- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
5 yıldır beraberiz ve nişan yüzüğümü alırken bile surat ede ede aldı.
öğrenciyken nişanlandık tektaşımı beraber aldık almayacaktı aslında ama ben bizim taraf laf eder ucuzundan bişey alalım dedim alana kadar bişey demedi aldıktan sonra bin surat etti aldığıma alacağıma pişman oldum.
ve evet kendisi ben zorlamasam asla bişey alıp süpriz yapmaz yapmadı bi kere ayrılmıştık gecenin bi yarısı yanıma geldi beni şok eden tek olayı budur.
resmen insanlık yaramıyo.
ayrıca nişanımda hiç bişey istemedim kendisini de ailesini de zor duruma sokmamak için ben olsam sırf bunun için bile minnet duyardım resmen kendimi mal gibi hissediyorum.
az önce konuşurken sesin bozduldu kızdın mı dedi bende hayır önemli değil sen işinle ilgilen dedim o da dedi ki muhtemelen doğum gününde patlayacaksın gelmeni bekliyordum gelmedin üstelik bir çiçek bile yollamadın diyeceksin ama dur bakalım dedi..
şaka gibi ya..
bende işteyim sonra konuşuruz dedim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
dediklerinize bakılırsa sürpriz falan yapmayacak.
zaten bu kadar üzüp kırdıktan sonra sürpriz yapsa bile bi anlamı olur mu?
zorla yaptırıyosan evlendikten sonra da aynen böyle devam eder malesef.
evlenince değişicem sana en güzellerini yapıcam falan bunları geçsin o, artık yemiyoruz erkeklerin bu laflarını.
şimdi nasıl davranıyosa evlenince biraz daha rehavete kapılmış olarak devam edecek davranışları haberin olsun...