• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli bahaneleri var nişanlımın

5 yıldır beraberiz ve nişan yüzüğümü alırken bile surat ede ede aldı.
öğrenciyken nişanlandık tektaşımı beraber aldık almayacaktı aslında ama ben bizim taraf laf eder ucuzundan bişey alalım dedim alana kadar bişey demedi aldıktan sonra bin surat etti aldığıma alacağıma pişman oldum.

ve evet kendisi ben zorlamasam asla bişey alıp süpriz yapmaz yapmadı bi kere ayrılmıştık gecenin bi yarısı yanıma geldi beni şok eden tek olayı budur.
resmen insanlık yaramıyo.
ayrıca nişanımda hiç bişey istemedim kendisini de ailesini de zor duruma sokmamak için ben olsam sırf bunun için bile minnet duyardım resmen kendimi mal gibi hissediyorum.

az önce konuşurken sesin bozduldu kızdın mı dedi bende hayır önemli değil sen işinle ilgilen dedim o da dedi ki muhtemelen doğum gününde patlayacaksın gelmeni bekliyordum gelmedin üstelik bir çiçek bile yollamadın diyeceksin ama dur bakalım dedi..

şaka gibi ya..

bende işteyim sonra konuşuruz dedim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.

dediklerinize bakılırsa sürpriz falan yapmayacak.
zaten bu kadar üzüp kırdıktan sonra sürpriz yapsa bile bi anlamı olur mu?
zorla yaptırıyosan evlendikten sonra da aynen böyle devam eder malesef.
evlenince değişicem sana en güzellerini yapıcam falan bunları geçsin o, artık yemiyoruz erkeklerin bu laflarını.
şimdi nasıl davranıyosa evlenince biraz daha rehavete kapılmış olarak devam edecek davranışları haberin olsun... :50:

işe daha girmedi adam buna bi proje verdi evde onu yapacak 10 gün içinde eğer begenirse patron ole işe alacak kendisini yani gelip burdada çalışabilir.
bu bahane değil bence.

bilmiyorum :31:
sen daha tanıdıgın icin bilirsin ..
:ssz:

gerçekten bu kadar önemlimi hediye mutluluğunuzu hediyeye bağlamışsınız bence normal değil bu davranış biçimi mutluluğunuzu maddi olarak bi nesneye bağlamayın bu şekilde ne mutlu olabilirsiniz nede evlenince sizi tatmin edebilir. benim sevgilimde (eşim) öyle hediye alan ama biri değildi doğum günümde bile çalıştı hatta hiç bişey yapamadı ama ben üzülmedim ya da bana bi hediye al demedim özünde biraz öküzlüğüde var ciceklere para bile vermediği halde almaz ama bunlara bağlarsam mutluluğumu sürekli hem kendimi hem eşimi yerim

zaten ben mutluluğumu buna bağlamıyoum bana sürekli söz verip heveslendirip sonra bunların hiç birini yapmaması zoruma gidiyor.
bana kendimi değersiz hissettiriyor.
önce hediye almadım dedi bugünde arayıp gelemiycem dedi taviz verdikçe tepeme çıkıyo bende kendimi çok kötü hissediyorum.

zor boyle ılıskı..
hep hayatımız baskalarını kıskanmak ımrenmeklemı geccek
aynısı bendede var tam bı odun ama ısıne boyle gelıyo bunların ne de olsa para harcasamda benle harcamasamda

tatlım hep böleyse bi sorun var demektir ilişkinizde belki de iş koliktir belki güzel bir işinin olmasını her şeyden çok istiyordur belki de ilişkiden sıkılmıştır sürekli tartışma yaşıyorsanız hele ki

bildiğiniz gibi nişanlıyım.

yaklaşık 1 senedir nişanlımdan ben söylemediğim sürece hiç bir incelik görmedim desem yeridir.
daha önceki konularımda yazmıştım ben söylemediğim sürece hediye almaz onu da alsa bile gönülsüzce olduğu için bi anlamı kalmaz.

son olarak ben geçen hafta bunun yanındaydım farklı şehirlerdeyız bu arada.

sürekli kendisine bana süpriz yapmasını istediğimi falan söylüyodum uzun zamandır da söylemeyi kestim doğum günüm için bişeyler planladığını ama sorma bana falan dedi geçen hafta onun ailesinin yanındaydık annesine de bahsetmiş bu durumdan falan bende uzun zamandır beklediğim için heyecanlandım doğal olarak kuyumculara girdik baktık dolaştık çok güzel şekilde uğurladı beni yanından.gel gör ki dün aradı ve ya bende hiç para kalmadı sana hediye alamadım kusura bakma falan dedi bende çok bozuldum 1 senedir resmen yıldönümü geçti mezuniyet geçti eline para geçtiği zamanlarda oldu öğrenci diye üstüne fazla gittiğimi düşündüm hatta bazen kendime kızdım sonunda doğum günümde alır diye ümit ettim hep.
gece düşündüm taşındım olsun doğum günümde yanımda olacak nasılda dedim mesaj attım kendisine önemli değil hediye falan işe girdiğinde alırsın dert etme dedim.
bugün de arayıp ben doğum gününde gelemiycem bi işe başvurdum adam proje istedi çok zor senin yanında çalışamam daha sonraki hafta gelirim yanına dedi.
iş yerindeyim ağladım ağlayacağım yani.

bu sene içinde gitmek istediğim bi kaç yer vardı söz vermişti gidemedik zaten ne zaman bi yere gidelim desem korkarak söylüyorum artık ya kaza olursa yok arabasına ceza yazılırsa sonra bana bağırığ çağıracak diye.
1 senedir bekliyorum adam gibi bişey yapsın diye artık süprziden hediyeden vazgeçtim kendimi salak gibi hissediyorum verdiği sözleri tutmuyor.
ben bu adamla evlencem bir sene sonra insanlar nişanlıyken bişeyler yapıyo sevgilisine evlendikten sonra sana herşeyin en iyisini yapcam vs diyo siz olsanız inanır mısınız?
resmen inancımı yitirdim kendimi salak gibi hissediyorum resmen beni oyalayıp duruyo.

arkadaşlarıma bakıyorum kendileri söylemiyo kesinlikle sevgilileri onları düşübüp sürekli bişeyler yapıyo bende bozuluyorum artık ilal kötü mü davranmam lazım trip atıncada he başladın yine milleti ne kıskanıyosun deyip duruyo.
resmen sinir krizi geçircem.
ben inanmam evlenınce herseyın ıyısını yaparım yok guzel gunlerımız olcak diyenlerine...sonuçta nişanlılık dönemi bunların yasanması içindir biribirinizi tanımanız içindir...bunların hepsi boş laf şimdi yapmayan evlenınce hiç yapmaz..bu romantıklık düşünceli insan olması sonradan kazanılmazkı.. o düşüncede olan insan her şartta yapar herşey para degılkı farklı seylerle seni mutlu edebilir..

zaten ben mutluluğumu buna bağlamıyoum bana sürekli söz verip heveslendirip sonra bunların hiç birini yapmaması zoruma gidiyor.
bana kendimi değersiz hissettiriyor.
önce hediye almadım dedi bugünde arayıp gelemiycem dedi taviz verdikçe tepeme çıkıyo bende kendimi çok kötü hissediyorum.

ama sen bunu sürekli söylüyorsun o da yapacağım diyor ama o anki şartlarıyla yapamıyor benim eşimde çok kapsamlı bi evlilik teklifi hayali vardı hep düşünüyordu bunu ama buna şartlarımız el vermedi o an ki aniden oldu herşey ve maddi sıkışıklık yaşadı ve çok farklı oldu ama bunu hiç üzüntü kaynağı etmedim ki sonuçta evlilik teklifi her kız için önemli anlardan biri. sen hediye konusunu dile getirme bakalım o zaman neler olcak

nişanlınız düpedüz oyalıyor gibi geldi bana :50: eğer ki size doğum gününde sana bir sürprizim var ve yanında olacağım demeseydi sizde hediye gibi bir beklenti içine girmezdiniz ... onca zaman demiş demiş şimdi de param yok bişey alamam ! çocuk mu bu ? paras yoksa ailesinden alabilir pekala... sonra da gelemiycem o gün yok bilmem ne kusura bakkmayın ama palavra gibi geldi bana :45:

aklıma ilk gelen siz sürekli hediye den sürprizden bahsetmeyin diye sana sürpriz yapıcam diye bi yalan atmış ortaya sırf sizi bu konuda susturmak için , şimdi zamanı yaklaşınca da param yok vs diyor :50: yaptığı çok ayıp gerçekten ne yaparsınız bilemem ama hiç hoş değil :ssz: baya da cimri sanırım tektaşı aldıktan sonra surat yapmalar falan da ne demek oluyor yahu bu ne :15::15::15:

Son düzenleyen: Moderatör:
paraya değer veriyor mu pinti mi biraz

hayır cimri değildir benimleyken istediğim şeyleri alır sadece süpriz yapmaz ve eğer altın vs bişi aldıysa konuşur surat eder onun dışında hesap öder vs hhiç para lafnı yapmadı şimdiye kadar.

hayır cimri değildir benimleyken istediğim şeyleri alır sadece süpriz yapmaz ve eğer altın vs bişi aldıysa konuşur surat eder onun dışında hesap öder vs hhiç para lafnı yapmadı şimdiye kadar.

bu işaretlediğim kısım çok saçma değil mi :44::30::30:

hani pintiyse sürpriz yapmak ona para tuzağı gibi gelebilir sen fazla mı dırdır yapıyosun acaba haklısındır haksızsındır hani ikinizde tnımıyorumda acaba sen fazla konuşunca bezdimi çnkü bunu ben istemesemde yapıyorum erkek arkadaşıma:26:

5 yıldır beraberiz ve nişan yüzüğümü alırken bile surat ede ede aldı.
öğrenciyken nişanlandık tektaşımı beraber aldık almayacaktı aslında ama ben bizim taraf laf eder ucuzundan bişey alalım dedim alana kadar bişey demedi aldıktan sonra bin surat etti aldığıma alacağıma pişman oldum.

ve evet kendisi ben zorlamasam asla bişey alıp süpriz yapmaz yapmadı bi kere ayrılmıştık gecenin bi yarısı yanıma geldi beni şok eden tek olayı budur.
resmen insanlık yaramıyo.
ayrıca nişanımda hiç bişey istemedim kendisini de ailesini de zor duruma sokmamak için ben olsam sırf bunun için bile minnet duyardım resmen kendimi mal gibi hissediyorum.

kafasına gecirseydin tek taşını...
ben kendime alırım. sende gez nişanlım var diye deseydin...
adama bak yaaaa....
parasızlık degil... bu kıza ne almazsam o kardır bana düşüncesinde...
calışmıyor ama projeler peşindede koşturuyor... az bi projesinide boşversinde senin yanına gelsin. hediye gibi olur sana

:20::20:

yaklaşık 1 senedir nişanlımdan ben söylemediğim sürece hiç bir incelik görmedim desem yeridir.
daha önceki konularımda yazmıştım ben söylemediğim sürece hediye almaz onu da alsa bile gönülsüzce olduğu için bi anlamı kalmaz.

sürekli kendisine bana süpriz yapmasını istediğimi falan söylüyodum uzun zamandır da söylemeyi kestim doğum günüm için bişeyler planladığını ama sorma bana falan dedi geçen hafta onun ailesinin yanındaydık annesine de bahsetmiş bu durumdan falan bende uzun zamandır beklediğim için heyecanlandım doğal olarak kuyumculara girdik baktık dolaştık çok güzel şekilde uğurladı beni yanından.gel gör ki dün aradı ve ya bende hiç para kalmadı sana hediye alamadım kusura bakma falan dedi bende çok bozuldum 1 senedir resmen yıldönümü geçti mezuniyet geçti eline para geçtiği zamanlarda oldu öğrenci diye üstüne fazla gittiğimi düşündüm hatta bazen kendime kızdım sonunda doğum günümde alır diye ümit ettim hep.
gece düşündüm taşındım olsun doğum günümde yanımda olacak nasılda dedim mesaj attım kendisine önemli değil hediye falan işe girdiğinde alırsın dert etme dedim.
bugün de arayıp ben doğum gününde gelemiycem bi işe başvurdum adam proje istedi çok zor senin yanında çalışamam daha sonraki hafta gelirim yanına dedi.

bu sene içinde gitmek istediğim bi kaç yer vardı söz vermişti gidemedik zaten ne zaman bi yere gidelim desem korkarak söylüyorum artık ya kaza olursa yok arabasına ceza yazılırsa sonra bana bağırığ çağıracak diye.
1 senedir bekliyorum adam gibi bişey yapsın diye artık süprziden hediyeden vazgeçtim kendimi salak gibi hissediyorum verdiği sözleri tutmuyor.
ben bu adamla evlencem bir sene sonra insanlar nişanlıyken bişeyler yapıyo sevgilisine evlendikten sonra sana herşeyin en iyisini yapcam vs diyo siz olsanız inanır mısınız?
resmen inancımı yitirdim kendimi salak gibi hissediyorum resmen beni oyalayıp duruyo.

arkadaşlarıma bakıyorum kendileri söylemiyo kesinlikle sevgilileri onları düşübüp sürekli bişeyler yapıyo bende bozuluyorum artık ilal kötü mü davranmam lazım trip atıncada he başladın yine milleti ne kıskanıyosun deyip duruyo.

bu adamdan hayır gelmez
:20::20::20::20::20::20::20:
dışardan bir göz olarak şunu söyleyebilkirim ki
seni resmen kandırıyor

Aynı benim odun yaa valla hepsi aynı bunların.:1:
2 yıldır sadece 3 defa çiçek aldı.:19:
Bende sürekli başının etini yiyorum millet neler yapıyor diye! Oda her şey "tam" olsun istiyormuş falan filan bahane yani bildiğin.
Artık bir şey yapacağı zaman hevesini kursağında bırakıyorum surat yapıyorum. Gene de yapmaya calışıyor.(!)
Bazı erkekler böyle onlara detay zor geliyor.
Doğum günün belli bir tarih para biriktirseymiş o zaman:26::26:
Erkeğim diye gezerler orta da birde ayy gıcık oldum hiç ilgilenme.:20::20:
Bir de patlıcaksın çiçek bile yollamadım diye" diyor. E be adam yollayıver o zaman!

masraf yaptırmayınca iyi olmuyorsun malesef aksine böyle tipler oh enayi buldum sömüreyim sonra da oh ucuza geldi gözüyle bakıyor. karakterinden emin değilsen ucuza kaçma hiç bişeyde. gerçi doğumgününde de yanına gelmezse bidaha düşün bu işi sen. aynı benim durum çünkü.

tektaş aldı evlenme teklifi etti doğumgünme hediye almadı, tektaş aldm ya dedi. en önemli günlerimde hiç yanımda olmadı. ailesinden birinin bişeyi olunca koştu ama. böylesi insanın ömründen ömür götürüyor. kolay gelsin..

Param yok demesi bahane bence.1-2 ay önce para biriktirmeye başlasa eminim sizi mutlu edecek bir hediye alabilirdi....

Back
X