Kizinin babasi kim?Babam var sadece gidebilecegim oda istemiyor kizim 4 yasinda bakacak kimsem yok calissam hem kres hem ev kirasi odeyemem sıkısmıs gibi hissediyorum sanki omrum boyle curuyecek gibi
Parami zaten onun icin toplamaya calisiyorum ama ben topladikca herseyin fiyati artiyor calismak istiyorum devlet okullari 4 saat yarim gun hicbir ise yaramiyor kresler cok pahali cozum yolu bulamiyorumYahu bu adam evlenmeden önce de size şiddet uygulamış ya hani..Kendinize acimadiniz da küçücük çocuğunuza da mı acimadiniz evlendiniz? Adam değişmez bariz ortada.Siz paranizi kiziniza birlikte yeni düzen kurmak için saklayın bence. O masumun ne günahı var da böyle bir ortama mecbur bırakıyorsunuz?
Kizimin babasi kizimi gormuyor aramiyor sormuyor tam bir senedirKizinin babasi kim?
Evet basta ben calisiyordum kizi babaannesinde kaliyordu o sekilde devam edicek sana sorumluluk bindirmicem demisti sonra da kizi da getirdi kizda psikolojik sorunlari var oda kizimi zorbaliyor hadi cocuktur deyip idare etmeye calisiyorum annesi bakmiyor ilgilenmiyorEşinizin kızına da mı siz bakıyorsunuz?
Kızınizın babası nafaka vermiyor mu çocuk için?Parami zaten onun icin toplamaya calisiyorum ama ben topladikca herseyin fiyati artiyor calismak istiyorum devlet okullari 4 saat yarim gun hicbir ise yaramiyor kresler cok pahali cozum yolu bulamiyorum
Veriyor ama cok yuksek bir miktar degil kizimin kilik kiyafet ihtiyaclarina yetiyor ancakKızınizın babası nafaka vermiyor mu çocuk için?
Saygi olmayan evlilikte evet sorulmazDiğer konuları bilmiyorum ama bu her şey bana sorulmalı kafasını anlamıyorum ben.İnsan ailesini çaya çağırırken de illa eşe sormadan niye çağıramaz ?Ben de eşim de davet ederiz ,aile bu; kimseye sormam.Eşim de sormak zorunda değil.
Nasil denk gelmis öyle iki cocugunda diger ebevenleri ilgisiz gecmedi banaEvet basta ben calisiyordum kizi babaannesinde kaliyordu o sekilde devam edicek sana sorumluluk bindirmicem demisti sonra da kizi da getirdi kizda psikolojik sorunlari var oda kizimi zorbaliyor hadi cocuktur deyip idare etmeye calisiyorum annesi bakmiyor ilgilenmiyor
Uzun suredir problem yasamiyorduk kilo problemim oldugu icin parasini da vermeyi kabul etti onu en azindan cozmek istedimÇocuklara günah, yazık. Evin içinde sinir harbi var. Sağa sola vuruluyor. Çocuklar travma içinde siz mide ameliyatınızı düşünüyorsunuz.
Evimizde hergun bisi kirilmiyor daha once ust uste sorunlari yasadik sonra psikolojik ilaclari var onlari kullanmaya basladi sakindi duzeldi iyi geldi diye dusundum haliyle sonra kendi sagligim icin mide ameliyatı dusundum o kapi cam kiriyor ben mide ameliyatı derdinde gibi bir durum degil yani babam evine kabul etse bir dakika ben burda durur muyum sizce kim durur ya duran kadinlar da caresizlikten duruyor adama bayildigindan degilNasil denk gelmis öyle iki cocugunda diger ebevenleri ilgisiz gecmedi bana
Kadin bu kazmadan neden bosanmis anlamissindir umarim aklim varsa bosan al kizini günah degilmi o yavruya psikopatin biriyle yasiyor
Üstelik diger cocuk zorbaliyor cocuktur mus lan ben ogluma izin vermiyorum kardesini kizdirmayi seviyor öz kardesi izin vermem kaldiki elin cocugu git babanin evine bagirsin cagirsin idare et is Bul evlenme ne meraklisiniz kocaya be
Cocugu olan bosnamis anneler adam gibi adam olmazsa evlenmesin yazik ya
Mide ameliyatiymis beyin nakli ameliyati ol hazir olacaksan
Allah aşkına yazık günah değil mi, evladınızı üvey baba şiddetine maruz bırakıyorsunuz? İlla vurmasına gerek yok, bağırıp çağırması bile kızınızda hasar bırakacak. Ne diye küçük çocuğunuz varken evlendiniz, bir de b*k gibi biriyle?Evet basta ben calisiyordum kizi babaannesinde kaliyordu o sekilde devam edicek sana sorumluluk bindirmicem demisti sonra da kizi da getirdi kizda psikolojik sorunlari var oda kizimi zorbaliyor hadi cocuktur deyip idare etmeye calisiyorum annesi bakmiyor ilgilenmiyor
Kavga cikarmadim ki telefonu kapattigi zaman bana da sorsaydin keske işlerim vardi dedim normal sekildeMadem esjnizin huyunu biliyorsun madem boşanmayacaksın neden dikleniyorsun neden kavga çıkartıyorsun?
Ailesi gelirse gelsin 10dakika oturursun yanlarında sonra kalkar işini yaparsın. Yarın okul var çocuklar banyo yapmadı erken yatacaklar banyo yaptırayım dersin ya da hicbirsey demezsin direk iş yap yani. Senden kimse kek poğaça beklememiş ki bir çay içseler bisey olmazdı
Ha bence eşinin tavrı boşanma sebebi ama sen boşanmam diyorsun
Annem vefat etti erkek kardesim var evli kucuk bebegi var baska da kimsem yok zaten bu adamla da cok bayilarak evlenmedim babamin evinde yasiyordum babam ben evlenip hayatima bakicam evden gidin basinizin caresine bakin cocuga da bakamiyorsan devlete ver dedi bir umut evlendimAllah aşkına yazık günah değil mi, evladınızı üvey baba şiddetine maruz bırakıyorsunuz? İlla vurmasına gerek yok, bağırıp çağırması bile kızınızda hasar bırakacak. Ne diye küçük çocuğunuz varken evlendiniz, bir de b*k gibi biriyle?
Babanız diyorsunuz da anneniz veya başka yakınınız yok mu? Sizi kimse mi eve almaz? Kendinizi düşünmüyorsanız zaten, bari kızınızı düşünün. Ona iyilik yapmıyorsunuz. Gelecekte psikolojisi bozulduğunda ve/veya yanlış tercih yaptığında dizinizi çok döversiniz.
Adam da doğal olarak bütün gün evdesin işler bu saate neden kaldı diye düşünüp asıl amacının ailesini istememek olarak algılamış madem bu evliliği devam ettireceksin kocanı daha iyi tanımalısınKavga cikarmadim ki telefonu kapattigi zaman bana da sorsaydin keske işlerim vardi dedim normal sekilde
Affedersiniz ama babanız da bir b*k değilmiş.Annem vefat etti erkek kardesim var evli kucuk bebegi var baska da kimsem yok zaten bu adamla da cok bayilarak evlenmedim babamin evinde yasiyordum babam ben evlenip hayatima bakicam evden gidin basinizin caresine bakin cocuga da bakamiyorsan devlete ver dedi bir umut evlendim
Bu arada neden sana sorsun istiyorsun ? Geldikleri zaman hazırlık mı istiyorlar ? Bir cay bir bisküvi yetmiyor mu yaşlı insanlara ?Kavga cikarmadim ki telefonu kapattigi zaman bana da sorsaydin keske işlerim vardi dedim normal sekilde
Ney?Adam da doğal olarak bütün gün evdesin işler bu saate neden kaldı diye düşünüp asıl amacının ailesini istememek olarak algılamış madem bu evliliği devam ettireceksin kocanı daha iyi tanımalısın
Bunu surekli yapiyor ailesi cok yakinda oturuyor zaten daha once guzellikle de soyledim anlamiyorAdam da doğal olarak bütün gün evdesin işler bu saate neden kaldı diye düşünüp asıl amacının ailesini istememek olarak algılamış madem bu evliliği devam ettireceksin kocanı daha iyi tanımalısın