sürekli eleştiren anne :(

Aynı anne bendede var saclarıma ısıltı attırdım ve ağustos ayındayız malum biraz brozlastım geçen gün kavga ettik para mevzusu yüzünden bana sokaktakilere benzemişsin dedi sürekli hakaret eden insanın gurununu kıran ama sen ona cevap verince kendini haklı gören bi anneye sahibim durumuna şükret

neden böyleler ya. gayet de güzel olmuşsundur bence, olmasan nolacak sanki beğenmezsen düzelttirirsin...bazen annem beni sevmiyor falan diyorum. zaten bu da ayrı bir konu, kardeşimi herkesin içinde sever bana tek kelime etmezdi küçükken, rahmetli bir akrabamız dedi ki, seni oğlun bırakıp gidecek, kızın bakacak gör bak, ama sen onu sevmiyor musun anlamıyorum, ayrımcılık yapıyorsun demişti. ah ah hep çocukluk vallahi insanı derinden etkiliyor... şimdi dediği çıktı rahmetlinin...

kızlar bir yoruma cevap yazarken geldi aklıma, küçükken kardeşimi severdi annem hep yine herkesin içinde...bir akrabaya gittik oturuyoruz, kadın kek yapmış beğenmiştim bir dilim daha vereyim mi dedi, annem hep ne yiyecek baksana duba gibi olmuş zaten dedi:S kadın şaşırdı yok canım neyi var hem büyüme çağında nolacak sanki dedi ama ben yerin dibine geçmiştim.

bilmiyorum ya bir yandan da fedakar bir annedir ama bu yaptıklarına da anlam veremiyorum... annem mesela babasını pek görememiş, acaba babam var diye mi kıskanıyor, bilmiyorum ya

Resim koyulsa koyardım saclarımı cokta doğal oldu kuaförler bile beğendi düşünün en yakın arkadasımın yanında kavga cıkarttı sonra o kıza msj attı o benim kızım değil eve gelmesin vs. ve ben calısan evime yardım eden maaşımın yarısını veren bi insanım düşünün :2: bazen okadar moralim bozuluyorki işe bile adapte olamıyorum :2:

Ya annen kıskanıyor olabilir demiş bazı arkadaşlar, bööyle birşeyin mümkünatı olabilir mi ya?
Hiç bir anne yavrusunu kıskanır mı?,
Karakteri böyledir bence.
Benim annemdede az biraz bu huylar vardır.
Belki seni çok daha mükemmel görmek istiyor bu yüzden bu tarz şeyler söylüyor olabilir.
Kesinlikle annenin karakterine bağlamalısın, başka birşeye değil.
Bu arada babana yada kardeşin ablan veya abin varsa onlarada bu şekilde yapıyor mu? :26:

Ne desem bilemedim kelin ilacı olsa

valla canım anneler böyledir genelde yapcak bişey yok. Mesela benim annem şu ömrümde aldığım hiçbirşeyi beğenmemiştir. Mesela en son aldığım çantaya yaşlı işi bu nineler kullanır sende kullanırsın ama benim tarzım değil demişti ki çanta spor bi çantaydı bana eve gittiğimde yemek yapmam için müsade etmez bide dalgageçer sen yemek yapabiliyomusun diye. Ramazanlarda toplu davet veriyorum ben genelde en az 30 kişilik yemek yapıyorum. Ama annem hala yemek yapmayı bilmediğimi düşünüyor. Bende gülüyorum artık. Seviyorum bu kadını ya. Bi defada aldığım bileşi onaylasa hah bu gerçekten kötü deyip değiştircem o derece alıştım yani

Dediğiniz gibi düşünmeye çalışıyorum fakat çocukluğumdan beri yaşadıklarımı tek tek düşününce (kardeşimi sevip beni ayırması, herkesin içinde yine rencide edici sözler, az önceki mesajımda anlattım) hiç de bu kanıya varamıyorum...

Ya da ne bileyim annem çalışmayan bir kadındı, bir kere bile kalkıp bana kahvaltı hazırlamamıştır, kokuyor diye eve gelen sütü içmezdim bu kız küçük gelişmesi lazım bari marketten süt alalım ya da başka bir şey yapayım dememiştir, okula beslenme götürürdük hiç doymazdım özensiz hazırlanmış olurdu, harçlıksız okula giderdim hep... Of iyice çocukluğuma döndüm ben ya

Babam da farklı değildi ki. İlgisizlerdi çok... Şimdi de benden aşırı derecede ilgi, sevgi bekliyorlar çıldırıyorum bazen.

çocukluktan gelen başka sorunlar da birleşince artık bende gülüp geçemiyorum malesef. bir kere eşime ağladım annem beni sevmiyor diye. şimdi de aşırı ilgi bekliyorlar benden, kardeşim gitti yurtdışına yanlarında ben kaldım...

Hımmm bu tarz şeyler olduğunu bilmiyordum garip gerçekten, insanı düşündürüyor :26:
Peki annenize hiç sordunuz mu bu davranışlarının nedenini?

Hımmm bu tarz şeyler olduğunu bilmiyordum garip gerçekten, insanı düşündürüyor :26:
Peki annenize hiç sordunuz mu bu davranışlarının nedenini?

defalarca sormaya çalıştım... hemen küsüyor alınıyor...hatta kardeşim konuşmaya çalıştı, annem sana çok bozulmuş gözüne uyku girmiyormuş vs vs....

boy
:26:
kilo
:26:
ölçüler
:26::26:

annen haklı yaşama sen
ne gerek var yaşamana
insan içine de çıkma yaa
sonuçta olan var olmayan var
kıyafet filan neyine senin
kapa kapını otur evinde
alla alaa

gülümsettiniz beni sağolun işte yetmiyor kadına napayım :) ona göre ben kısa boyluyum, kiloluyum, giyinmeyi bilmiyorum, vs vs ... diyor ki bana bir yere giderken niye tüm takılarını takmıyorsun :S herkes görsünmüş :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…