Surekli balkona birseyler dusuren ust komsu

Tuannasena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
151
150
53
34
Üst komşum devamlı bizim balkona birşeyler düşürüyor. Ben de merdiven demirlerine asiyorum ordan alıyor. Ama bu bir kez olur iki kez olur. Nerdeyse 15 defa aynı şey oldu. Bu durum sizce de garip değil mi?

Son düzenleme:
Mandal, havlu, çorap falan. Çocuk değil eminim. Kadın asarken ya
Camasir dusürmesiyle özel hayatinin baglantisini kuramadim ne alaka? Ayrica cok düsürüyosa asagi at gitsin ordan alsin.
Tuhaflar yaa. Bütün sorunlarını balkonda bağıra bağıra konuşuyorlar. Bütün mahalle duyuyor. Kişilik bozukluğu mu, dikkatsizlik mı emin olamıyorum. Aşağıya atsam kabalık etmiş mi olurum diye düşünüyorum. Kapıma gelip kavga çıkarmasın. Daha yeni taşındılar tanımıyorum doğru dürüst.

Kendimi ifade edemiyorum. Tuhaf bir çift. Yaptıkları da tuhaf bence. Dikkatsizlik bir olur iki olur. 15 kez olmaz. Daha 3 ay oldu taşınalı.
Belki ellerinde bir problem vardir,tutamiyordur. Balkonunuza dusen seyler abuksubuk seyler olsa tamam diyecegim de.

Uyarın öyleyse dikkatli olun lütfen hep birşeyleriniz düşüyor balkonuma toplamak zorunda değilim deyin baktınız yine oluyor alın atın aşağı yeterli olucaktır. O son eklediğiniz boşanma aşamasında olduklarını yazmanız çok gereksiz olmuş hergün ister istemez birşeylere şahit oluyoruz garip bir durum yok göremedim ben sesler yükselmiş sizde duymuşsunuz.

Mandal, havlu, çorap falan. Çocuk değil eminim. Kadın asarken ya

Tuhaflar yaa. Bütün sorunlarını balkonda bağıra bağıra konuşuyorlar. Bütün mahalle duyuyor. Kişilik bozukluğu mu, dikkatsizlik mı emin olamıyorum. Aşağıya atsam kabalık etmiş mi olurum diye düşünüyorum. Kapıma gelip kavga çıkarmasın. Daha yeni taşındılar tanımıyorum doğru dürüst.
Yapacagın tek sey balkonuna kalın balkon perdelerinden tak anca öyle kurtarabilirsin

Geçen sene ben de hep düşürüyordum alt komşumun balkonuna.
Çamaşır,mandal,örtü,çorap,atlet.
Aklım hep başka yerlerdeydi,uçup gidiyordu elimden,sağlam tutamıyordum galiba.
Neyse...
Yani bence rahatsız olacak bir durum yok insanlık hali maalesef oluyor öyle.

Üst komşum devamlı bizim balkona birşeyler düşürüyor. Ben de merdiven demirlerine asiyorum ordan alıyor. Ama bu bir kez olur iki kez olur. Nerdeyse 15 defa aynı şey oldu. Üsttekiler boşanma aşamasına gelen, sorunlarına istemeden kulak misafiri olduğum evli çocuklu bir çift.
Bu durum sizce de garip değil mi?
Ben de en üst kattayım bazen mandal benfe düşürüyorum ama balkona düşmüyor direk bahçeye 🙄 Birde bazen kıyafetler arasından çorap düşebiliyor malesef. Ama 6 senedir hiç komşumun balkonuna düşürmedim. Direk yere gidiyor asarken.

Mandal havlu çorap vs düşmüş. O kadar dertlendiginize çöp atıyor olsalar bari. Ne kadar ufacık şeyleri kocaman mesele haline getiriyorsunuz. Madem rahatsizsin aşağı at.
Kaldı ki anonim ortam da olsa başkalarının özel hayatını açık seçik ifade etmek,yargılamak ayıp.

Konuyla da hiç mi hiç alakası yok zaten. Allah iyi komşularla karşılaştırsın.

bende çamaşır asarken sürekli alt komşularımın iplerine düşer bende iner isterim. evde olmayan bir komşum sabah işe giderken çamaşır topluyordum iç çamaşırı düşürmüştüm kadına söyledim ben alıcam diye kadın binanın içine demire bırakmış çok üzüldüm o şekil yapmasına mahrem bir şey sonuçta kimse bilerek çamaşırını atmaz balkonunuza

Back
X