Sürekli aşeriyorum

aynı durum bendede olmuştu hamilelikte pek aşermedim eşim soyler zaten sen doğurduktan sonra aşermeye başladın die...

Ayy siz Fake misiniz ROSE hanım

yooo Biz ROSE ROSE 'yi tanıyoruz aslında da siz şaka mısınız ?

1.sayfada zaten canınızın istediğini belirtmişsiniz ,2.sayfada üstüne giderek tekrar karpuz peynir ekmek diye başlamışsınız.

Burada hamileler var gerçekten hakka bile giriyor olabilirsiniz neden bu anlamsız haraketler anlamadım.

1.sayfada zaten canınızın istediğini belirtmişsiniz ,2.sayfada üstüne giderek tekrar karpuz peynir ekmek diye başlamışsınız.

Burada hamileler var gerçekten hakka bile giriyor olabilirsiniz neden bu anlamsız haraketler anlamadım.
üslubundan hakaretlerinden de anlaşıldığı üzere psikolojik rahatsızlığı var sanırım

ben anladım sizi..
bence siz vitaminsiz ve kansız kalmışsınız.
karnı tok olan insanın canı bişey istemez genelde.. ama siz sürekli bişeyler yemek istiyorum diyorsunuz..

bebek yoruyor olabilir. bir doktroa görünün arada bir 1 kaşık hakiki pekmez yiyin. tereyağıyla yumurta yiyin. et ürünleri tüketin. ve kuruyemiş yiyin. bunlar size çok iyi gelecektir. tabi sebze yemeklerini de unutmayın..

bence abartmayın.. yani her göreni canı çeken insanlar da normal değil. ister hamile olsun ister olmasın..

üslubundan hakaretlerinden de anlaşıldığı üzere psikolojik rahatsızlığı var sanırım

Belki kv ve görümceleri yüzünden canı sıkılmış olabilir
Oda buraya gelim de en azından canımın istediğini söyleyim kafa dağıtim dedi herhalde.
Ama yerinin burası olmadığını hala düşünememiş
Ne diyelim allah yardımcısı olsun konu sahibinin

Belki kv ve görümceleri yüzünden canı sıkılmış olabilir
Oda buraya gelim de en azından canımın istediğini söyleyim kafa dağıtim dedi herhalde.
Ama yerinin burası olmadığını hala düşünememiş
Ne diyelim allah yardımcısı olsun konu sahibinin
yani tabiki kafa dağıtma amacıyla muhabbet etmek istese tamam, ama niyeti çok farklı belliki

bence abartmayın.. yani her göreni canı çeken insanlar da normal değil. ister hamile olsun ister olmasın..

Neyi abartacam ya canı çekenler olabilir dedim siz neden bu kadar atarlandınız anlamadım !
Olabilir olmayacak diye birşey yok hoş ben 2 çocuk dünyaya getirdim her 2 sinde de birşey canım çekmedi.
Ama bu demek değil ki herkesin canı bir şey çekmeyecek

Neyi abartacam ya canı çekenler olabilir dedim siz neden bu kadar atarlandınız anlamadım !
Olabilir olmayacak diye birşey yok hoş ben 2 çocuk dünyaya getirdim her 2 sinde de birşey canım çekmedi.
Ama bu demek değil ki herkesin canı bir şey çekmeyecek

çekmez. bizzat dr söyledi. o aşermeler şımarıklıktan boğazı kötülükten oluyor. öyle canım çekti diye yeyip durma. hepsi kilo olur dedi..

demek ki çekmezmiş.. ben böyle yorumlarda rahatsız oluyorum. hemen hamile canı çekerse diye bişeye atlamak rahatsız ediyor beni. ondan atarlandım..

çekmez. bizzat dr söyledi. o aşermeler şımarıklıktan boğazı kötülükten oluyor. öyle canım çekti diye yeyip durma. hepsi kilo olur dedi..

demek ki çekmezmiş.. ben böyle yorumlarda rahatsız oluyorum. hemen hamile canı çekerse diye bişeye atlamak rahatsız ediyor beni. ondan atarlandım..

Onu o doktor söyler başka bir doktor farklı söyler .

Her uzmanın görüşü farklıdır net bir şey söyleyemeyiz farklı bir uzmanın görüşünü atmak istedim ama çok uzun netten araştırın isterseniz .
Evet bazıları şımarıklık yapıp abartıyor da olabilir .Ama varmış yani vitamin eksikliği oluşup hangi gıdada varsa bünye onu istermiş. Buna da aş erme deniliyormuş işte.

Bende arkadasla ayni fikri savunan bir mesaj yazdim. Size gore bende atlamis oldum.

Sadece hamilelerin degil baskalarininda cani cekebilir. Derdini dile getirmek baska monu siralamak baska sey.

Ben sokakta yiyip icme, goren olur cani ceker alamaz yaziktir gunahtirlarla, bir paket biskuvit actin mi arkadaslarinla mutlaka paylas evladim nasihatlariyla buyudum.. Bu nedenle herseyi cani ceken insan size garip geldigi gibi bunu yadirgayan insanda bana garip geliyor kusura bakmayiniz.

Bende arkadasla ayni fikri savunan bir mesaj yazdim. Size gore bende atlamis oldum.

Sadece hamilelerin degil baskalarininda cani cekebilir. Derdini dile getirmek baska monu siralamak baska sey.

Ben sokakta yiyip icme, goren olur cani ceker alamaz yaziktir gunahtirlarla, bir paket biskuvit actin mi arkadaslarinla mutlaka paylas evladim nasihatlariyla buyudum.. Bu nedenle herseyi cani ceken insan size garip geldigi gibi bunu yadirgayan insanda bana garip geliyor kusura bakmayiniz.

olabilir.. bana canı çekme çok itici geliyor açıkçası.. pek de hazzetmem. insan biraz tok nefisli olmalı.. tabi bu da insanın nefsiyle ilgi herkes nefsini terbiye edemez..

herkes sizin gibi düşünse, marketler kapanır, vitrinler boşaltılır, lokantalar falan olmazdı.. zaten internette yemek, yiyecek görselleri asla bulundurulmazdı..

olabilir.. bana canı çekme çok itici geliyor açıkçası.. pek de hazzetmem. insan biraz tok nefisli olmalı.. tabi bu da insanın nefsiyle ilgi herkes nefsini terbiye edemez..

herkes sizin gibi düşünse, marketler kapanır, vitrinler boşaltılır, lokantalar falan olmazdı.. zaten internette yemek, yiyecek görselleri asla bulundurulmazdı..

Tok nefisle ilgisi yok arkadasim bunun. Yoksunluktur yoksulluktur ve kendini esirgemeyi bilen icin gorgudur. Sen hayatinda bir seye ulasamamazlik yasadin mi? Yasadiysan anlarsin bu durumu. Misal et urunu yemek isteyipte cebinde paran olmadigi icin yiyemedigin oldu mu? Bir haftada bahsetmiyorum. Aylar belki yillarla bazi urunlere dokunamayan tuketemeyen insanlar var.

Market niye kapansin? Insanlarin temel ihtiyaclarini giderecekleri yerler oralar..
Sen olaya baska yerden bakiyorsun ve bende senin dusunceni itici buluyorum. Ekmek yoksa pasta yesinler canim gibi bir bakis acin var. Anlasamayacagiz sanirim.

diette olan kadinlara yazık valla
KIZIM BEN BURDA ACİM sen ne diyorsun yaa
zayıflıycam dedim kadin konu açmiş şundan canim çektiii felan.
hiç tınlayamiyorum kusura bakma:D
ye ye kızım bol bol ye:)

Back
X