilerimde de bu şekilde hiç hatırlamıyorum telefonum çalıp “seni çok özledim” dendiğini.
Saf sevgiyi tatmadan ölmek istemiyorum açıkcası. Psikoloğum bunun kendini sevmekle alakalı olduğunu söyledi. Ama bu süreçte yani bilmediğin şeyi öğrenmekte çok zor. :/
İlk önce kendi kendini sevmeye ve kendini özlemeye başlamalısın. Mesela kendinde neyi ozluyorsan tekrar onun için cabal. Bir erkek seni özlemiş ozlememis kimin umrunda... Hayat yaşamaya değer. Emin ol hayatinda seni çok özledim diyenlerde olcak...Çok güzel sohbet muhabbetimiz olan (olduğunu sandıgım) bir ilişkim daha bitti. Ben hiç aranan özlenen kavuşulmak istenen biri olmadım. Ama aileden gelen bir şey bu sadece özel ilişkilerim değil.
Babam istemezdi yanına gittiğimde üç güne göndermek isterdi abimle en son kaç yıl önce konuştuk bilmiyorum ananem hep fazlalık olduğumu söyledi. Buna maalesef çözüm bulamadım sevmeyince sevmiyorlar.
Ama özel ilişkilerimde de bu şekilde hiç hatırlamıyorum telefonum çalıp “seni çok özledim” dendiğini.
Saf sevgiyi tatmadan ölmek istemiyorum açıkcası. Psikoloğum bunun kendini sevmekle alakalı olduğunu söyledi. Ama bu süreçte yani bilmediğin şeyi öğrenmekte çok zor. :/
Psikolojik olarak halletmeniz gereken çok iş var. Ha diyince çözülmez. Düzenli olarak gidin, verilen uygulamaları yapın. Siz hayatınızdakilere o kadar çok sevgi, ilgi,alaka veriyorsunuz ki onlar bunları size vermeye gerek görmüyor. Siz kendinize nasıl davranırsaniz etrafinizdakiler de öyle davranır. Siz kendinize köle gibi davranırsaniz köle, prenses gibi davranırsaniz prenses muamelesi görürsünüz. Unutmayın siz dünyaya kölelik yapmaya, bakicilik yapmaya, aşağılamaya, dislanmaya gelmedinizÇok güzel sohbet muhabbetimiz olan (olduğunu sandıgım) bir ilişkim daha bitti. Ben hiç aranan özlenen kavuşulmak istenen biri olmadım. Ama aileden gelen bir şey bu sadece özel ilişkilerim değil.
Erman kuzu severdi benceİsim yaptığınız kişiyi de dizi de kimse sevmezdi onu örnek almayınama o çok severdi kendini.
Aynaya geçip kendinizi sevdiğinizi söyleyin yanaginizdan makas alin meselaÇok güzel sohbet muhabbetimiz olan (olduğunu sandıgım) bir ilişkim daha bitti. Ben hiç aranan özlenen kavuşulmak istenen biri olmadım. Ama aileden gelen bir şey bu sadece özel ilişkilerim değil.
Psikolojik olarak halletmeniz gereken çok iş var. Ha diyince çözülmez. Düzenli olarak gidin, verilen uygulamaları yapın. Siz hayatınızdakilere o kadar çok sevgi, ilgi,alaka veriyorsunuz ki onlar bunları size vermeye gerek görmüyor. Siz kendinize nasıl davranırsaniz etrafinizdakiler de öyle davranır. Siz kendinize köle gibi davranırsaniz köle, prenses gibi davranırsaniz prenses muamelesi görürsünüz. Unutmayın siz dünyaya kölelik yapmaya, bakicilik yapmaya, aşağılamaya, dislanmaya gelmediniz
biraz değişiklik yapın, hatta dış görünüşünüzde yapın ( yanlış anlamayın dışınız güzel değil o yüzden sevilmiosunuz gibi bi anlam yüklemiyorum) ne biliyim saçınızı değiştirin ufak dokunuşlar yaptırın. Yani sıfırlayın hayatınızı yeni bi ben yaratın kendinizden. Öyle ya da böyle bişeyler yaşanmış olmuş bitmiş.Bundan sonrası çok daha önemli
İnsanlara bu kadar anlam yükleyip büyütmeseniz?
Normalde ben merkezli olmayı savunmam ama sizin biraz ben merkezli olmaya ihtiyacınız var.
Genelde, fedakarlık fedakarlık denen şeyler de, iletişim problemi olan insanların, karşı tarafa yaranma çabası oluyor, istenilen karşılık alınamayınca da kullanılmışlık hissi oluşuyor.
Öncelikle kendi kendinize mutlu olabilmeyi öğrenin, insanlar hayatınızda amaç değil araç olsun.
Ben de eskiden öyleydim, kaybetmeye korkardım, sonra kafamı bozanın biletini ben kestim.
Ve hemen hemen hepsi kendileri tıpış tıpış geldiler. Canımın istediğiyle de hala görüşüyorum istemediğini de yok saydım.
Bundan sonra önce kendim dedim, herkese ilgim artık duygusal ihtiyacım kadar değil, keyfimin istediği kadar.
Herkese her şeyi anlatmamayı da şöyle başarabilirsin, zaaflarını ve zayıf yönlerini kimsenin bilmesine gerek olmadığı fikrini özümsersen, seni zorda bırakacak şeyleri de kendine saklamayı öğrenirsin.
Bence olayın özü, güvenip, güvenmemek değil, kendini herkesten daha çok sevmek.
Bende tam bunu diyecektim. Bir can sahiplenin. Onlar öyle güzel dostlar ki, belki dilleri yok ama gözleriyle hareketleriyle konusurlar sizinle.Birinin sizi sevmesini istiyorsanız. Köpek sahiplenin ne aile ne eş ne dost hicbiri öyle sevemiyor. Baskasinin sizi sevmesine gerek yok siz kendinizi sevin yeter. Spir yapın alı#veris yapın gezin
Seni cok ıyı anlıyorum neredeyse aynılarını yasadım. Psıkologun dogrusu u diyor once kendimi sev ben hıc sevmedim hep ılıskılerımde sorun yasadım ama yeni ye ı duzeliyorum.bakıs acını degıstırmeye basla dıs gorunusunde de azcık oynama yap. Kendını bir sevmeye basla inan gerisi gelecek hersey enerjiyle alakalı.Çok güzel sohbet muhabbetimiz olan (olduğunu sandıgım) bir ilişkim daha bitti. Ben hiç aranan özlenen kavuşulmak istenen biri olmadım. Ama aileden gelen bir şey bu sadece özel ilişkilerim değil.
Babam istemezdi yanına gittiğimde üç güne göndermek isterdi abimle en son kaç yıl önce konuştuk bilmiyorum ananem hep fazlalık olduğumu söyledi. Annem bu karmaşada hiç gözü görmedi. Buna maalesef çözüm bulamadım sevmeyince sevmiyorlar.
En son çok sevdiğim bi kız arkadaşım kardeşim dediğim kişi bile bi açıklama yapmadan ilişkisini kesti. Sebep yoktu cidden.
Saf sevgiyi tatmadan ölmek istemiyorum açıkcası.
Aile fotoğrafım yok, ne zaman gülüş cümbüş akşam yemeği yedim bilmiyorum belkide hiç yemedim. Telefonum çalmaz akrabam eşim dostum yok. Paramparça bi ailede büyüdüm.
Psikoloğum bunun kendini sevmekle alakalı olduğunu söyledi. Ama bu süreçte yani bilmediğin şeyi öğrenmekte çok zor. :/
İçimdeki o koca boşluk geçmek bilmiyor.
Hayatımıza giren insanlar bizim için hayırlıysa orda kalırlar değillerse giderler ama anne baba bence siz onları yanlış anlamış olabilirsiniz bazen hayatın yoğunluğunda insanlar sevgilerini pek gösteremiyo olabilirler anne babanızla bence bu durumu açık açık konuşunÇok güzel sohbet muhabbetimiz olan (olduğunu sandıgım) bir ilişkim daha bitti. Ben hiç aranan özlenen kavuşulmak istenen biri olmadım. Ama aileden gelen bir şey bu sadece özel ilişkilerim değil.
Babam istemezdi yanına gittiğimde üç güne göndermek isterdi abimle en son kaç yıl önce konuştuk bilmiyorum ananem hep fazlalık olduğumu söyledi. Annem bu karmaşada hiç gözü görmedi. Buna maalesef çözüm bulamadım sevmeyince sevmiyorlar.
En son çok sevdiğim bi kız arkadaşım kardeşim dediğim kişi bile bi açıklama yapmadan ilişkisini kesti. Sebep yoktu cidden.
Aile fotoğrafım yok, ne zaman gülüş cümbüş akşam yemeği yedim bilmiyorum belkide hiç yemedim. Telefonum çalmaz akrabam eşim dostum yok. Paramparça bi ailede büyüdüm.
Psikoloğum bunun kendini sevmekle alakalı olduğunu söyledi. Ama bu süreçte yani bilmediğin şeyi öğrenmekte çok zor. :/
Çok haklısınız verilen uygulamaları yapıyorum meditasyonuma devam ediyorum. Ama mesela kendimi sevmenin nasıl bir şey olduğunu tanımlayamıyorum. Eve gittiğimde biri olsa da sarılsam otursam muhabbet etsem. Hiçbir zamanda muhabbet edecek biri olmadı yanımda. Ailem dahil. Psikoloğum gözünü kapat kendine sarıl diyor:) zor oluyor umarım yaparım. :)
Hiç aşık oldunuz mu?Çok haklısınız verilen uygulamaları yapıyorum meditasyonuma devam ediyorum. Ama mesela kendimi sevmenin nasıl bir şey olduğunu tanımlayamıyorum. Eve gittiğimde biri olsa da sarılsam otursam muhabbet etsem. Hiçbir zamanda muhabbet edecek biri olmadı yanımda. Ailem dahil. Psikoloğum gözünü kapat kendine sarıl diyor:) zor oluyor umarım yaparım. :)
Amaaan sevmesinlerr bosver.Beni de pek sevmezler sevende fena sever.Dik basli birazcikta sivri dilli sert bakisliymisim.Ben beni seviom sevmeyeninde cani sagolsun dee gec her seyi dert etme kendineÇok güzel sohbet muhabbetimiz olan (olduğunu sandıgım) bir ilişkim daha bitti. Ben hiç aranan özlenen kavuşulmak istenen biri olmadım. Ama aileden gelen bir şey bu sadece özel ilişkilerim değil.
Şu kendini sev cümlesi de sinir bozucu olmaya başladı artık. Düz duvara baka baka mı sevecek bu insanlar kendilerini. Yalnızlık Allah’a mahsus. Çevresinde içtenlikle onu seven biri yoksa elbette kötü hisseder. Dünyanın en güzel kıyafetlerine sahip olsa onu gösterecek biri olmadıktan sonra ne fark eder? Kendi için demeyin Allah aşkına dürüst olmak lazım sadece kendin için yaşadığın hayat ota benzer tatsız tuzsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?