sürekli darlayan insan

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
109
21
48
25
kibar olayım dedim normal medenice konuştum çocukla ama her dk mesaj atıyor bir sey yapmak istiyor nasıl kurtulurum ona karşi bir hissim yok

Konu cok kisa ve net
Ama senden hoslanan birisi diye algiladim
Acik ve net soyle rahatla

kibar olayım dedim normal medenice konuştum çocukla ama her dk mesaj atıyor bir sey yapmak istiyor nasıl kurtulurum ona karşi bir hissim yok
Benimde böyle iki arkadaşım vardı bastım engeli. Öyle flörtte değiller normal arkadaş ama kendileri sevgili olduğumuzu mu düşündü naptı bilmiyorum sürekli arayıp açmadığımda hesap soruyorlardı. Valla tiksindim resmen. Engelledim yemişim kibarlığını

Mesajlarını yanıtsız birak neden yazmiyorsun derse de dürüstçe ve kibarca seninle elektriğin uyuşmadi. Yanında huzurlu hissetmiyorum kendine iyi bak de bitir.

Senin aklında ne var bilemiyorum ama benim arkadaşlıktan başka bir amacım yoktu. Bu kadar samimiyetten hoşlanmıyorum. Arkadaşlığımızi bitirelim.

Bu kadar... Hala yazıyorsa basın belada demektir...

Cevaplarını aksat konuşurken bahane bul hep birde soğuk konuş

Sürekli dayanan insan şeklinde okumuşum başlığı..
Yahu böyle bir şey nasıl mümkün olabilir,insan hiç mi yorulmaz derken darlayan yazdığını fark ettim.
İçim fesat,utandim kendimden

Açıkca söyle .
O yanlış anlamış demek ki

Beni de darladi geçenlerde biri, kirici olmayim derken yapıştı resmen, en son sal Allah aşkına minvalinde tersleyip engelledim. Engelle yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…