- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 984
- 333
- 37
bende bundan korkuyorum takip ediyorum çoğu şeyini ama birşeyde yok olsa birşey kesinlikle denk gelirdi şimdiye kadar.isteksizlik varsa bi doktora gözük dedim msjlarımda hep ama alakası yok diyor böle yazdığım anda akşama gelip yaklaşıyo ama ben demeden yapmasının yolu yokmu hiç
O zaman sen ciddi ciddi konuş canım.
Aklında ne varsa utanmadan çekinmeden paylaş.
"Sorun ne sevgilim?seni sevdiğim için bu kadar çok istiyorum.sıkıntın mı var?paylaş benimle" gibi.
Kırmadan,tripli değil güzel bir dille,tehditvari değil.
Daha da detaya girebilirsin"geceliğimi mi beğenmiyorsun" gibi.
Eşin seni seviyor anladığım kadarıyla,sen uyurken sana sarılmasından belli.
Kahve yap yada ne seviyorsa"konuşmak istiyorum sevgilim"diyerek başla.Kırıcı,sert sözlerden uzak yumaşak kelimelerle konuş.
son zamanlarda ne kadar duyuluyor böyle şeyler. neredeymiş o eskiden kadınların dedikleri "erkek her gece olsa hayır demez"
bu durumda kesinlikle konuşmalısın. zamana yayman arayı açar bence. çekinecek bir şey yok. güzel bir ortamda utandırmadan, yargılarmış gibi olmadan sakince konuş. sonuçta ikinizin ortak konusu.
hiçbirşeyi kabul etmiyor bu nasıl iş anlamadım.çözülmesi zor . Kafa karıştırıcı. Acaba araya birimi girse. Hani bayanlar derdini birbirlerine anlatıyorlar oda anlatamazmıkine
eğer konuşamıyorsan bir süre yanına sokulma bakalım kendisi arzuluycak mı, biraz dişinizi sıkın bakalım ne olacak
en basitinden korunma yolu için konustuk o dedi dur bakalım kullanma dedi dedim kendisi korunacak ona bile gidipte alayım demedi nasılsa sıklıkla olmuyo gerek duymadı diye düşünüyorum sonra olsun olmasın diye senin korunacağın yok ben kendimi tehlikeye atmak istemiyorum dedim hap kullanmaya basladım takip ediyor mesela saat kurdum hemen uyarıyor hapını at diye ağrı kesici sanıyor heralde boşuna hap kullanıyorum ben resmen böle olunca
kullanma hapları hiç gerek yok şu durumda ayrıca sağlık açısındanda onermıyorm
kimisi de diyorki böle kafasın da sorunları olan insanlar unutmak için beraber olur diyo bu tam tersi hoş istemedikten sonra zorla olacak diye bişey de yok ama sonucta evliyim kimden isticem eşimden oda red ettimi sinirden uyuyamıyorum
eskiden kadınlar isteksiz olur başım ağrıyor derlermiş şimdi erkekler...
sanırım hormonlu yaşam her şeyi etkiledi..
konuşmak kolay değil bari açık açık mektup yaz..
yazsamda onda 1 gün etkilş olur sonrasında aynısına döner ama bide öle denicem bakalım ne yapacak msj yazıyorum onada bi cevabı oluyordu bunda da olacak kesin
nasıl bi adam anlamadım
tüm yorumlarını okudumda adamın herşeye bi bahanesi var
her gece gecelikle yat kocana yaklaşma
hatta evin için fazla seksi dolaş
sana yaklaşmak istersede yaklaştırma
anlasın senin ne duruma düştügünü
artık o anlamayınca gece kalkıp bide sinirle cıkarıyorum gecelikleri pijamamı giyiyorumya öle dolaşsamda alışık değil bünye kaldırmaz onunda benimde bi gece yaklaştırmadım küstü yattı içim acıdı gittim yanına sonra o gibi yapamıyorum dayanamıyorum adama
nasıl bi adam anlamadım
tüm yorumlarını okudumda adamın herşeye bi bahanesi var
her gece gecelikle yat kocana yaklaşma
hatta evin için fazla seksi dolaş
sana yaklaşmak istersede yaklaştırma
anlasın senin ne duruma düştügünü
canım şöyle bir şey diyeceğim mesela ben evleneli 5 buçuk ay oldu..
şimdi sexy şeyler diyorsunda oda alışkanlık yapıyor sanırım..
ilk zamanlar onu çabuk tükettiğimizi düşünüyorum..birde evlenmeden önce erkekler çok istekli oluyor
yapamadığı şeyler oluyor evlenince bu değişiyor..
bilmiyorum arkadaşı evlenmeden önce cinsel anlamda birşeyler olmuş mu yakınlaşmalar bence bunlar çok etkiliyor..
yorumları okudum bence senin eşinin psikolojisi bozuk
böyle erkek modeli ilk defa duydum neymiş derdi neden
itemiyormuş konuş bir bakalım valla ben senin adına üzüldüm
insan kendinide suçlu hisseder bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?