Sürekli azarlama hakaret çok bunaldim

Lale08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
113
33
48
37
Merhaba bende eşimle ilgibi bazı konuları anlatmak akıl almak istiyorum.iki senelik evliyiz 7 aylik bir yavrumuz var evlenmeden öncede skntı lı süreçler atlattık evlendik eşimde bende okumuş tahsili insanlariz eşim ben memleketimden başka biyerde yaşamam dedi bende onun yanına tayin aldım ailesi bize çok yakın sorun şu ki eşim çok sı ili en ufak şeyden aşırı şiddetli kavga cikario inancı ben cevap vermeyen ben cevap vermeye başladım o denli canım yanıyor beni ailesi olarak kabul edemedi die düşünüyorum varsa yoksa kendi ailesi annesi babası ablası para konusuna takmis hep tutumlu olmak derdinde kendisi üst baş aldım bana sormaz ama ben ondan izinle bile alsam kızar çok harcamışım die ev işlerine çok takintili en ufak bireyde sen nasıl bi kadınsın nasıl biriyle evlendim ben hiçbişey bilmiyorsun yapamıyorsun der ailesine yemeklere çağırırım ablasını özellikle ama yine ben hiçbişey yapmamış olurum iki dakika oturmam dinlenmek için sürekli çalışsam benden iyisi yok hatta artık öyle yapmama rağmen yine kötüyüm yine kotuyum kendi hiçbişey yapmaz yalandan üç beş bişey yapio gibi görünür oda nadir yani arada çok merhametli olma tavrına yakınır so ra yine aynı geçen yıl hamileliğim çok koyu geçti depresyona girdim on kilo verdim hiçbişey yiyip icemedim bi iki ay memleketimde kaldım sonrada annemle geldik annem.bizde kaldı diye yapmadığını bırakmadı bağırdı çağırdı hamileligimin her günü ağlayarak geçti bebek doğdu annem 20.gününde gitti buarada annemlede tartistilar lohusayken hep bağırdı çağırdı hiç iş bilmio sun evi temizlemiosun ailen sana öğretememis ailem burdayken suratlarına bile bakmio du çok bunaldim artık anlamiorum bendeki hata o hep beni suçluyor hamileliğim iyi geçirmedim hep birilerinden destek alma ihtiyacı hissettim söylüyor halbuki ben yapayalnızim ailem çok. Ama çok uzakta senede 1 iki kez anca görüşüyoruz bugünde kavga ettik ben yine işleri yetiştirmeye çalışırken sofraya zeytin peynir reçel çay bide haşlanmış yumurta koydum yumurta cıvık olmuş die kıyameti kopardı bebege de yumar yapmıştım onu soyup yiyoduk dedim o bebegin ona dahada bağırdı ben nerden bileyim söylesene hiç düzenin yok gerizekalı aptal salak lan aileme ayrı hakaretler bende bağırdım sen nasıl annesin çocuk yanında bağırırsın diyo aglio sun diyo her tartışmamız psikolojin bozuk sizofrensin sen diyo napıcam inanın bana bi tavsiye lazım umarım hepsini okur cevap verirsiniz :(

işlerine gelmeyince psikolojin bozuk oluyor kendileri sanki çok normal ya.
Severek mi evlendiniz kardeş nerden buldun çokmu aradın ?
Hem sana hem ailene ne bu şiddet bu celal.
Hiç bişeyin ucundan tutmazlar senden de herşeyi dört dörtlük beklerler.
Hep böylemiydi sonradan mı böyle oldu ?

Evlenmeden önce de titiz bininsandi ama böyle değildi ev işleri falan zaten ailesi bilemezdim anneşi neyse oda kopyası zaten hep annesi yön verior annesi hep onun bunun evi arabası tutumluluk gelini gelinnn temizliği hep bunları konuşurlar bilmiorum garip ya umarım böyle devam etmez

Back
X