Sürekli arkada kalan olmak

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Çok güzel sohbet muhabbetimiz olan (olduğunu sandıgım) bir ilişkim daha bitti. Ben hiç aranan özlenen kavuşulmak istenen biri olmadım. Ama aileden gelen bir şey bu sadece özel ilişkilerim değil.

Babam istemezdi yanına gittiğimde üç güne göndermek isterdi abimle en son kaç yıl önce konuştuk bilmiyorum ananem hep fazlalık olduğumu söyledi. Annem bu karmaşada hiç gözü görmedi. Buna maalesef çözüm bulamadım sevmeyince sevmiyorlar.

Bi evlilik yaşadım maalesef o da şiddet nedeniyle kısa sürede bitti.

Ama özel ilişkilerimde de bu şekilde hiç hatırlamıyorum telefonum çalıp “seni çok özledim” dendiğini.
En son çok sevdiğim bi kız arkadaşım kardeşim dediğim kişi bile bi açıklama yapmadan ilişkisini kesti. Sebep yoktu cidden.
Saf sevgiyi tatmadan ölmek istemiyorum açıkcası.

Aile fotoğrafım yok, ne zaman gülüş cümbüş akşam yemeği yedim bilmiyorum belkide hiç yemedim. Telefonum çalmaz akrabam eşim dostum yok. Paramparça bi ailede büyüdüm.

Psikoloğum bunun kendini sevmekle alakalı olduğunu söyledi. Ama bu süreçte yani bilmediğin şeyi öğrenmekte çok zor. :/
İçimdeki o koca boşluk geçmek bilmiyor.

Son düzenleme:
İsim yaptığınız kişiyi de dizi de kimse sevmezdi onu örnek almayın ama o çok severdi kendini.

İlk önce kendi kendini sevmeye ve kendini özlemeye başlamalısın. Mesela kendinde neyi ozluyorsan tekrar onun için cabal. Bir erkek seni özlemiş ozlememis kimin umrunda... Hayat yaşamaya değer. Emin ol hayatinda seni çok özledim diyenlerde olcak...

Psikolojik olarak halletmeniz gereken çok iş var. Ha diyince çözülmez. Düzenli olarak gidin, verilen uygulamaları yapın. Siz hayatınızdakilere o kadar çok sevgi, ilgi,alaka veriyorsunuz ki onlar bunları size vermeye gerek görmüyor. Siz kendinize nasıl davranırsaniz etrafinizdakiler de öyle davranır. Siz kendinize köle gibi davranırsaniz köle, prenses gibi davranırsaniz prenses muamelesi görürsünüz. Unutmayın siz dünyaya kölelik yapmaya, bakicilik yapmaya, aşağılamaya, dislanmaya gelmediniz

Aynaya geçip kendinizi sevdiğinizi söyleyin yanaginizdan makas alin mesela
Bazı şeylerin çözümü çok zor gibi görülüyor çok basit olsa bile.
Kimse beni sevmiyor diye surekli üzülunce zaten negatif enerji yayarsiniz insanlar sizden uzaklaşır. Kimse beni sevmek zorunda değil ben kendime bayılıyorum diyip yaşamınıza bakın küçük şeylerden mutlu olun ve yanaginizdan makas alin bence

Çok haklısınız verilen uygulamaları yapıyorum meditasyonuma devam ediyorum. Ama mesela kendimi sevmenin nasıl bir şey olduğunu tanımlayamıyorum. Eve gittiğimde biri olsa da sarılsam otursam muhabbet etsem. Hiçbir zamanda muhabbet edecek biri olmadı yanımda. Ailem dahil. Psikoloğum gözünü kapat kendine sarıl diyor:) zor oluyor umarım yaparım. :)

biraz değişiklik yapın, hatta dış görünüşünüzde yapın ( yanlış anlamayın dışınız güzel değil o yüzden sevilmiosunuz gibi bi anlam yüklemiyorum) ne biliyim saçınızı değiştirin ufak dokunuşlar yaptırın. Yani sıfırlayın hayatınızı yeni bi ben yaratın kendinizden. Öyle ya da böyle bişeyler yaşanmış olmuş bitmiş.Bundan sonrası çok daha önemli

Sevgi konusunda eksik olan tek siz değilsiniz. Bunu bilin. Bir çok kişi bunu aileden öğrenmiyor zaten.
Size sevgi göstermeyenler de görmedi. Bu hep böyle zincirleme gidiyor. İnsanlar karnını doyurmayı insan yetiştirmek sanıyor malesef.

Kendim de çok eksiğim bu konuda. Eşimin beni çok sevdiğini biliyorum ama ben yeteri kadar gösteremiyorum. Onun da dilinde çok yoktur. Değer verdiğimizi yaptıklarımızla belli ederiz. Oğluma her fırsatta sarılıyorum, öpüyorum, konuşuyorum. Dileğim benim gibi eksik kalmaması.

Umarım en kısa zamanda istediğiniz gibi birinden istediğiniz kadar değer görürsünüz. Psikolojik desteği bırakmayın.

Psikologunuz cok hakli , once kendinizi sevin , sonra sizi sever insanlar
Aslinda bu kadar basit ama insan cok zorlastiriyor bu sevgi isini

Bu dediğinizi yaptım şu büyük indirimde:) ama onda bile başkasına güzel gözükme kaygım vardı kendim için olmadığını sonradan farkettim.
Tarzım dısında yakışacağım düşündüğüm şeyler aldım evet işe yaradı en azından dışarıda iyi hissediyordum ama kısa süreli bi iyilik. Dün mesela çok kısa süreliğine çıkmam gerekti iş çıkışı üstüm basım gayet iyi tramvayda gözlerim doldu bi çifti görünce. Depresyonu hep elinde Nutella ile oturup film izlemek gibi zannederdim. Kötü olduğumu farkettiğim andan itibaren Yaklaşık 6 aydır uğraşıyorum iyi olmak için

Bu mesajları daha önce benzer bir konuda yazmıştım, buraya da eklemek istedim. Ben de eskiden az buçuk sizin gibiydim. İnsanlara düşkünlüğüm kendime sevgimden fazlaydı.Eşimden bile ilgi dilenen ben. Kendi haline bırakıp, farklı meşgalelerle keyif almayı öğrendim. Kafamı bozan arkadaşlıkları yalnız kalma pahasına sonlandırmayı öğrendim. Bir bakmışım ki artık eşimin benden ilgi istediği, arkadaşları tarafından da aranılan kişi olmuşum. Siz muhtaç göründükçe kadın erkek farketmeksinizin itersiniz insanları. İnsanın en büyük ihtiyacı olan sevgi kendine duyduğu sevgi. Diğer sevgiler de güzel ama kendine sevgin yoksa diğer sevgilerle de daima yetinemeyecek, ilgi ve zaman dilenen birisine dönüşeceksiniz.

Birinin sizi sevmesini istiyorsanız. Köpek sahiplenin ne aile ne eş ne dost hicbiri öyle sevemiyor. Baskasinin sizi sevmesine gerek yok siz kendinizi sevin yeter. Spir yapın alı#veris yapın gezin

Birinin sizi sevmesini istiyorsanız. Köpek sahiplenin ne aile ne eş ne dost hicbiri öyle sevemiyor. Baskasinin sizi sevmesine gerek yok siz kendinizi sevin yeter. Spir yapın alı#veris yapın gezin
Bende tam bunu diyecektim. Bir can sahiplenin. Onlar öyle güzel dostlar ki, belki dilleri yok ama gözleriyle hareketleriyle konusurlar sizinle.
Mutlaka hayvan sahiplenmenizi öneririm. Zaten onunla hayata tekrar baglanacagınız icin yavas yavas kendınızı de sevmeye baslayacaksınız.
Kımseyı kaybetmekten korkmayın bırakın insanlar sizi kaybetmekten korksun. Kız arkadasınızla neden sebepsizce konusmanız kesildi o kısmını pek anlayamadım,ama benimde basıma geldi bu durum. İnanın sizin taktıgınız gibi hic takmadım. Öyle insanlara hayatımızda ihtiyacımız yok

Seni cok ıyı anlıyorum neredeyse aynılarını yasadım. Psıkologun dogrusu u diyor once kendimi sev ben hıc sevmedim hep ılıskılerımde sorun yasadım ama yeni ye ı duzeliyorum.bakıs acını degıstırmeye basla dıs gorunusunde de azcık oynama yap. Kendını bir sevmeye basla inan gerisi gelecek hersey enerjiyle alakalı.

Hayatımıza giren insanlar bizim için hayırlıysa orda kalırlar değillerse giderler ama anne baba bence siz onları yanlış anlamış olabilirsiniz bazen hayatın yoğunluğunda insanlar sevgilerini pek gösteremiyo olabilirler anne babanızla bence bu durumu açık açık konuşun

Şu kendini sev cümlesi de sinir bozucu olmaya başladı artık. Düz duvara baka baka mı sevecek bu insanlar kendilerini. Yalnızlık Allah’a mahsus. Çevresinde içtenlikle onu seven biri yoksa elbette kötü hisseder. Dünyanın en güzel kıyafetlerine sahip olsa onu gösterecek biri olmadıktan sonra ne fark eder? Kendi için demeyin Allah aşkına dürüst olmak lazım sadece kendin için yaşadığın hayat ota benzer tatsız tuzsuz.

Hiç aşık oldunuz mu?

Amaaan sevmesinlerr bosver.Beni de pek sevmezler sevende fena sever.Dik basli birazcikta sivri dilli sert bakisliymisim.Ben beni seviom sevmeyeninde cani sagolsun dee gec her seyi dert etme kendine

Ben de insanlara bunu anlatmaya çalıştım o kadar haklısınız ki tam olarak bende bunu diyorum. Ama inatla kendi dayanagın kendin olmalısın diyorlar bana. Öyle dedikçe daha da yalnız kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…