Hayır çalışıyor uzun zamandırAblan işsiz mi ?
Hayır çalışıyor uzun zamandır
Sanırım morali bozuk umarım düzelir bir an önceHımmm o zaman sorunlu ..
Ya kendi ile kompleksleri var sanırım
Yolunda gitmeyen bir şeyler
O yüzden senin üstüne gidiyor gibi
Bende öyle düşünüyorum diyorum kendimi gaza getirmiyim.Oturup magazin izliycez bana yeme zayıfla iyici şişko oldun tabi sevgilin olmaz böyle garip bi ses tonuyla...Eskiden hiç yapmazdıAğlama ama ya
Ablan o senin
Ne olursa olsun kötü düşünmez hakkında
Annemi de tersliyor arada ama tabi ki bana yaptığı gibi değil.Bide ben gidince yalnız kaldıkları için artık oturmuş ilişkileri.Annemde çok alttan alan bir insan olduğu için çok ses etmiyorbi sıkıntısı var belli ki ve dili size yetiyor demek ki annenizin dur demesi lazım hiç mi görmüyor ne kadar üzüldüğünüzü
annenize karşı tavırları nasıl
Haklısın da odada sıkıyor bir süre sonra bazen odama gelip yine yiyip yiyip yatıyosun falan diyoay ağlayacak ne var? çıkma odandan, takıl kafana göre.
Sonradan böyle olmuş ama acaba iş yerinde bir problem mi yaşıyor,annen çalışıyor mu çalışmıyorsa evin bütün yükü ondaysa acaba bu durumdan ötürü mü sinirli bilmediğiniz bir borcu vs olabilir mi.Annemi de tersliyor arada ama tabi ki bana yaptığı gibi değil.Bide ben gidince yalnız kaldıkları için artık oturmuş ilişkileri.Annemde çok alttan alan bir insan olduğu için çok ses etmiyor
Annem emekli ev hanımı şuanda ama parasını kendi harcıyor komple.Galiba erkek arkadaş problemi gibi ancak bütün sinirini benden çıkarması beni çoook üzüyorSonradan böyle olmuş ama acaba iş yerinde bir problem mi yaşıyor,annen çalışıyor mu çalışmıyorsa evin bütün yükü ondaysa acaba bu durumdan ötürü mü sinirli bilmediğiniz bir borcu vs olabilir mi.
Sen iyi bir kardeşsin :)Haklısın da odada sıkıyor bir süre sonra bazen odama gelip yine yiyip yiyip yatıyosun falan diyoÇok garip bi insan oldu ya.Hayır çokta kilolu değilim 60 kiloyum sırf biraz kilom var diye demediği kalmadı
Haklısın da odada sıkıyor bir süre sonra bazen odama gelip yine yiyip yiyip yatıyosun falan diyoÇok garip bi insan oldu ya.Hayır çokta kilolu değilim 60 kiloyum sırf biraz kilom var diye demediği kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?