- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o hakaretvari dalgacı üslubu bir değiştir istersenBirazdan banlanırsın şikayet edeceğim seni
belliki senin canın sıkılmışAyy siz Fake misiniz ROSE hanım
Ayy çok da umrumdaydın hı hı
Ayy siz Fake misiniz ROSE hanım
aynenO kadar diyorum 0-6 yaş alınmasın foruma ağır geliyor diye![]()
Ayy siz Fake misiniz ROSE hanım
üslubundan hakaretlerinden de anlaşıldığı üzere psikolojik rahatsızlığı var sanırım
yooo Biz ROSE ROSE 'yi tanıyoruz aslında da siz şaka mısınız ?
1.sayfada zaten canınızın istediğini belirtmişsiniz ,2.sayfada üstüne giderek tekrar karpuz peynir ekmek diye başlamışsınız.
Burada hamileler var gerçekten hakka bile giriyor olabilirsiniz neden bu anlamsız haraketler anlamadım.
yooo Biz ROSE ROSE 'yi tanıyoruz aslında da siz şaka mısınız ?
1.sayfada zaten canınızın istediğini belirtmişsiniz ,2.sayfada üstüne giderek tekrar karpuz peynir ekmek diye başlamışsınız.
Burada hamileler var gerçekten hakka bile giriyor olabilirsiniz neden bu anlamsız haraketler anlamadım.
üslubundan hakaretlerinden de anlaşıldığı üzere psikolojik rahatsızlığı var sanırım
yani tabiki kafa dağıtma amacıyla muhabbet etmek istese tamam, ama niyeti çok farklı bellikiBelki kv ve görümceleri yüzünden canı sıkılmış olabilir
Oda buraya gelim de en azından canımın istediğini söyleyim kafa dağıtim dedi herhalde.
Ama yerinin burası olmadığını hala düşünememiş
Ne diyelim allah yardımcısı olsun konu sahibinin
bence abartmayın.. yani her göreni canı çeken insanlar da normal değil. ister hamile olsun ister olmasın..
Neyi abartacam ya canı çekenler olabilir dedim siz neden bu kadar atarlandınız anlamadım !
Olabilir olmayacak diye birşey yok hoş ben 2 çocuk dünyaya getirdim her 2 sinde de birşey canım çekmedi.
Ama bu demek değil ki herkesin canı bir şey çekmeyecek
çekmez. bizzat dr söyledi. o aşermeler şımarıklıktan boğazı kötülükten oluyor. öyle canım çekti diye yeyip durma. hepsi kilo olur dedi..
demek ki çekmezmiş.. ben böyle yorumlarda rahatsız oluyorum. hemen hamile canı çekerse diye bişeye atlamak rahatsız ediyor beni. ondan atarlandım..
çekmez. bizzat dr söyledi. o aşermeler şımarıklıktan boğazı kötülükten oluyor. öyle canım çekti diye yeyip durma. hepsi kilo olur dedi..
demek ki çekmezmiş.. ben böyle yorumlarda rahatsız oluyorum. hemen hamile canı çekerse diye bişeye atlamak rahatsız ediyor beni. ondan atarlandım..
Bende arkadasla ayni fikri savunan bir mesaj yazdim. Size gore bende atlamis oldum.
Sadece hamilelerin degil baskalarininda cani cekebilir. Derdini dile getirmek baska monu siralamak baska sey.
Ben sokakta yiyip icme, goren olur cani ceker alamaz yaziktir gunahtirlarla, bir paket biskuvit actin mi arkadaslarinla mutlaka paylas evladim nasihatlariyla buyudum.. Bu nedenle herseyi cani ceken insan size garip geldigi gibi bunu yadirgayan insanda bana garip geliyor kusura bakmayiniz.
olabilir.. bana canı çekme çok itici geliyor açıkçası.. pek de hazzetmem. insan biraz tok nefisli olmalı.. tabi bu da insanın nefsiyle ilgi herkes nefsini terbiye edemez..
herkes sizin gibi düşünse, marketler kapanır, vitrinler boşaltılır, lokantalar falan olmazdı.. zaten internette yemek, yiyecek görselleri asla bulundurulmazdı..