sürekli eksikyanımı sylüyor ne yapmalıyım

benimkinede hep derler abi çok fitsin kaslar on numara diye..
eee yani yanıma yakışması gerek yoksa bakarmıyım ben ona derim gülerek.
ne kadar şımartırsan o kadar seni beğenmez.
erkek kısmına nerde durması gerektiğini bildirmek lazım.

Eşimde bana ara ara takılır (doğumdan sonra 5 kilom kaldı da ayıptır söylemesi).Buna bile sürekli tekrarladığında gıcık oluyorum.
Ama cevabım da hazır : Tabi sülalen manken gibi ya beni eleştiriyorsun derim.
Not: Eşimin ailedeki herkes şişman

Yakışıklısın mı
Denmez bence..
Ben kimseye demem bunu açıkçası..
Çünkü bi erkeğe yakışıklısın diyip oda buna inanırsa totosu kalkar..
Totosu kalkarsada seni böyle eleştiripte kendi dışarı bakabilir..
Çünkü
-Ben yakışıklıyım yanımdaki kıza bak bide şu karşı masadaki kıza bak
Bu mantığı bi çok kişi düşünür..
Sende onun kusurlarını söyle..
Elin oğlunada yakışıklı demeyi bırak..
Benimde 3 yıllık ilişkim var çocuğa yakışıklı demem..
Küçük 5 yaşındaki çocuğu sever gibi severim anca bi konuda o haklı olsun o zaman
-amanda aman ne kadarda tatlıymış benim sevgilim bugün ultra tatlı gelmeye başladın hatta şuan itibariyle hepten tatlı gelmeye başladın derim..
Çünkü hatalıyım ya onu bastırmak için ama bunuda ciddi şekilde söylemiyorum..
Bariz hatalıyım ya onu bastırmak için şımararak söylüyorum..
-Şımarma hatanı bastıramazsın diyor

Sende demeyi biraz ve tüm kusurlarını dök ortaya..
-Bugün hasta mısın ? Çok soluk duruyosun ? Saçın olmamış.. Sakalının bu şeklini beğenmedim.. (beğensen bile hatta git senin beğenmediğin şekilde kestirmesini sağla sonrada o şekilde bahaneler bul) televizyon birinin vücudunu beğen. onun boyu uzunda çok uzunsun de kısaysa çok kısasın de.. Sen mesela bi türk kızına göre uzun kategorisindesin ya onunda boyuyla uğraş. Kilosuyla. Kaslı değilse ondan bahset. Bi arkadaşını anlat mesela kızın sevgilisi kaslı olsun falan sende bahset işte kız çok kıskanıyor çocuğa çok kız bakıyor ama kızda çok güzel aslında. Çocuğun gözü kızdan başkasınıda görmüyor falan kur yani sonrada ona anlat. Ama belli etme ima gönderdiğini.. Ondan başka yakışıklılarda var bunu ona hissettir

neden böyle birine çirkin olduğu halde yakışıklısın diyorsun?seni beğenmiyor bak..1.70 boya göre 60 kilo zayıfsın hatta..neden ona yetmeye çalışıyorsun..

Bana göbekli diyecek bende ona yakışıklı diyecegim amaç niye bu kdr şımartmayın onu ağzının üstüne kürekle vurasım geldi kocanın
Ben de sırf bu hissetmediği şeyleri söyleyen adamlar yüzünden kürek alıcam eve en pembesinden,vurucam ağzına vurucam ağzına.pembiş pembiş güller açacak

Ondan sende iyisin ehh işte lafını duymak için yakışıklı demeye devam mı ediyosun ..o nasık bi egodur adamdaki buraları yaktı geçti...

Yakışıklı demeyi kes..kestigini farkederse beni begenmeyen adam bana çoka çekici gelmiyoo de.

Sakın bi gram bile verme
Boy kilo oranin gayet iyi
Ne bu özenti adamlar artık anlamıyorummm

çok haklısınız kızlar manken gibi olup onun kendini kötü hissetmesini sağlaak istiyorum o yüzden zayıflamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…