Sürekli aynı bahane

Bir mesele nasıl bu kadar uzun anlatılır inanamadım.mersktan sonuna kadar okudum değişik bişey çıkacak mı altındsn diye yok .pes ya .mesele de mesele olsa bari .die die die die ...... Gözüm pörtledi İnan her lafın sonunda ..
Kimse size burda zorla bir şey okutmuyor
Bilmem farkında mısınız

Evde olmak zor yinede..dışarıda bir hobi edinseniz hem stresinizi atmış olursunuz? Bir kurs falan imkanınız var mı?
3 sınava hazırlanıyorum canım o yüzden bütün günümü onlara ayırmak zorundayım.
Bitse de kurtulsam diyorum ben de
Zira evde sürekli kalmak da artık beni çok bunalttı :-(

Ya bitek benmi böyle anladım konuda açık açık yazmamış ama konu sahibi aldatılmaktan şüpheleniyor...

İnş öyle değildir:(

keşke kadınlar kulübü olarak eşini tanısaydık, ilk defa bir erkeğe boşan olmaz bu iş diyesimiz var.
senin söylemenle yorum yapmayacak değilim bu arada.
Siz de her derdini anlatana boşan demeye hazırsınız zaten.Sizi dinleyenlerin heralde senede bi eş değiştirmesi lazım.
Malum sizler de çok dört dörtlüksünüz heralde her konuya anormal yaklaşımlarda bulunduğunuza göre.Ayrıca bu konu içetisinde bu ilk mesajın .yorum yapma diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum ve görmüyorum .Hayal dünyanız çok geniş.Sevgiler :KK14:

Yok canım Allah korusun ama telini öyle alıp hemen götürmesi falan takıldı kafama
İyi düçünycanım iyi olsun uzatma derim ama bidaha böyle bişey olursa telini kurcala..

Bu arada geçmiş olsun bende hasta olunca eşimin arayıp sırmasını beköerim aramasada küserim bana çok normal geldi..

ya ne kocalar var .:110: Gerçekten esinizin kiymetini bilin . sacma sacma seylere takilmayin. :110:

Esin ogretmen olduguna gore sende egitimli biri olmalisin tahminimce.. ancak egitimin su raddede pek ise yaramadiginida goruyorum.. anlayis evliliklerin temelidir pekii sizde anlayis nerede? Alti uzeri karniniz agriyor c.tesi gunu şakır şakir kanamam vardi surekli yatis verdi esimle birakin sizin gibi gun icerisinde virta zirta mesajlasmak boyle bi durumu haber vermek icin tel bile acamiyorum kurumlarinda disari ile temas yasak. Napim yarin bende koca isten gelince burnundan getireyim mi? Birakin artik su gereksiz kaprislerinizi Allah askina ya.. Adamlar gittimi de ben ne yaptim beni istemiyor diye konu acarsiniz.. bezdirmeyin!!

Kusura bakmayin da cok ergen muhabbeti yapmissiniz. Kafanizda cok kurmussunuz. Telefonun sarjina kadar. Adami cok bunaltmayin. O sizin esiniz. Liseli asiklar degilsiniz.
Bu arada iliskiler her zaman ayni seviyede kalmaz. Bazen inisler cikislar olabilir. Ara sira mesaj sayisinda azalma oluyor diye panik yapip ustune dustukce adami kaybedersiniz. Korkmayin. Korkarsaniz kaybedersiniz asil. Bu arada siz kari kocasiniz. Neden aramak varken mesajlasiyorsunuz ki?

Back
X