- 12 Temmuz 2018
- 99
- 80
- 38
- Konu Sahibi summerwine88
Başlık da ironik oldu biraz ama neyse :) Benim çok yakın olduğum bir kız arkadaşım var. Çok fazla ortak noktamız var kendisiyle. Birlikte zaman geçirmekten keyif alıyoruz. Aynı mesleği yapıyoruz. Genel anlamda kafa dengiyiz diyebilirim. Yalnız beni son zamanlarda rahatsız eden bir özelliği olduğunu farkettim. Sürekli kendi dertlerinden bahsediyor ama bana hiç nasıl olduğumu sormuyor. Mesela son bir yıldır konuştuğumuz tek konu onun erkek arkadaşıyla yaşadığı sorunlar. Her seferinde onu can kulağıyla dinliyorum. Kendimce önerilerde bulunuyorum. Anlattıklarını önemsiyorum hatta kendime dert ediyorum diyebilirim.
3 Hafta önce flört ettiğim bir erkekle görüşmeyi kestim. Bunu arkadaşıma telefonda tam anlatıyordum ki kapı çaldı, telefonu kapatmak zorunda kaldım. O günden sonra defalarca konuşmamıza rağmen bir kere bile bu konu hakkında soru sormadı. Ben olsam 30 kere sorardım. O sormayınca ben de anlatmıyorum haliyle. Bir de bazen kendi dertlerimi anlatmaya başlıyorum, konu dönüp dolaşıp yine kendisine geliyor. Gösterdiğim kadar ilgi göremiyorum kısacası.
Benimle benzer sorunlar yaşayan var mı aranızda? Bu insan hep böyle değildi. Sonradan böyle oldu. İşin kötü tarafı onu kaybetmek istemiyorum. Ama bir o kadar da rahatsız oluyorum bu tavrından. Sizce ne yapmalı?
3 Hafta önce flört ettiğim bir erkekle görüşmeyi kestim. Bunu arkadaşıma telefonda tam anlatıyordum ki kapı çaldı, telefonu kapatmak zorunda kaldım. O günden sonra defalarca konuşmamıza rağmen bir kere bile bu konu hakkında soru sormadı. Ben olsam 30 kere sorardım. O sormayınca ben de anlatmıyorum haliyle. Bir de bazen kendi dertlerimi anlatmaya başlıyorum, konu dönüp dolaşıp yine kendisine geliyor. Gösterdiğim kadar ilgi göremiyorum kısacası.
Benimle benzer sorunlar yaşayan var mı aranızda? Bu insan hep böyle değildi. Sonradan böyle oldu. İşin kötü tarafı onu kaybetmek istemiyorum. Ama bir o kadar da rahatsız oluyorum bu tavrından. Sizce ne yapmalı?