- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Bende gördüm tekrar bu sabah gerçekten beni derinden üzüyor bu durum. Umarım sıkıntılı günleriniz tez zamanda biterHemen hemen ayni rüyaları bende görüyorum hatta bugünde gördüm karabasan gibi...
Buaralar evliliğim biraz sıkıntılı ama iyi zamanlarimizda da görüyorum...
Bende çözüm bulamadım...
Yanlız değilmişim vay be çok ilginç bi durum benceBen varım. İçerik aşağı yukarı aynı. Pek sevmediğim eski sevgililerimden biriyle evlenmek üzere olurum, rüyada kendimi paralarım “ama ben x (kocam) ile evlenecektim” diye. Veya boşanıyor oluruz falan filan.. Hayır yani kocama da öyle ölüp bitiyor sayılmam
Büyütülecek bir şey değil ya. Stresli olduğumuzda böyle rüyalar görüyoruz bence.
Teşekkür ederim InşAllah geçer...Bende gördüm tekrar bu sabah gerçekten beni derinden üzüyor bu durum. Umarım sıkıntılı günleriniz tez zamanda biter
Bunun için ilac kullanmaya gerek var mi ki?Ben de üniversitede bana entrika çeviren iki eski arkadaşımı görürüm. Kaç yıldır görmüyorum yüzlerini ama benim kabuslarımdalar hep. Sürekli bana yaptıklarını görüyorum. Haftada iki üç gece ziyaret ederler beni. Antidepresean vermişti doktor bu rüyaları görmemem için psikolojik yardım almıştım ama ilaçlar beni mahvetti. Sonra yine başladılar gelmeye
Benimkide söyleniyor sen neden böyle şeyler düşünüyorsun ki rüyana kadar giriyorTeşekkür ederim InşAllah geçer...
Bende esime söylüyorum diyorki kafanda bunaları mi kuruyorsun boşanmayı filan yani ama inanki aklımda hiçbir düşünce yok...
Bana depresyon başlangıcı demişti çünkü bu rüyalar yüzünden rahat uyuyamıyordum. Her gece kabus görüyordum. İlaç alınca gündüz de uyuklamaya başladım o da iş hayatımı etkiledi. Bırakmıştım. şimdiki aklım olsa kullanmaZdım amaBunun için ilac kullanmaya gerek var mi ki?
Çok ciddiye almamak gerekir elbette canım
İyi ki bırakmışsın canım o zaman. İnşallah bidaha hayatın boyunca gerek kalmazBana depresyon başlangıcı demişti çünkü bu rüyalar yüzünden rahat uyuyamıyordum. Her gece kabus görüyordum. İlaç alınca gündüz de uyuklamaya başladım o da iş hayatımı etkiledi. Bırakmıştım. şimdiki aklım olsa kullanmaZdım ama
Olabilir mi ? Çok şükür iyi giden bir evliliğimiz var kari kocadan ziyade arkadasiz,dosttuz bir birimize. Yok burayla alakası yok ondan eminimKaybetme korkusu mu yaşıyorsunuz acaba?Ya da bu siteyi çok okuyorsanız böyle kabuslar görmeniz normal.Ben evlenmediğim halde göreceğim neredeyse.
Ay rabbim yaşatmasin kimseye böyle bisey gerçekten diri diri olmek olur böyle bisey yasamak. Bilincaltimda olabilir valla bilemiyorum eşimi çok aşırı seviyorum belki kaybetme korkusu vardır kendime itiraf edemediğimBen de rüyamda oğlumun kaçırıldığını görüyordum Allahım nefesim kesilmişti, arıyorum bulamıyorum evladımı, kimsenin umrunda değildi, bensiz ne yapardı nasıl meme emerdi of uyandım saatlerce ağladım çıldıracaktım. Allahım kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Yaşayan ailelere de sabır versin.
Son zamanlarda çıkan haberler beni çok etkiledi sanırım.
Sizin de bilinçaltınızda vardır muhakkak bir şey.
Çok geçmiş olsun. Çok şükür güven sorunumuz yok iki tarafında. Evlendiğimizden beri hep görüyorum iyi günümde ve kötü günümde. Belki de kaybetme korkusudur kendime itiraf edemediğim. Yesilcam filmleri gibi allah sevisenleri ayırmasınBenimde yıllardır gördüğüm bir rüya var.ama sıkıntılı zamanlarımda görüyorum,biliyorum ki psikolojik olarak iyi değilim o zaman.bir yerde kapalı kalmışım ordan kaçıyorum ama en başa geri dönüyorum,bir çıkmaz.yani sizin de bilinç altinizda vardır bir sebep.sıkıntılarınız olabilir ya da güven sorunu.
Çok geçmiş olsun. Çok şükür güven sorunumuz yok iki tarafında. Evlendiğimizden beri hep görüyorum iyi günümde ve kötü günümde. Belki de kaybetme korkusudur kendime itiraf edemediğim. Yesilcam filmleri gibi allah sevisenleri ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?