sürekli eksikyanımı sylüyor ne yapmalıyım

Yuzsuz adam
Begenmiyorsa begenmesin
Sallayin tekmeyi neye ugradigini sasirsin terbiyesiz

aynısını sende ona söyle. Sizde bunu söylemesine fırsat veriyorsunuz demek ki .. Siz kendiniz olun kendizini sevin başkasına ezdirmeyin ve ezdirmene de fırsat vermeyin. O erkek arkadaşına da ağzının payını ver demekki güzelliğe önem veriyor...

Nasil hala ayni gozle bakabiliyorsunuz sasirdim...

Adam sizi asagilasin siz hala yakisklisin diyin.

Bence kendinizin farkina varin yoksa cok gec olabilir. Siz onemlisiniz basta bir kadin olarak degerlisinIz. O kim ki sizi asagilayacak gucu kendinde buluyor ?

Siz de ona begenmiyosan gider begendiklerinle olursun once aynaya bak diyin... net...

iki senelik bir ilişki

Sen hiç alınmamış gibi yap , daha da şişirip seni ezicem , sen kendi göbeğine bak yaşlandın artık ne baklavan var ne bişi de O seni ezmeye çalışıyorsa , sen dalga geçerek kızmadan kendini ez ki o egosunu tatmin edemesin , sıra ona gelince de kahkaha ata ata gül (+18)ahanda küççücük kalmış ilk evlendiğimizde böylemiydi de baklava nerde salladın göbeği çükünü göremicen de Sende ileri git bak bakalım yapabiliyor mu , nerde bizde yok ki piskolata erkeği gibi koca de

uyuzzzzz...nefret ederim öyle insandan..açık açık söyleyin beğenmiyorsan evlenmeseydin diye...

Biz neden boyleyiz yahu.bu turk erkekleri diger medyalarda da kizlari hep asagiliyorlar.sanki hepsi uzun boylu kasli felan sanarsin.ya haddinden fazla uzun ve zayif yada kisa sisman olmazsa olmaz gobek ve sac sorunlari ama iste biz kizlar onlari her haliyle sevdigimiz icin yakisiksiz olsada ona dunyanin en yakisiklisi gibi davrandigimiz icin butun bunlar.
Sende ona kusurlarini soyle canim psikolojisini boz :)) yasasin kotuluk.

yakışıklısın demeye devam et arkadaşım .o da seni beğenmemeye devam etsin o şekil .Mutlu mesut yaşayın .

Manken gibi olmanı istiyor sende deki ben o kadar iyi görünürsem seni beğenmem sonraaa

Çok basit siz bir daha ona yakışıklısın dediğinizde oda size şişman derse eğer olabilir sende yakışıklı değilsin ama bem yalan söylüyorum sende zayıf olmasam bile yalan söyle deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…