Sürekli boşanmakla tehdit

Hoşt deyin uzaklasacaktir
Konu sahibi boşanmış dostum 😊😊
Tekrar merhabalar:)))
Haziran sonunda boşanma davam gerçekleşti ve boşandım. Modum dengesiz zaman zaman ama genel olarak daha iyiyim çok teşekkür ederim. Yüksek lisansa başladım, hayat devam ediyor bir şekilde Sizler nasılsınız? Umarım her şey yolundadır.🙏🏻

Merhabalar,
Eşim beni her kavgada küçük büyük haklıyım yada değilim istisnasız her kavgada boşanmakla tehdit ediyor. Ondan çok uzaklaştım bu tavırları yüzünden. Bir kadın olarak eşin, koruyu kollayıcı bir sevgi göstermesi gerektiğini düşünüyorum ama o her defasında kolaylıkla benden geçiyor. Bu durumla karşılaşanlar bana akıl verin. Her seferinde kapının önüne konulmaktan bıktım
Tamam boşanalım dediğiniz anda iş bitecek biliyorsunuz. Her defasında kapının önüne konulmayın. Kabullenin ve bitirin. Bazen olmayınca olmuyor. Bir süre sonra sizin o kendinize olan saygınız sizi huzursuz edecek. Ben bu kadar değersizmiyim diyeceksiniz. Kendinize bunu yapmayın.

Tamam boşanalım dediğiniz anda iş bitecek biliyorsunuz. Her defasında kapının önüne konulmayın. Kabullenin ve bitirin. Bazen olmayınca olmuyor. Bir süre sonra sizin o kendinize olan saygınız sizi huzursuz edecek. Ben bu kadar değersizmiyim diyeceksiniz. Kendinize bunu yapmayın.
Boşanmışlar kiiii

Hiç kafaya takma önceden.benim eşimde öyleydi her kavgamizda seni boşarim derdi ve ben çok üzülürdum ama bosayacagida yoktu yani bunlar onlara karşı köle olalım diye yapıyorlar hiç umursama söylediklerini ya öyle yada yanlış anlama gözü dışarda olmasın başka kadınlara özenipte öyle söylüyor olmasın çok dikkatli ol üzme kendini hiç umursama boşarsan boşa de zaten seni seviyorsa bir daha söylemez bosarim diye
Simdi nasil esiniz bosanmakla tehdit ediyormu hala her kavganızda

Triplere bak boşayacagım senı diyor.ya sen kımsin.bosarmıs.bosasın.adamsa bosasın.adamsan konusup durma bosa desenıze. Yeter bosarım bosarım diye bos konusma,beklıyorum bosa deyin.siz napıyorsunuz oyle deyince.ne sanıyor kendını h a n z o . Evet kocanız hanzo.terbiyesiz.bosaycakmıs.Bosasın keske bosasa kurtulurshnuz henuz yetişkin olamamıs kocalık yapamayan erkekliği kabadayılıkla eş tutan karakter yoksunu adamdan. Hıcbır erkeğin buna hakkı yok.bak bsoarım bak bosayacagım bak bosadım..bu ne ya.

Yok şuan iyiyiz öyle birşey yok canım
Banada 3 gun once dedi kavgada ben soyle boyle birini bulsaydin ozaman demistim o da bana bunu bidaha soylersen bosarim dedi sonrada ozurdileyip sinirliyken soyledim dedi,ben cok uzuluyorum kirginim, ikinci evliligim bide, sen nasil affettin guvendin tekrar soylememesine senin eşin soylemiyomu artik

Banada 3 gun once dedi kavgada ben soyle boyle birini bulsaydin ozaman demistim o da bana bunu bidaha soylersen bosarim dedi sonrada ozurdileyip sinirliyken soyledim dedi,ben cok uzuluyorum kirginim, ikinci evliligim bide, sen nasil affettin guvendin tekrar soylememesine senin eşin soylemiyomu artik
Söyletmemeye çalışıyorum elimden geldiğince iyi anlaşmaya çalışıyorum yani üzerine çok gitme niye böyle söyledin diye sinirlikle söylemiştir de umursama pek erkek sonuçta hep kendileri haklı bazı konularda yapacak birşey yok alttan almak lazım gerçekten bazen çocuk gibi oluyorlar 😊

Merhabalar,
Eşim beni her kavgada küçük büyük haklıyım yada değilim istisnasız her kavgada boşanmakla tehdit ediyor. Ondan çok uzaklaştım bu tavırları yüzünden. Bir kadın olarak eşin, koruyu kollayıcı bir sevgi göstermesi gerektiğini düşünüyorum ama o her defasında kolaylıkla benden geçiyor. Bu durumla karşılaşanlar bana akıl verin. Her seferinde kapının önüne konulmaktan bıktım
Sineye çekme sakın hemen protokolü hazırla imzalayalım de hatta sen götür protokolü ondan vazgeçmekten korkmadığını görsün. Bunu onu kaybetmek olarak algılama kazanım olarak algıla her kavga gürültüde boşanma lafı eden adama ne hak ediyorsa onu yapacaksın ki haddini bilsin. Saygı bitmiş yüz göz olmuşsunuz ve hareketlerinizden yüz bulmuş ki bunu yapıyor. Boşanmış biri olarak diyorum ki değerinizi siz belirleyin ona bırakmayın kendini hint kumaşı sanıyor haspam vurun tekmeyi görsün gününü.

Sineye çekme sakın hemen protokolü hazırla imzalayalım de hatta sen götür protokolü ondan vazgeçmekten korkmadığını görsün. Bunu onu kaybetmek olarak algılama kazanım olarak algıla her kavga gürültüde boşanma lafı eden adama ne hak ediyorsa onu yapacaksın ki haddini bilsin. Saygı bitmiş yüz göz olmuşsunuz ve hareketlerinizden yüz bulmuş ki bunu yapıyor. Boşanmış biri olarak diyorum ki değerinizi siz belirleyin ona bırakmayın kendini hint kumaşı sanıyor haspam vurun tekmeyi görsün gününü.
Boşandım. Sürekli söylenen niyetler kehanete dönüşüveriyor. Kendine onun tehditleriyle yaşayabilecek birini bulsun artık ben kurtuldum. Teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için.

Back
X