Sürekli beklenti içinde olan aile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kahvesever7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
105
53
13
Arkadaşlar bu dert değil sadece danışmak istedim. Durumum iyi diye anne ve babamın kardeşleri sürekli gelip bir şey ister. Evliyim. Sürekli beklenti içindeler. Çok yardımda bulundum. Evlerimiz yakın sürekli gelip evden bir şeyler isterler. Her işlerine benim koşmamı beklerler. Ben de bayadır maddi yardımı kestim. Arandığımda da hep bir şey istenir öyle diyim size. Sizce nasıl davranmalıyım?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu dert değil sadece danışmak istedim. Annemi babamı kaybettim. Anne ve babamın kardeşlerinin yanında bulundum. Aile gibi davrandılar. Evliyim. Sürekli beklenti içinde oldular çok yardımda bulundum. Fakat beklenti senelerdir bitmiyor. Bunun üstüne doğru bir teşekkür bile almadım. Aksine sürekli beklenti ve bu benim görevim gibi davranıldı. Beni düzgünce aramazlar bile. Ben de bayadır maddi yardımı kestim. Arandığımda da hep bir şey istenir öyle diyim size. Sizce nasıl davranmalıyım?
Yapmak zorunda değilsin, şimdiye kadar yaptıkların yeter bile. Bence mesafe koy, biliyorum kendini borçlu hissediyorsun ama insanlar en çok bu durumu kullanır. Artık evlenmişsin, kocama haksızlık oluyor de.

Yapmak zorunda değilsin, şimdiye kadar yaptıkların yeter bile. Bence mesafe koy, biliyorum kendini borçlu hissediyorsun ama insanlar en çok bu durumu kullanır. Artık evlenmişsin, kocama haksızlık oluyor de.
Doğru söylüyorsunuz ben borçlu hissettiğim için de değil sevdiğim için yapıyordum. Ama anladım ki sürekli beklenti yordu beni.

Arkadaşlar bu dert değil sadece danışmak istedim. Annemi babamı kaybettim. Anne ve babamın kardeşlerinin yanında bulundum. Aile gibi davrandılar. Evliyim. Sürekli beklenti içinde oldular çok yardımda bulundum. Fakat beklenti senelerdir bitmiyor. Bunun üstüne doğru bir teşekkür bile almadım. Aksine sürekli beklenti ve bu benim görevim gibi davranıldı. Beni düzgünce aramazlar bile. Evlerimiz yakın sürekli gelip evden bir şeyler isterler. Her işlerine benim koşmamı beklerler. Ben de bayadır maddi yardımı kestim. Arandığımda da hep bir şey istenir öyle diyim size. Sizce nasıl davranmalıyım?
vicdanen yor olsada biraz elini üstlerinden cekmelisinki, senin kiymetini bilsinler, sende onlarin gercek niyetlerini gör...

Düşünceleri biz büyüttük oda bize yardım etmek zorunda ana fikir psikolojik baskı

Zaten yardım etmişsiniz zor durumda olsalar yine yardım edersiniz ama artık evlisiniz her istedikleri zaman yardım etmek zorunda değilsiniz

Düşünceleri biz büyüttük oda bize yardım etmek zorunda ana fikir psikolojik baskı

Zaten yardım etmişsiniz zor durumda olsalar yine yardım edersiniz ama artık evlisiniz her istedikleri zaman yardım etmek zorunda değilsiniz
Onlar büyütmedi. Anne babam büyüttü. Hatta maddi açıdan çok yardımda bulundular onlara. Kaybedince beli bi süre bulundum.

senin onlardan bişeyler istemen gerekirken onlar senden mi istiyor? hadi onlar istiyor da sen niye veriyorsun?

Çocukluk döneminde yanlarında kaldınız sizi büyüttüle de beklentileri var sandım
Yardım için hiç bi zorunluluğun yok zor durumda olsalar belki
Durumları pek iyi değil. Ama istek bitmiyor. Hadi bitti diyelim teşekkür bile yok.

Sizde bizde sıkıntıdayız ekonomik kriz var diye ağlayın ,devamlı beklenti içine anne baba girmesi hoş değilken amca dayı teyze hala bayağı abes ,

Ya dile getirmek istemem ama şimdiye kadar size çok destek verdim yüklü bi borcun altına girdim siz de bana destek verir misiniz bu süreçte bi 10 15 bin ne varsa yardım edin de bak nasıl kayboluyorlar ortadan
Onu verecek durumları yok ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X