sürekli benden bekliyor...

hiçbirşeyi kabul etmiyor bu nasıl iş anlamadım.çözülmesi zor . Kafa karıştırıcı. Acaba araya birimi girse. Hani bayanlar derdini birbirlerine anlatıyorlar oda anlatamazmıkine

yüzüm kızarıyo bugün konusacağım diyorum ya kızım ne dicen nasıl dicen deyip susuyorum zaten evde hep canım aşkım diye hitap ederim ismi ile cok nadir seslenirim ama nasıl konusurum bilmiyorum ya çekingenliğim konusurken ama beraberken öle olmuyor off

ya ben evlenmeden önce evlendiğimde şöyle olurum derdim kendime güvenim sonsuz gibi gelirdi evlendim konuşmaya sıkılıyorum bu konuda sanırım bnm bu konuda tedaviye ihtiyacım var gibi

hiçbirşeyi kabul etmiyor bu nasıl iş anlamadım.çözülmesi zor . Kafa karıştırıcı. Acaba araya birimi girse. Hani bayanlar derdini birbirlerine anlatıyorlar oda anlatamazmıkine

kadınlar bu konularını dile geitrebilir birbirine ama hiç bir erkek özelini yatağını kimseye anlatmaz bundan eminim ve kendisi ile alakalı olduğunu nasıl anlatacakki

en basitinden korunma yolu için konustuk o dedi dur bakalım kullanma dedi dedim kendisi korunacak ona bile gidipte alayım demedi nasılsa sıklıkla olmuyo gerek duymadı diye düşünüyorum sonra olsun olmasın diye senin korunacağın yok ben kendimi tehlikeye atmak istemiyorum dedim hap kullanmaya basladım takip ediyor mesela saat kurdum hemen uyarıyor hapını at diye ağrı kesici sanıyor heralde boşuna hap kullanıyorum ben resmen böle olunca

eğer konuşamıyorsan bir süre yanına sokulma bakalım kendisi arzuluycak mı, biraz dişinizi sıkın bakalım ne olacak

eğer konuşamıyorsan bir süre yanına sokulma bakalım kendisi arzuluycak mı, biraz dişinizi sıkın bakalım ne olacak

sıkarım sıkmasınada hani düzenli bi ilişki hayatımız olsun diye haftada ben istiyorum ki uzaklaşmasın soğumasın diye ben arzulayınca da kendisi gelsin istiyorum ama o bi yolla kendi işini kendi hallediyor ihitiyacını gideriyor bu konuda eşini düşünmüyor

kullanma hapları hiç gerek yok şu durumda ayrıca sağlık açısındanda onermıyorm

ben buna inanma taraftarı değilim.. yani unutmak için yapar falan..
erkekler de insan sonuçta..
bu iş keyif işi keyifin varsa zaten birşeyler otomatik olarak gelirşir.
ama keyif yoksa herşey bahane olur..
oynamak istemeyen gelinin yeri dar olur derler bizde :))

eskiden kadınlar isteksiz olur başım ağrıyor derlermiş şimdi erkekler...

sanırım hormonlu yaşam her şeyi etkiledi..

konuşmak kolay değil bari açık açık mektup yaz..

eskiden kadınlar isteksiz olur başım ağrıyor derlermiş şimdi erkekler...

sanırım hormonlu yaşam her şeyi etkiledi..

konuşmak kolay değil bari açık açık mektup yaz..

yazsamda onda 1 gün etkilş olur sonrasında aynısına döner ama bide öle denicem bakalım ne yapacak msj yazıyorum onada bi cevabı oluyordu bunda da olacak kesin

yazsamda onda 1 gün etkilş olur sonrasında aynısına döner ama bide öle denicem bakalım ne yapacak msj yazıyorum onada bi cevabı oluyordu bunda da olacak kesin

nasıl bi adam anlamadım
tüm yorumlarını okudumda adamın herşeye bi bahanesi var
her gece gecelikle yat kocana yaklaşma
hatta evin için fazla seksi dolaş
sana yaklaşmak istersede yaklaştırma
anlasın senin ne duruma düştügünü

artık o anlamayınca gece kalkıp bide sinirle cıkarıyorum gecelikleri pijamamı giyiyorum ya öle dolaşsamda alışık değil bünye kaldırmaz onunda benimde bi gece yaklaştırmadım küstü yattı içim acıdı gittim yanına sonra o gibi yapamıyorum dayanamıyorum adama

dayanki seni anlasın

yorumları okudum bence senin eşinin psikolojisi bozuk
böyle erkek modeli ilk defa duydum neymiş derdi neden
itemiyormuş konuş bir bakalım valla ben senin adına üzüldüm
insan kendinide suçlu hisseder bu durumda

canım şöyle bir şey diyeceğim mesela ben evleneli 5 buçuk ay oldu..

şimdi sexy şeyler diyorsunda oda alışkanlık yapıyor sanırım..

ilk zamanlar onu çabuk tükettiğimizi düşünüyorum..birde evlenmeden önce erkekler çok istekli oluyor

yapamadığı şeyler oluyor evlenince bu değişiyor..

bilmiyorum arkadaşı evlenmeden önce cinsel anlamda birşeyler olmuş mu yakınlaşmalar bence bunlar çok etkiliyor..

adamin kafasi rahat degildir
is güc derdi sorunu vardir
erkeklerde öyle baska birsey varsa kafada yatak akillarina gelmiyor

cinsel anlamda bi yakınlık olmadı bizde evlenmeden önce.o zman istekli gibi konusuyordu sonrasında ne oldu ise artık anlam veremiyorum

ya kendimi bölede değersiz hissediyorum ama evdeki hal hareketinde de hiç sıkıntı yok mutluyuz evin içinde ama yataka değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…