- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- Konu Sahibi pirayegibi
-
öyle çok konuşan bir insan değilimbir şeyi sürekli tekrar edip eşini sıkacak boyutta söyleyip inatlaşıyorsan bundan kaynaklanabilir..
Sizin için çok önemli olan konularda misal bebeğiniz, ona danışmadan, onayını almadan karar verin.Merhaba Hanımlar
Hiç uzatmadan konuya gireceğim
Eşim benim düşünceleri mi sürekli eleştiriyor
Örnek verecek olursam benim kendimi ifade etmeye çalıştığım her konuya karşı söyledikleri şunlar;
Psikopatsın, takıntılısın, böyle ömür mü geçer, mantıksız düşünüyorsun
yani ben ne konuşsam aldığım karşılık bu
eşimle birşey konuşmak paylaşmak istemiyorum
Hangi konularda böyle söyledi derseniz;
Mesela bebeğime bakıcının kötü davrandığını hissettiğimde bana sen psikopatsın hiç bir problem yok dedi ama varmış
Bebeğimin sağlığında olumsuz birşeyler var dediğimde takıntılı oldum ki gerçekten varmış vs.. böyle birçok konu hep cevapları bu şekilde
tahammül edemiyorum artık yeterrrrr diye bağırasım var
valla tepkimi bilmiyorum ama en son ki konuya daha başlamadanO ciddiye almadikca sen fazla tepki gösteriyor olabilir misin ?
aslında kararım bu şekilde ama o zaman eşimin hayatımda bir yeri kalmıyor kiSizin için çok önemli olan konularda misal bebeğiniz, ona danışmadan, onayını almadan karar verin.
Çözümü kendiniz bulur ve hallederseniz sizinle bu tarzda konuşmasına da engel olabilirsiniz.
Tipik erkek , sorunların varlığını reddeden ve reddedince ortadan kalktığını düşünen.
Sorun çözmek onların işi değil,
Dolayısıyla hiç aktarmayın ona.
öyle çok konuşan bir insan değilim
hani tekrar tekrar aynı konuyu hiç konuşmam
bakıcı konusunda gerçekten ciddi gözlemlerim vardı belki de en sık ifade ettiğim bu konuydu yani
yaa bilmiyorum sindirmek mi yada sorumluluk alamamak mı?Böyle böyle sizi sindirmeye çalışıyor. Yerinizde olsam asla kendini bu şekilde sindirtmem. Siz de aynı şeyleri ona söyleyin.
Hayatımda duyduğum en saçma şey senin düşüncelerin deyin.
Lütfen öz güveninizin kaybolmasına asla izin vermeyin !
aslında kararım bu şekilde ama o zaman eşimin hayatımda bir yeri kalmıyor ki
herşeyi tek başıma yapacaksam her kararı kendim alacaksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?