sürekli eleştiren anne :(

aaa evet bir de bu var, bu zamana kadar bana hep fesatsın, kötüsün şöylesin böylesin dedi. üniversitede anladım ki dünyanın en saf en iyi niyetli insanlarından biriymişim...

bi insan kendini ne diye ölçer ki çok mükemmel 3 cm de benden osssun 90-60-90 osssun bizim ossunnn

Kilon boyun ideal, ama 34 gibi de değil sanki, gerçekten dar gelmiş olabilir mi? Çevrede kimse kolay kolay gerçek fikrini söylemez, annen ise söyleyebilir ama...

Neyse sen yakıştırıyorsan takma her duyduğunu. Fikrini söylesin n'olcak...
.

Ben ölçülere takıldım
170 boy 55 kilo 90 63 90 ?
55 kiloyla o boyda 90 göğüs nasıl olur anlamadım neyse

Kompleks yapma annen mükemmeliyetçi demekki
Sende onu eleştir olsun bitsin

Eleştirilmez asla o, acayip tavır yapıyor küsüyor, tek kelime söylemeye korkuyorum valla

Ölçülerde neye takıldınız ki? Büyük mü küçük mü geldi size?

Kendisi mesela diyor ay çok kilo aldım ama ben desem tavır o biçim :)
Artık dediğiniz gibi yapacağım anlaması lazım çünkü onca insanın içinde resmen rencide etti beni...

Evet konuşmam gerekiyor, umarım küsmez...

annenin huyu bence bu onu böyle kabul et benim anneciğime benziyor evlendim ondan uzakda kaldım herşeyini özlüommm ahh ahhh

Teşekkür ederim, elbise tam oturdu... Ama patlayacak gibi durmadı yani, öyle olsa hareket edemezdim zaten... Tabiki 36 ya daha yakın ölçüler...

Eleştirilmez asla o, acayip tavır yapıyor küsüyor, tek kelime söylemeye korkuyorum valla

Ölçülerde neye takıldınız ki? Büyük mü küçük mü geldi size?

Sana bişey dediğinde aldırma sen de söyle küserse oralı olma ve konuş ben bişey Dio muyum küsüyomuym de
Büyük geldi göğüsler ve kalça

Anneme göre ben kısayım, şişmanım falan...

Eşim uzun ya benden şimdi ona taktı diyor ki, böyle kısa boylular da gider uzun koca bulur, taş geldi kafama diyecektim :)

ben 153üm, eşim 183. Annem nişanda bana "bu çocuğun gözü kör müymüş seni istemiş" dedi.
Düğünden önce de bu seni aldatır gözünü doyuramazsın gibi şeyler söyleyip durdu:)
bazı anneler böyle oluyor cidden, özellikle akrep burcu anneleri

Sana bişey dediğinde aldırma sen de söyle küserse oralı olma ve konuş ben bişey Dio muyum küsüyomuym de
Büyük geldi göğüsler ve kalça

bakalım neler olacak konuşmayı düşünüyorum :)

34 beden için diyorsanız her markada olmuyor evet... bende inanamıyorum kendimdeki değişime, evlendikten sonra büyüdü ikisi de kalçada değil de, göğüste problem yaşıyorum, bir beden büyük alsam omuzlar düşüyor, küçük alsam göğüsler dar. toparlayıcı sutyen çözüm

anne candır, ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar lafı tamamen doğru. ah bir de böyle komplekse sokmasa beni

annen ile bu konuda hiç konuştunmu eleştirelerinin seni kırdığını felan bi dene bakalım en azından arkadaşlarının yanında yapmaz

ah bu anneler :) eşimde 183-185 arası sanırım... bence çok tatlı duruyorsunuzdur... annem kova burcu, bende kovayım ama tam zıttız bu konuda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…