Sürekli ayni rüya ve suçluluk

Kurumus-Maskara

Leo 🧿 🦁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
5.475
5.349
198
merhaba kızlar yaklaşık 2 yıllık evliyim,eşimle severek evlendik çok şükür sevgimiz ayni devam ediyor. Ama şöyle bisey var ki ben rüyamda sık sık eşimden ayrıldığımı başkasıyla evlenmek üzere oldugumu,yada eşimden ayrılmışım başkasıyla evlenmişim o kişiden ayrılıp eşime geri dönmek istiyorum. Kızlar saçma gelecek ama evlendiğimizden beri hep ayni rüyaları görüyorum ve uyandığımda çok şükür rüyaymış diyorum, rüya olduğunu bilmeme rağmen kalbime bir ağırlık çöküyor.

Aranızda hiç böyle rüyalar gören oluyor mu? Yada anlamını bilen var mi?

Şimdiden teşekkürler.

Hemen hemen ayni rüyaları bende görüyorum hatta bugünde gördüm karabasan gibi...
Buaralar evliliğim biraz sıkıntılı ama iyi zamanlarimizda da görüyorum...
Bende çözüm bulamadım...

Hemen hemen ayni rüyaları bende görüyorum hatta bugünde gördüm karabasan gibi...
Buaralar evliliğim biraz sıkıntılı ama iyi zamanlarimizda da görüyorum...
Bende çözüm bulamadım...
Bende gördüm tekrar bu sabah gerçekten beni derinden üzüyor bu durum. Umarım sıkıntılı günleriniz tez zamanda biter

Ben varım. İçerik aşağı yukarı aynı. Pek sevmediğim eski sevgililerimden biriyle evlenmek üzere olurum, rüyada kendimi paralarım “ama ben x (kocam) ile evlenecektim” diye. Veya boşanıyor oluruz falan filan.. Hayır yani kocama da öyle ölüp bitiyor sayılmam

Büyütülecek bir şey değil ya. Stresli olduğumuzda böyle rüyalar görüyoruz bence.

Yanlız değilmişim vay be çok ilginç bi durum bence valla benim yüreğime kalbime bir ağırlık çöküyor neden bilmiyorum. Eşime de söylerim gördüm diye

Ben de üniversitede bana entrika çeviren iki eski arkadaşımı görürüm. Kaç yıldır görmüyorum yüzlerini ama benim kabuslarımdalar hep. Sürekli bana yaptıklarını görüyorum. Haftada iki üç gece ziyaret ederler beni. Antidepresean vermişti doktor bu rüyaları görmemem için psikolojik yardım almıştım ama ilaçlar beni mahvetti. Sonra yine başladılar gelmeye

Bende gördüm tekrar bu sabah gerçekten beni derinden üzüyor bu durum. Umarım sıkıntılı günleriniz tez zamanda biter
Teşekkür ederim InşAllah geçer...
Bende esime söylüyorum diyorki kafanda bunaları mi kuruyorsun boşanmayı filan yani ama inanki aklımda hiçbir düşünce yok...

Bunun için ilac kullanmaya gerek var mi ki?
Çok ciddiye almamak gerekir elbette canım

Teşekkür ederim InşAllah geçer...
Bende esime söylüyorum diyorki kafanda bunaları mi kuruyorsun boşanmayı filan yani ama inanki aklımda hiçbir düşünce yok...
Benimkide söyleniyor sen neden böyle şeyler düşünüyorsun ki rüyana kadar giriyor tanımadığım insanlari mi düşünecem de rüyama girecek

Bunun için ilac kullanmaya gerek var mi ki?
Çok ciddiye almamak gerekir elbette canım
Bana depresyon başlangıcı demişti çünkü bu rüyalar yüzünden rahat uyuyamıyordum. Her gece kabus görüyordum. İlaç alınca gündüz de uyuklamaya başladım o da iş hayatımı etkiledi. Bırakmıştım. şimdiki aklım olsa kullanmaZdım ama

İyi ki bırakmışsın canım o zaman. İnşallah bidaha hayatın boyunca gerek kalmaz

Kaybetme korkusu mu yaşıyorsunuz acaba?Ya da bu siteyi çok okuyorsanız böyle kabuslar görmeniz normal.Ben evlenmediğim halde göreceğim neredeyse.

Ben de rüyamda oğlumun kaçırıldığını görüyordum Allahım nefesim kesilmişti, arıyorum bulamıyorum evladımı, kimsenin umrunda değildi, bensiz ne yapardı nasıl meme emerdi of uyandım saatlerce ağladım çıldıracaktım. Allahım kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Yaşayan ailelere de sabır versin.
Son zamanlarda çıkan haberler beni çok etkiledi sanırım.
Sizin de bilinçaltınızda vardır muhakkak bir şey.

Benimde yıllardır gördüğüm bir rüya var.ama sıkıntılı zamanlarımda görüyorum,biliyorum ki psikolojik olarak iyi değilim o zaman.bir yerde kapalı kalmışım ordan kaçıyorum ama en başa geri dönüyorum,bir çıkmaz.yani sizin de bilinç altinizda vardır bir sebep.sıkıntılarınız olabilir ya da güven sorunu.

Kaybetme korkusu mu yaşıyorsunuz acaba?Ya da bu siteyi çok okuyorsanız böyle kabuslar görmeniz normal.Ben evlenmediğim halde göreceğim neredeyse.
Olabilir mi ? Çok şükür iyi giden bir evliliğimiz var kari kocadan ziyade arkadasiz,dosttuz bir birimize. Yok burayla alakası yok ondan eminim

Ay rabbim yaşatmasin kimseye böyle bisey gerçekten diri diri olmek olur böyle bisey yasamak. Bilincaltimda olabilir valla bilemiyorum eşimi çok aşırı seviyorum belki kaybetme korkusu vardır kendime itiraf edemediğim

Çok geçmiş olsun. Çok şükür güven sorunumuz yok iki tarafında. Evlendiğimizden beri hep görüyorum iyi günümde ve kötü günümde. Belki de kaybetme korkusudur kendime itiraf edemediğim. Yesilcam filmleri gibi allah sevisenleri ayırmasın

amin.belki de dediğiniz gibidir kaybetme korkusundan.üzerinde durmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…