• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli bahaneleri var nişanlımın

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
bildiğiniz gibi nişanlıyım.

yaklaşık 1 senedir nişanlımdan ben söylemediğim sürece hiç bir incelik görmedim desem yeridir.
daha önceki konularımda yazmıştım ben söylemediğim sürece hediye almaz onu da alsa bile gönülsüzce olduğu için bi anlamı kalmaz.

son olarak ben geçen hafta bunun yanındaydım farklı şehirlerdeyız bu arada.

sürekli kendisine bana süpriz yapmasını istediğimi falan söylüyodum uzun zamandır da söylemeyi kestim doğum günüm için bişeyler planladığını ama sorma bana falan dedi geçen hafta onun ailesinin yanındaydık annesine de bahsetmiş bu durumdan falan bende uzun zamandır beklediğim için heyecanlandım doğal olarak kuyumculara girdik baktık dolaştık çok güzel şekilde uğurladı beni yanından.gel gör ki dün aradı ve ya bende hiç para kalmadı sana hediye alamadım kusura bakma falan dedi bende çok bozuldum 1 senedir resmen yıldönümü geçti mezuniyet geçti eline para geçtiği zamanlarda oldu öğrenci diye üstüne fazla gittiğimi düşündüm hatta bazen kendime kızdım sonunda doğum günümde alır diye ümit ettim hep.
gece düşündüm taşındım olsun doğum günümde yanımda olacak nasılda dedim mesaj attım kendisine önemli değil hediye falan işe girdiğinde alırsın dert etme dedim.
bugün de arayıp ben doğum gününde gelemiycem bi işe başvurdum adam proje istedi çok zor senin yanında çalışamam daha sonraki hafta gelirim yanına dedi.
iş yerindeyim ağladım ağlayacağım yani.

bu sene içinde gitmek istediğim bi kaç yer vardı söz vermişti gidemedik zaten ne zaman bi yere gidelim desem korkarak söylüyorum artık ya kaza olursa yok arabasına ceza yazılırsa sonra bana bağırığ çağıracak diye.
1 senedir bekliyorum adam gibi bişey yapsın diye artık süprziden hediyeden vazgeçtim kendimi salak gibi hissediyorum verdiği sözleri tutmuyor.
ben bu adamla evlencem bir sene sonra insanlar nişanlıyken bişeyler yapıyo sevgilisine evlendikten sonra sana herşeyin en iyisini yapcam vs diyo siz olsanız inanır mısınız?
resmen inancımı yitirdim kendimi salak gibi hissediyorum resmen beni oyalayıp duruyo.

arkadaşlarıma bakıyorum kendileri söylemiyo kesinlikle sevgilileri onları düşübüp sürekli bişeyler yapıyo bende bozuluyorum artık ilal kötü mü davranmam lazım trip atıncada he başladın yine milleti ne kıskanıyosun deyip duruyo.
resmen sinir krizi geçircem.

Son düzenleme:
Sevgiliniz sizi kandırıyor. doğum gününüzde yanınızda olacak hemideeee güzel bir hediyeyleee:32:

doğum gününüz ne zaman?
bence nişanlın birşeyler planlamış olabilir
güzel bir sürpriz hazırlıyor belli ki
valla bende merak ettim şimdi

hayır kızlar eminim daha öncede yaptı aynı şeyi ben gelecek sandım ne hediyesi ne de kendisi geldi tam 2 sen önceydi bu dediğim olay üstelik iş görüşmesine falan gitti sürekli projesiyle ilgileniyo emin olun gelmeyecek ben sadece nası bi yol izlemeliyim inanın bilmiyorum artık .

Ne kadardır birliktesiniz?
Hep mi böyleydi yanii..
Sizden kendini soğutmak istiyor olmasın sakın :44:

kızların dediği gibi sürpriz yaparsa mükemmel olacak fakat yapmazsa da bu masif ahşap kardeşimizi hayatından def etme zamanın yaklaşacak nitekim acayip oyalama ilgisizlik sevmiyormuş hissi yaratıyo..ha şunuda diyim benim kocamda en şekerinden yontulmamış bir odun gibidir...bazen erkeklerin hediye ve özel gün hatırlamama durumuna takılmamak lazım bence..kıssadan hisse sıkma canını ..Neler dedim ben Allahım:27::27::27::27:

gerçekten gelmeyecekse/gelmezse işin rengi değişir tabi.

en güzel dönemleriniz halbuki nişanlı da olduğunuz için ailesinin desteklemesi gerekiyor maddiyat konusunda

iyi düşünelim iyi olsun, umarım yanında olur o gün.

Ama param yok hediye alamayacağım hiç iyi bir bahane değilki. Lise öğrencileri bile sevgililerine hediye alıyor. Ucuz yada pahalı..Ben süpriz yapacağını düşünüyorum ama yapmazsa .gerçekten bildiğin odun muş yani.. Bi çiçek falan bişiy göndersin bari...

Nişanlılıkta böyleyse evlenince daha beter olacak.
"Ben bu kadar düşüncesiz biriyle ömrümü geçirmek istiyor muyum ?" kendine bu soruyu biran önce sorman gerekiyor.

nişanlın sorumsuz birimi?
yaslarınız kac acaba ?
düğün ne zaman ?

Banada süpriz yapacak gibi gelmişti ama siz onun süpriz yapmayacağından bu kadar eminseniz üzgünüm ama sizi sevmediğinden de emin olmalısınız :(

5 yıldır beraberiz ve nişan yüzüğümü alırken bile surat ede ede aldı.
öğrenciyken nişanlandık tektaşımı beraber aldık almayacaktı aslında ama ben bizim taraf laf eder ucuzundan bişey alalım dedim alana kadar bişey demedi aldıktan sonra bin surat etti aldığıma alacağıma pişman oldum.

ve evet kendisi ben zorlamasam asla bişey alıp süpriz yapmaz yapmadı bi kere ayrılmıştık gecenin bi yarısı yanıma geldi beni şok eden tek olayı budur.
resmen insanlık yaramıyo.
ayrıca nişanımda hiç bişey istemedim kendisini de ailesini de zor duruma sokmamak için ben olsam sırf bunun için bile minnet duyardım resmen kendimi mal gibi hissediyorum.

nişanlın sorumsuz birimi?
yaslarınız kac acaba ?
düğün ne zaman ?

sorumsuz biri değildir ama işi her zaman benden önce gelir ona göre ben çok kırılganım gereksiz alınganlık yapıyorum.
yaşları 24
düğünde tam bir sene sonra.

sorumsuz biri değildir ama işi her zaman benden önce gelir ona göre ben çok kırılganım gereksiz alınganlık yapıyorum.
yaşları 24
düğünde tam bir sene sonra.

cnm isleri yogunsa cokta üsteleme ...:31:

Ama param yok hediye alamayacağım hiç iyi bir bahane değilki. Lise öğrencileri bile sevgililerine hediye alıyor. Ucuz yada pahalı..Ben süpriz yapacağını düşünüyorum ama yapmazsa .gerçekten bildiğin odun muş yani.. Bi çiçek falan bişiy göndersin bari...

az önce konuşurken sesin bozduldu kızdın mı dedi bende hayır önemli değil sen işinle ilgilen dedim o da dedi ki muhtemelen doğum gününde patlayacaksın gelmeni bekliyordum gelmedin üstelik bir çiçek bile yollamadın diyeceksin ama dur bakalım dedi..

şaka gibi ya..

bende işteyim sonra konuşuruz dedim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.

bildiğiniz gibi nişanlıyım.

yaklaşık 1 senedir nişanlımdan ben söylemediğim sürece hiç bir incelik görmedim desem yeridir.
daha önceki konularımda yazmıştım ben söylemediğim sürece hediye almaz onu da alsa bile gönülsüzce olduğu için bi anlamı kalmaz.

son olarak ben geçen hafta bunun yanındaydım farklı şehirlerdeyız bu arada.

sürekli kendisine bana süpriz yapmasını istediğimi falan söylüyodum uzun zamandır da söylemeyi kestim doğum günüm için bişeyler planladığını ama sorma bana falan dedi geçen hafta onun ailesinin yanındaydık annesine de bahsetmiş bu durumdan falan bende uzun zamandır beklediğim için heyecanlandım doğal olarak kuyumculara girdik baktık dolaştık çok güzel şekilde uğurladı beni yanından.gel gör ki dün aradı ve ya bende hiç para kalmadı sana hediye alamadım kusura bakma falan dedi bende çok bozuldum 1 senedir resmen yıldönümü geçti mezuniyet geçti eline para geçtiği zamanlarda oldu öğrenci diye üstüne fazla gittiğimi düşündüm hatta bazen kendime kızdım sonunda doğum günümde alır diye ümit ettim hep.
gece düşündüm taşındım olsun doğum günümde yanımda olacak nasılda dedim mesaj attım kendisine önemli değil hediye falan işe girdiğinde alırsın dert etme dedim.
bugün de arayıp ben doğum gününde gelemiycem bi işe başvurdum adam proje istedi çok zor senin yanında çalışamam daha sonraki hafta gelirim yanına dedi.
iş yerindeyim ağladım ağlayacağım yani.

bu sene içinde gitmek istediğim bi kaç yer vardı söz vermişti gidemedik zaten ne zaman bi yere gidelim desem korkarak söylüyorum artık ya kaza olursa yok arabasına ceza yazılırsa sonra bana bağırığ çağıracak diye.
1 senedir bekliyorum adam gibi bişey yapsın diye artık süprziden hediyeden vazgeçtim kendimi salak gibi hissediyorum verdiği sözleri tutmuyor.
ben bu adamla evlencem bir sene sonra insanlar nişanlıyken bişeyler yapıyo sevgilisine evlendikten sonra sana herşeyin en iyisini yapcam vs diyo siz olsanız inanır mısınız?
resmen inancımı yitirdim kendimi salak gibi hissediyorum resmen beni oyalayıp duruyo.

arkadaşlarıma bakıyorum kendileri söylemiyo kesinlikle sevgilileri onları düşübüp sürekli bişeyler yapıyo bende bozuluyorum artık ilal kötü mü davranmam lazım trip atıncada he başladın yine milleti ne kıskanıyosun deyip duruyo.
resmen sinir krizi geçircem.

ben ınanmazdım aksine evlenınce daha beter oluyorlar. cunku nasıl olsa kızı aldım artk benım bişi yapamaz psıkolojisine gırıyorlar. sana arkadasların dedigi gibi suprız yaparsa dogum gununde orda cıtlatırsın bunları.. eger yapmazsa suprız fılan ozaman senı kaybedecegı ımajını ver yoksa bu böle pıskınlıklerıne devam eder ..

cnm isleri yogunsa cokta üsteleme ...:31:

işe daha girmedi adam buna bi proje verdi evde onu yapacak 10 gün içinde eğer begenirse patron ole işe alacak kendisini yani gelip burdada çalışabilir.
bu bahane değil bence.

gerçekten bu kadar önemlimi hediye mutluluğunuzu hediyeye bağlamışsınız bence normal değil bu davranış biçimi mutluluğunuzu maddi olarak bi nesneye bağlamayın bu şekilde ne mutlu olabilirsiniz nede evlenince sizi tatmin edebilir. benim sevgilimde (eşim) öyle hediye alan ama biri değildi doğum günümde bile çalıştı hatta hiç bişey yapamadı ama ben üzülmedim ya da bana bi hediye al demedim özünde biraz öküzlüğüde var ciceklere para bile vermediği halde almaz ama bunlara bağlarsam mutluluğumu sürekli hem kendimi hem eşimi yerim.

hatta sevgiliyken nişanlıyken ben yapardım o yapmazdı ama hiç bunu da dert etmedim sevgi hediyeye bağlı bişey değildir sevgisini gösteriyorsa yeterli bana göre

Son düzenleme:
Back
X