Surekli bana danismadan ailesini cagiriyor

Konuyu daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim.

Benim ikinci evliligim bu adamdan cocugum yok cocuk ilk esimden diger cocukta esimin kizi ortak cocuk yok yani buna zaten hicbir zaman cocuk yapmayi dusunmedim esimin anne babasi da bisi demezler eşimin psikolojik durumunu bildikleri icin akil verir gibi yaparlar ama lafta yani

Eşinizin size danışmadan ailesini çağırması sizin durumunuzda birinin düşünüp takacağı en son şey bile değil, siz boşanmak ve hayatınızı idame ettirebilmek için farklı çözüm arayışlarına girin bir an önce.

Yarın öbür gün kapıyı camı indiren el, kızınıza öfkelendiği zaman kızınızın kafasına indirebilir ki eli zaten size vurmaya alışmış. Bir kere vuran zaten ne eş dinler ne evlat... Ben de o küçücük kız çocuğunun can güvenliği için yurda verilmesini doğru buluyorum. Tek başına babanızın evine sığınıp, çalışıp ev giderlerine ortak olursanız ve babanızın evini derleyip toparlarsanız en azından bir süre hayır demeyeceğini düşünüyorum. Bu süreçte de düzeni oturtup evladınız okul yaşına gelince almanız sizin için daha sağlıklı olacaktır. Şu durumda öncelik olan can güvenliğinizi düşünmek yerine kilo vermenizi aklınıza getirmeniz biraz abes olmuş. Buna maalesef yorum yapmayı tercih etmiyorum. Allah kız evladınızın yardımcısı olsun. Eğer boşanacak olursanız da bu evlilik meselesini uzunca bir süre rafa kaldırmanız hayrınıza olacak gibi duruyor. Çünkü görülüyor ki; mantıklı eş seçimi şu anda bu psikoloji ile yapamıyorsunuz. İkinci eş seçiminde maddi manevi size ve kızınızın hayatına artı olarak hiç bir elle tutulur şey göremiyoruz maalesef.

Bildiğim kadarıyla kadın sığınmaya giderseniz bebeğiniz için kreş ücreti ödüyorlar. Belli bir süre sonra ev kuracaksanız yardımcı oluyorlar. İyice bir araştırın bu dağ ayısı da anasıyla babasıyla çayını içerek yaşasın.
O zaman kapıları ne için yumruklar anası babası düşünür.

Boşanma fikri yok çünkü kafasında. Bunu yapacak cesareti de yok. Bakmayın burada ileride bir gün ne olur ne olmaz diye para biriktiriyorum demesine.
Kirici olmayin lutfen bir suredir haraketlerine dikkat ediyordu ameliyat olmami istemiyor ama olursamda parasini verecekti ikisi farkli seyler
Hee bu adam da kesin ameliyat parasını verir Bacım aklımızla dalga mı geçiyorsun ya?

Tek üzüldüğüm konu çocuklarınız. Bu adamın siniri, öfkesi, bu tavırları yeni olmamıştır. Senelerdir para biriktirseniz yine çıkardınız o evden. Cocugun kresi icin dava açar eski eşinizden nafaka alırdınız. Sizde savaşacak güç yok

Kendı bilir ben sadece çocuğa üzülürüm . Kadın kendı canını düşünmüyor çocuğu da bu psikopatla rezil büyütüyor

Güç gösterisi yapan erkekleri Hindistan'daki Pembeli kadinlar gibi bir grup kadının dinlenip dinlenip dövmesini istiyorum. Günlerce sürecek. Çıktığı zaman mis gibi olur. Cicek cicek.

Ben 6 aydir falan evliyim maddi sikinti yasamiyoruz ama goz gore gore her verdigini kenara atamiyorum oyle bir durumda anlar salak degil ama kendime bisi aldiysam 3 se 5 diyorum eski esimden nafaka aliyorum ama cok bisi degil dava acsamda daha fazlasini vermez zamaninda fazla istersen isi birakir sigortasiz calisirim hic para vermem demisti

Peki sonra ne oldu? Annesi geldi, normal bir şekilde çay mı içtiniz? Kadın görmedi mi kırılan camları ?

ilk eşinden yani kızının babasından neden ayrıldın?
mevzuyu bilmiyorum ama kızına rağmen el adamına katlanıp birikim yapacagına
bari babasına emanet edip çalışıp birikimini yapıp ilk kocanı öyle boşasaydın ve kızınla ikinize bir hayat kursaydın.
keşkelerle olmuyo tabiki ama senin adına bu konuda ben bi keşke dedim açıkçası

Kendisi agirlasin beyfendi o zaman bu ne saygısızlık ya siz suçlu falan da değilsiniz

`