- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
- Konu Sahibi pirayegibi
-
Kendinizce bir şeyler yapmanıza müsade etse size zaten sürekli bu tarz konuşmaz yapmayın lütfen.yaa bilmiyorum sindirmek mi yada sorumluluk alamamak mı?
yani aman kendince yapsın birşeyler ben karışmayayım mı diye düşünüyor acaba
Her şey?aslında kararım bu şekilde ama o zaman eşimin hayatımda bir yeri kalmıyor ki
herşeyi tek başıma yapacaksam her kararı kendim alacaksam
tek nedeni, seni kendinden daha üstün görüyor, kendini ezik hissettiğinden dolayı seni aşağıya çekmek istiyor....Merhaba Hanımlar
Hiç uzatmadan konuya gireceğim
Eşim benim düşünceleri mi sürekli eleştiriyor
Örnek verecek olursam benim kendimi ifade etmeye çalıştığım her konuya karşı söyledikleri şunlar;
Psikopatsın, takıntılısın, böyle ömür mü geçer, mantıksız düşünüyorsun
yani ben ne konuşsam aldığım karşılık bu
eşimle birşey konuşmak paylaşmak istemiyorum
Hangi konularda böyle söyledi derseniz;
Mesela bebeğime bakıcının kötü davrandığını hissettiğimde bana sen psikopatsın hiç bir problem yok dedi ama varmış
Bebeğimin sağlığında olumsuz birşeyler var dediğimde takıntılı oldum ki gerçekten varmış vs.. böyle birçok konu hep cevapları bu şekilde
tahammül edemiyorum artık yeterrrrr diye bağırasım var
benim hayatımda ki herşey bebeğimHer şey?
Her şey bu kadar çok önemli olmamalı,olamaz.
Sizde de abartma var sanırım.
Bakıcıyı beğenmiyorsanız yenisini bulup onunla ayrılacaksınız.
Bu kadar basit.
Gözünüzde büyütmeyin her olayı.
Kaldı ki sizi ciddiye bile almayan adamla sürekli eleştirilmek için evlenmediniz sanırım.
Bazı şeyleri engellemek ve daha mutlu olmak sizin elinizde.
Ben olsam ne bulaşırdım ne huzurumu bozardım.
Fikirlerinize saygı duymayı da öğrenecektir zamanla.
Siz de rahatlarsınız.
başarmış mı gerçektenAdam size basbayagi psikolojik siddet uyguluyor ve sizi asagilayarak degersizlestirmeye calisiyor. gayet de basarmis.
yok hayırBaşak burcu mu eşiniz
yok öyle sürekli şöyle mi böyle mi değilimBende bazı şeyleri kafamda kurarim esimde böyle durumlarda , evhamlı kurabiye der bana, psikopat falan demek cok ağır laflar bana göre. Ki bazı şüphelerinizde haklı çıkmışsınız. Size yaptığı saygısızlığa müsade etmeyin, oturup konuşun normal bir zamanda.
Sizde sürekli öyle mi böyle mi diye şüphe eden bir yapıdaysaniz biraz daha az sesli düşünün.
bıktım ki zatenAnnesin sonucta tabi takıntılı olup uzerinde durcn fazla elestiri iyi degil
Bıktırır insani
annesi pek sağlıklı psikolojiye sahip değilannesi nasıl bir tip
kv pek normal psikolojide bir insan değildir
komşularla vs her daim kavgalı hep dışarıdaki insanların kötü olduğunu düşünen, onunla uğraştıklarını vs düşünen bir tiptir
yeni evliyiz bir kaç gün sularımız kesildi çevrede oturan arkadaşlarıma sordum bizimkiler kesik değil dediler
eşime dedim ki alt komşu mu kapattı vanamızı
adam delirdi
her şeyi söyledi vs vs
sonra baktık ki vana kapalı
neyse ertesi sabah o tıraş olurken yine su kesilmiş ve kapının önünde alt komşuyu yakalamış
adam benden özür diledi annem böyle her şeyi büyüttüğü olmayan şeyleri vs sürekli tekrar ettiği için senden de benzer bir yorum alınca delirdim dedi
sonraki yıllarda da benim fesat olduğumu, nasıl böyle yorumlar yaptığımı düşündüğü konular da oldu ama yıllar geçip ben haklı çıktıkça ondan farklı düşündüğümü, bazı şeyleri fark ettiğimi, görebildiğimi anlayıp benim söylediklerime daha fazla önem vermeye başladı
bir de erkekler bizim söylediğimiz cümlelerin 10 da birini dinliyorlar
çözüm sen de aynı argümanlar ile ona saldır yani sen takıntılı isen takıntılıyım ama sen de vurdumduymazsın vs de bakalım
Bu eleştiri değil ki ya
Eleştiri böyle olmaz
Adam resmen aşağılıyor
malesef bende böyle hissediyorum
çok kırılıyorum ki zaten inanın o an içimde birşeyler kopup gidiyorNe kadar kırıcı sözler bunlar lütfen sinmeyin
böyle sözler duymak istemiyorum diyerek sınırınızı çizin
pek sinecek bir insan değilim ama galiba değer vermiyorBazı vücut kaldırmaz ama beni de sürekli eleştirirdi ya ben birinin olumsuz bişeyini görsem o haklı sen haksızsın derdi valla mide kanaması geçirtene kadar şimdilik iyi bakalım her konuyu eleştirmiyo illa mide kanamasımı geçirmem lazımdı doktor bile neyi stres ettin bu kadar dedi sindirmeye mi çalışıyorlar ne
yani böyle olursan hasta olursun hayatı böyle sürdüremezsin diyorMalesef eşiniz sizi manüple ediyor ,çocukla ilgili konularda bile yapması saçma ,
Psikolojik şiddet uyguluyor ,boşanma sebebi bu ,sanırım sizi bezdirip boşanmaya çalışıyor ,
Hayat böyle gitmez ne demek ?
değer konusunda haklı olabilirsiniz ama bizimki sindirmeye çalışıyor bana göre ben sinmem o ayrıpek sinecek bir insan değilim ama galiba değer vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?