Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla bende camasir asarken cok fazla mandal dusuruyorym. Cok tatli mandallar aldim. Hep de onlar dusuyor. En cok onlar dusunce uzuluyorum. Surekli bisilwr dusuruyorum. Cok dikkat ediyorum. Alt katta balkon yok boyle sorun yok ama hep bahceden topluyorum. Bazi insanlarin huyu vurdumduymazlik. Komsu bisey demiyor diye o da kendini duzrltme geregi duymuyordur ama bence siz bi dahakine asagi atin. Bakalim duzelcek mi. Cok da sorun yapilcak bisi degil bence
Bence fazla sakar art niyet olacağını sanmıyorum çünkü kendine de sıkıntı.Ama gerçekten tuhaf sürekli olması bir olur iki olur insan ondan sonra daha çok dikkat eder.3 ayda 15 kez nedir
Ya bu dönem dönem bende de oluyor. Elimdem kayiyor gibi oluyor sonrada düşüyor.
Bende cok dusururum komsuya komsu ya asagi atar yada kapisinin önüne koyar kizar mi rahatsiz olur mu bilmem ama bilerek kim neden atsin ki
Ayyy aklıma bi olay geldi yine kızardım
alt katımda iki sence önce 3 erkek öğrenci kalıyordu çamaşır asarken sütyenimi balkonlarına düşürmüştüm inip alsam mı almasam mı davasını yaparken onlaran biri getirmişti poşete koyup sürekli düşürüyorsa çok sakar sanırım
Ya su balkona asilan kurutmaliksa alismasi biraz zor
Bende zor alistim ilk zamanlar pantalon pijama dusuruyodum bir kerede kilim dusurmustum onu isterken baya utanmistim
Birkerede evde yoklarken esimin pantalonu dusurmustum kurutmaliga asili kalmisti kancali biseyle cekmeye calismistim fln
Hala ara sira dusururum mandal atlet fln
Ayni sekilde banada dusuyo ust katlardan sorun olmuyo
Evimiz müstakil, çamaşırlarımı da terasa asarım.. Sakarlığımdan şimdiye kadar 10- 15 kez corap, mandal falan düşürmüşümdür. Iyi ki alt komşum yok diye düşündüm okuyunca..
Belki benim gibi biraz sakardır..