bunu onunla konuştunuz mu? bence açık açık konuşmanız daha dogru gibi geldi
eşim sürekli beraberlik konusunda benden bekliyor sanırım yoksa hiç beraber olmak için çabası yok haftada yada 10 günde gibi kendimi şartlandırmış hissediyorum o öyle davranınca çünkü kendisi hiç yaklaşmıyor. erken yaklaşsam istemediğini belli ediyor bende iyice soğuyorum ne yapmam lazım bu durumda ... ona kalsa ayda olacak
ya konusamıyorumbilmiyorum ama utanıyorum bu konuda msj atarak bi kaç sefer anlatmaya calıstım trip attım ama bunlarla anlayıpta yaklaştımıda ben uyardımda öle diyorum içimden tüm hevesi gidiyor
eğer eşinizin kafasına taktığı bişeyler varsa..
ya da canını sıkan birşeyler o yüzden olabilir.
tabi bu yönde bi rahatsızlığı yoksa..
ne kadar zamandır evlisiniz?
ya borçlar askerlik falan bahane ediyor sürekli bende cok merak ediyorum askerden gelince ve borclar bitince ne bahane uyduracaksın diye diyorum böle devam ederse bende bilirim yapacağımı diyorum napcaksam artıkkorksun diye ama tık yok adamda...
valla tatlım olabilir anlayışlı olmaya çalış ve eşine destek olup
onu rahatlatmaya çalış..
fazla üstüne gitme bir müddet ama kafana da takma..
herşey yoluna girer merak etme
ya konusamıyorumbilmiyorum ama utanıyorum bu konuda msj atarak bi kaç sefer anlatmaya calıstım trip attım ama bunlarla anlayıpta yaklaştımıda ben uyardımda öle diyorum içimden tüm hevesi gidiyor
Anlaşılan eşin istek veya ihtiyaç duymuyor.
Sen yaklaştığın zaman,senin ihtiyacın olduğunu düşünerek birlikte oluyor.
Bunu da kafasında 1 haftayla 10 gün arası bir rutine bağlamış.Rutin aksayınca zamansız bulup reddediyor.
Belki geçici bir dönemdir.Belki gereksiz bir şartlanmışlıktır.
Bence bir süre sen hiç adım atma ama bu sürede her zaman ilgili ve yakın davran.
Yani sadece yaklaşacağın zaman sıcak davranma,her zaman öyle ol.
Biraz bekle bakalım ne zaman kendiliğinden yaklaşacak.
Belki senin adım atmadığını görünce kendisi harekete geçer ve işler tersine döner.
Eşler arasında "utanma,ayıp vs.." olmaz.
Açık açık ne istediğini anlat eşine.
ya bi sefer uyurken sarıldı uykum acıldı o an dedim beraber olalımmı diye sağolsun yorgunum demesin mi bende sinir olup iyi uyuyalım dedim sonra kızdığımı anlayınca beraber olduk ama neye yarar dedirtmeden olsan ne olur... bi gün sonra kızdım bi daha ben dediğimde yorgunum lafı bi duyayım görüşürüz dedim aynısı yaparım dedim güldü gecelik falan giysem onda bile dönüp yatıyor arkasını ben yaklaşırsam öle oluyor giymişiz belli ediyoruz istediğimizi anlayana ama
Beraber olalım mı diye sorma.
Bu istediğini beden dilinle göster.
onuda denediğim oluyor örnek elimle saçına dokunayım kulağına falan elimi çekiyor istemediği anda itiyor yani hasta oluyorum sinirden
onuda denediğim oluyor örnek elimle saçına dokunayım kulağına falan elimi çekiyor istemediği anda itiyor yani hasta oluyorum sinirden
eşim sürekli beraberlik konusunda benden bekliyor sanırım yoksa hiç beraber olmak için çabası yok haftada yada 10 günde gibi kendimi şartlandırmış hissediyorum o öyle davranınca çünkü kendisi hiç yaklaşmıyor. erken yaklaşsam istemediğini belli ediyor bende iyice soğuyorum ne yapmam lazım bu durumda ... ona kalsa ayda olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?