Sürekli bunalma durumu nasıl geçicek?

meslektasin olarak tavsiyem kendi köşene cekil ve cok kanka olma kimseyle..tenefuslerde sinifta kalarak kitabini oku ya da baska biseylerle ilgilenebilirsin ogretmenler odasina gitmen gerekmiyor hatta okuldan ozel hayatina insan sokma mümkün mertebe..isini yap cik..okulum kapisindan ciktiktan sonra okulu ve sorun vs herneyse orda birak..

Tenefüslerde sınıfta kalmaya çok çalıştım inan ama çocuklar hemen başıma üşüşüyorlar, rahat bir nefes alamıyorum sınıfta yani anlayacağın. Koridorun gürültüsünden de başım şişiyor zaten o yüzden öğretmenler odasına çıkıp biraz nefes alma ihtiyacı ister istemez doğuyor. Ama bu saatten sonra dediğin gibi herkes iş arkadaşımdır, kimseyle samimi olmam. Gerçek yüzlerini görünce insanlara güvenim kalmadı zaten. Çalıştığum köyün havasından mıdır, suyundan mıdır yani bilemiyorum herkes ayrı bir tuhaf...

Heran huzursuzum.bir yerde duramıyorum bu hayatımı çok etkiliyor.Bazen cesetten farksızım hiç halim yok son zamanlarda.gerçekten önerilerinize ihtiyacım var
Ayy inanırmisin benimde bi cafeye gidip sabahtan akşama kadar sigara içelim var.garip olan şu ki ben sigara içmiyorum. Ne alaka bende anlamadım gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…