Çalışmaları 7 ay çalışmış kız yani doğrudur sürekli her 2 kelimeden biri o olunca . İşle alakalı bir şey soruyorum o böyle yapardı o böyle çay içerdi fln belki ben kompleks yaptım doğrudurUzun süre o kızla çalışmışlarsa
Özlemiştir
Arada ister istemez bir bağ oluyor.
Gereksiz bir kompleks yapmışsınız
Bana saçma geldi
Bir şey olmaz ama her saniye olunca düşündürdü açıkçası o böyle çay içerdi böyle yapardı bir şey soruyorum o böyle yapardı şunu yapalım mı diyorum o her 2 kelimeden biri olunca şaşırıyorumaçıkçasıÖküz altinda buzagi aramayin yahu bahsetseler nolur
Abartmışlar onlar daÇalışmaları 7 ay çalışmış kız yani doğrudur sürekli her 2 kelimeden biri o olunca . İşle alakalı bir şey soruyorum o böyle yapardı o böyle çay içerdi fln belki ben kompleks yaptım doğrudur
5-6 sene çalışsa eyw derim ki bnm pozisyonda çalışan en uzun süre 9 ay olan bi kızmış ..Abartmışlar onlar da
Ben 5-6 sene çalıştılar diye düşündüm soruya bakınca
Bence boşverin işe odaklanın
İş hayatında kimse kimsenin dostu değildir
Sanki sevgiliniz eski sevgilisinden bahsediyor
Topu topu 7 ay çalışmışlar . Bildiğin aşk bütün şirkettekiler hepsi kıza aşık olmuş ayrılmışlar gibiOlabilir. Onunla enerjileri tutmuş yada eskiden beri tanıyorlar birlikte vakit geçirmişlerdir. İş yerimde benden önce aynı pozisyonda çalışan arkadaşlarını çok sevdikleri için, iş arkadaşlarımla birlikte yıllarca oturduk hiç de kötü hissetmedim.
Sen de eviriyon çeviriyon çaktırmadan gonuyu güzelliğe getiriyonValla bem anladım sizi. Hiç de diğer arkadaşların dediği gibi masumca şeyler olmuyor bu tepkiler. Dost acı söylermiş. Büyük ihtimal önceki kadın çok güzel bir kadınmış. Dünyanın en esprili uyumlu insanı olsa bu kadar bahsedilmezdi.hele de erkekler bahsediyorsa geçmiş olsun.kabullenmekten başka şans yok.buraxaki arkadaşlar da basbaya biliyor neyin ne olduğunu da morallerini bizmamak için masum bakmaya çalışıyorlar.
Çok güzel kadın dedin mi akan sular durur bu hayatta.kimse kimseye de kolay kolay kafayı takmaz. Kimler gelip kimler geçer.tek o güzel kadın hatırlanır. Neden gerçekleri kabul edecek gücünüz yok.basbaya doğru söylüyorum.hayran olmuşlar kıza.bu normal.bir bahsetme değil.arkadaşın dediği gibi koca ofisi kendine aşık etmiş.benim tecrübeler yalan onunki de mi yalan.Sen de napıyon ediyon gonuyu güzelliğe getiriyon
Hiç kimseyi güzel olduğu için extra sevmedim, hiç kimseyi güzel diye hatırlamıyorum, gerçekten sizin durum değişik. Ayrıca konu sahibi diğer arkadaşın güzelliğinden bahsetmemiş. Dur bi bahsetsin , belki ortak paydada buluşursunuz, ne diyimÇok güzel kadın dedin mi akan sular durur bu hayatta.kimse kimseye de kolay kolay kafayı takmaz. Kimler gelip kimler geçer.tek o güzel kadın hatırlanır. Neden gerçekleei kabul edecek gücünüz yok.basbaya doğru söylüyorum.hayran opmuşlar kıza.bu normal.bir bahsetme değil.arkadaşın dediği gibi koca ofisi kendine aşık etmiş.benim tecrübeler yalan onunki de mi yalan.
Ağzım açık okuyorum sizi her seferinde.Çok güzel kadın dedin mi akan sular durur bu hayatta.kimse kimseye de kolay kolay kafayı takmaz. Kimler gelip kimler geçer.tek o güzel kadın hatırlanır. Neden gerçekleri kabul edecek gücünüz yok.basbaya doğru söylüyorum.hayran olmuşlar kıza.bu normal.bir bahsetme değil.arkadaşın dediği gibi koca ofisi kendine aşık etmiş.benim tecrübeler yalan onunki de mi yalan.
Kimse açık açık kimse için ne afet hatundu demez ki. Arkadaşın durumu bilmem ama bizim durumda kadın 2 ay çalıştı.10, 15 senelik abileri, kadınları tanımayanlar, "Yeşim, Yeşim" diye ortalıkta dolanmaya başladılar. Adını bilmeyenler bile hani orada sarı saçlı, çok güzel bir kadın vardı ya kimdi o diye soruyorlardı kaç ay sonra bile. Gerçi bir daha da o kadın kadar güzelinin geleceğini düşünmüyorum.koca hastanenin işini bir telefonla hallediyordu kadın.işi düşen onu arardı.Psikolojimin bozulmasında haklı olduğumu düşünüyorum.taş olsa çatlardı.çeken bilir.bir kadın olarak buna maruz kaldığınızı düşünün 5 senede senin ismini, yüzünü hatırlamayan adamlar iki günde "Yeşim" fanı olmuştu.nereden bu kadın hayatıma girdi lanet ediyorum.Hiç kimseyi güzel olduğu için extra sevmedim, hiç kimseyi güzel diye hatırlamıyorum, gerçekten sizin durum değişik. Ayrıca konu sahibi diğer arkadaşın güzelliğinden bahsetmemiş. Dur bi bahsetsin , belki ortak paydada buluşursunuz, ne diyim
Canlısını görme imkanın olsaydı keşke.görme alanına giren herkes bakakalıyor, hatta geçip gittikten sonra bile millet o neydi öyle diye birbirlerine falan bakıyor 5 dakika.geçen yine denk geldim.sanki insanüstü bir canlı gibi.Ağzım açık okuyorum sizi her seferinde.
Romanlarda anlatılsa ben de sizin gibi hadi len ordan derdim.ama gerçeğini yaşıyorum.buradaki 100 kadının 100 ünün de dediğin kadar varmış diyeceğini düşünüyorum.çelik gibi sinirleri olan ilaki çıkar ama kaç tane.Canlısını görme imkanın olsaydı keşke.görme alanına giren herkes bakakalıyor, hatta geçip gittikten sonra bile millet o neydi öyle diye birbirlerine falan bakıyor 5 dakika.geçen yine denk geldim.sanki insanüstü bir canlı gibi.
Eski elemandan daha büyük sorunlarınız var sanki?imdi onlar beni çıkarıyorlar yani ilanı gördüm söylenen pek bir şey yok bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?