Surekli bana danismadan ailesini cagiriyor

Babam var sadece gidebilecegim oda istemiyor kizim 4 yasinda bakacak kimsem yok calissam hem kres hem ev kirasi odeyemem sıkısmıs gibi hissediyorum sanki omrum boyle curuyecek gibi
Kizinin babasi kim?

Parami zaten onun icin toplamaya calisiyorum ama ben topladikca herseyin fiyati artiyor calismak istiyorum devlet okullari 4 saat yarim gun hicbir ise yaramiyor kresler cok pahali cozum yolu bulamiyorum

Eşinizin kızına da mı siz bakıyorsunuz?
Evet basta ben calisiyordum kizi babaannesinde kaliyordu o sekilde devam edicek sana sorumluluk bindirmicem demisti sonra da kizi da getirdi kizda psikolojik sorunlari var oda kizimi zorbaliyor hadi cocuktur deyip idare etmeye calisiyorum annesi bakmiyor ilgilenmiyor

Parami zaten onun icin toplamaya calisiyorum ama ben topladikca herseyin fiyati artiyor calismak istiyorum devlet okullari 4 saat yarim gun hicbir ise yaramiyor kresler cok pahali cozum yolu bulamiyorum
Kızınizın babası nafaka vermiyor mu çocuk için?

Saygi olmayan evlilikte evet sorulmaz

Insan dinlemek isteyebllir cani istemez olabilir yani cat kapi aaa hayirdir e kocan Karin davet etti ha oldu

Özellikle kadina sorulmali zira misafir gelince erkekler Anca oturuyor kadinlar kosturuyor bu bir gercek kimsede sallamasin Ben otururum kocam cay kahve yapar diye hah anca filmlerde olur o

Ben Esime sorarim uygunmu senin icin diye o da aynisi saygi bunu gerektirir

Nasil denk gelmis öyle iki cocugunda diger ebevenleri ilgisiz gecmedi bana

Kadin bu kazmadan neden bosanmis anlamissindir umarim aklim varsa bosan al kizini günah degilmi o yavruya psikopatin biriyle yasiyor

Üstelik diger cocuk zorbaliyor cocuktur mus lan ben ogluma izin vermiyorum kardesini kizdirmayi seviyor öz kardesi izin vermem kaldiki elin cocugu git babanin evine bagirsin cagirsin idare et is Bul evlenme ne meraklisiniz kocaya be

Cocugu olan bosnamis anneler adam gibi adam olmazsa evlenmesin yazik ya

Mide ameliyatiymis beyin nakli ameliyati ol hazir olacaksan

Çocuklara günah, yazık. Evin içinde sinir harbi var. Sağa sola vuruluyor. Çocuklar travma içinde siz mide ameliyatınızı düşünüyorsunuz.
Uzun suredir problem yasamiyorduk kilo problemim oldugu icin parasini da vermeyi kabul etti onu en azindan cozmek istedim

Madem esjnizin huyunu biliyorsun madem boşanmayacaksın neden dikleniyorsun neden kavga çıkartıyorsun?
Ailesi gelirse gelsin 10dakika oturursun yanlarında sonra kalkar işini yaparsın. Yarın okul var çocuklar banyo yapmadı erken yatacaklar banyo yaptırayım dersin ya da hicbirsey demezsin direk iş yap yani. Senden kimse kek poğaça beklememiş ki bir çay içseler bisey olmazdı

Ha bence eşinin tavrı boşanma sebebi ama sen boşanmam diyorsun

Evimizde hergun bisi kirilmiyor daha once ust uste sorunlari yasadik sonra psikolojik ilaclari var onlari kullanmaya basladi sakindi duzeldi iyi geldi diye dusundum haliyle sonra kendi sagligim icin mide ameliyatı dusundum o kapi cam kiriyor ben mide ameliyatı derdinde gibi bir durum degil yani babam evine kabul etse bir dakika ben burda durur muyum sizce kim durur ya duran kadinlar da caresizlikten duruyor adama bayildigindan degil

Allah aşkına yazık günah değil mi, evladınızı üvey baba şiddetine maruz bırakıyorsunuz? İlla vurmasına gerek yok, bağırıp çağırması bile kızınızda hasar bırakacak. Ne diye küçük çocuğunuz varken evlendiniz, bir de b*k gibi biriyle?

Babanız diyorsunuz da anneniz veya başka yakınınız yok mu? Sizi kimse mi eve almaz? Kendinizi düşünmüyorsanız zaten, bari kızınızı düşünün. Ona iyilik yapmıyorsunuz. Gelecekte psikolojisi bozulduğunda ve/veya yanlış tercih yaptığında dizinizi çok döversiniz.

Kavga cikarmadim ki telefonu kapattigi zaman bana da sorsaydin keske işlerim vardi dedim normal sekilde

Annem vefat etti erkek kardesim var evli kucuk bebegi var baska da kimsem yok zaten bu adamla da cok bayilarak evlenmedim babamin evinde yasiyordum babam ben evlenip hayatima bakicam evden gidin basinizin caresine bakin cocuga da bakamiyorsan devlete ver dedi bir umut evlendim

Kavga cikarmadim ki telefonu kapattigi zaman bana da sorsaydin keske işlerim vardi dedim normal sekilde
Adam da doğal olarak bütün gün evdesin işler bu saate neden kaldı diye düşünüp asıl amacının ailesini istememek olarak algılamış madem bu evliliği devam ettireceksin kocanı daha iyi tanımalısın

Eğer çocuklu biri çocuğun gerçek anne ve babası dışında tekrar evleniyor ise
Çocuğun velayeti bekar olan evebeyn de kalmalı
Çocuğun üvey ile yaşaması çok zor

Affedersiniz ama babanız da bir b*k değilmiş.

Bu arada neden sana sorsun istiyorsun ? Geldikleri zaman hazırlık mı istiyorlar ? Bir cay bir bisküvi yetmiyor mu yaşlı insanlara ?

Ney?

Bunu surekli yapiyor ailesi cok yakinda oturuyor zaten daha once guzellikle de soyledim anlamiyor

`