Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kpss hazırlanıyorum evdeBir meşguliyetiniz var mı? İş ya da hobi falan?
Aman ne büyük kayıp tühSonuna kadar okudum , altından bişe cıkacak mı diye . Hayatımdan iki dk boşuna gitti . Bu ne saçma bişey yaw . Pes diyorum . Bırakında adam bi nefes alsın . Wc giderken de msj atması lazım:))
Kimse size burda zorla bir şey okutmuyorBir mesele nasıl bu kadar uzun anlatılır inanamadım.mersktan sonuna kadar okudum değişik bişey çıkacak mı altındsn diye yok .pes ya .mesele de mesele olsa bari .die die die die ...... Gözüm pörtledi İnan her lafın sonunda ..
Kpss hazırlanıyorum evde
Sizin büyük derdine göre cok cok bile Allah kocana sabır versin . Adam cocuk büyütüyo.Aman ne büyük kayıp tüh
???ne ilişkisiYa bu koca iliskiye girmek istemiyodu dimi? Adam haklı.
3 sınava hazırlanıyorum canım o yüzden bütün günümü onlara ayırmak zorundayım.Evde olmak zor yinede..dışarıda bir hobi edinseniz hem stresinizi atmış olursunuz? Bir kurs falan imkanınız var mı?
Siz de her derdini anlatana boşan demeye hazırsınız zaten.Sizi dinleyenlerin heralde senede bi eş değiştirmesi lazım.keşke kadınlar kulübü olarak eşini tanısaydık, ilk defa bir erkeğe boşan olmaz bu iş diyesimiz var.
senin söylemenle yorum yapmayacak değilim bu arada.
Yok canım Allah korusun ama telini öyle alıp hemen götürmesi falan takıldı kafamaYa bitek benmi böyle anladım konuda açık açık yazmamış ama konu sahibi aldatılmaktan şüpheleniyor...
İnş öyle değildir![]()
İyi düçünycanım iyi olsun uzatma derim ama bidaha böyle bişey olursa telini kurcala..Yok canım Allah korusun ama telini öyle alıp hemen götürmesi falan takıldı kafama
Adam teog sinavindami karısini aldatti.Ya bitek benmi böyle anladım konuda açık açık yazmamış ama konu sahibi aldatılmaktan şüpheleniyor...
İnş öyle değildir![]()
:)))Amann liseli gibisn