- 8 Şubat 2019
- 148
- 167
- 53
- 35
- Konu Sahibi Miliemilie
-
Benim yaşım küçük değil. Çalışıyorum. İş güç sahibiyim. Ayrı eve çıkmayı çok düşündüm ama vicdanım el vermiyor. İkisi de yaşlı ve hastalıkları var. Bana ihtiyaçları var.Olur böyle canını sıkma. İnsan ebeveynlerini seçemiyor. Onlardan utanma, çevrede ne düşünür vs de sallama. Onlar onların problemleri. Senin derslerine asılman ve kendi hayatını düzgün kurman lazım. Şiddet yaşamıyorsan bir süre en azından buna odaklan olur mu? Benim annem babam da sürekli tartışırdı ve utanırdım. Annem kendini odaya hapsederdi ve ben annemin arkadaşlarını arardım yardım için. Bunların mutlaka sana olumsuz dönüşleri olur,ama kendi hayatına odaklanman lazım, bir an önce evden kaçayım deme sakın.
Ben sürekli ders çalışıp ileriye odaklandım. Tek sorumluluğum bu dedim kendime. Sana da bunu öneririm. Ve ben üniversitede gerçekten iyi bir bölümde okudum, uzaklaştım ve annemlerin sadece ben gittiğimde tartıştığına şahit oldum ve tartışmalarının ne kadar saçma sapan olduğunu fark ettim.
İçindeyken sana dram gibi hissettirirler, çocuksun henüz ve kendi kafanda büyütürsün ama uzaklaşıp normal hayata dönünce saçmalık olduğunu görürsün.
Ayrılın desen de ayrılmazlar, sakın ikisinin arasına girme.
Kısacası kendi hayatına odaklan ve asıl derslerine.
Yaşlı derken en fazla 50 küsürlü yaşlardadır heralde.Benim yaşım küçük değil. Çalışıyorum. İş güç sahibiyim. Ayrı eve çıkmayı çok düşündüm ama vicdanım el vermiyor. İkisi de yaşlı ve hastalıkları var. Bana ihtiyaçları var.
Abartmıyor musun sence?Hayatımı mahvettiler. 30 yaşına geldim hâlâ insan ilişkilerinde problem yaşıyorum. Evlenip yuva kurmak aklımın ucundan bile geçmiyor. Benim gibi hasta bir kadından ne eş olur ne anne olur bu saatten sonra. İstediğin kadar terapi gör, avuç avuç antidepresan kullan yine çare değil, kişiliğin büyük kısmı ailede şekilleniyor. Sana çizilen kalıbın dışına çıkamıyorsun.
Aynı durumdaki karı kocalar ilerde çocuklarınızın geleceğini görün ve önlem alın . Sonucları böyle oluyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?