Sürekli emoji atan erkek iticiliği?

Hiç bulaşma bacım. Ilgilenen erkek gerçekten ilgilenir merak eder, sorular sorar. Soru sormuyorsa bil ki bu arkadaş başka şeyin peşinde.
Şu an aklıma gelmiyor diyor hayır bir sorarsın gerçekten ilgilense neyi seversin ailen ne işle meşgul kardeşin var mı vs vs.

Bel altına yoruyor sanki her yüz yüze görüşen bir şeyler yaşıyormuş.Kıs erkek buluşuyormuş sonra eve gidiyormuş anlarsın işte.Saçma sapan şeyler.
Hea bildigin abaza yani o zaman hic durma kaç kuzum.Bu senle gorustugunde seni öpmeye kalkar senden is çıkmayacağını anlayinca da benim ki gibi kacar hic ona bu fırsatı verme.

Hea bildigin abaza yani o zaman hic durma kaç kuzum.Bu senle gorustugunde seni öpmeye kalkar senden is çıkmayacağını anlayinca da benim ki gibi kacar hic ona bu fırsatı verme.
Sürekli emoji mi atıyordu seninkide.Engelledim her yerden.

Sürekli emoji mi atıyordu seninkide.Engelledim her yerden.
Yok mesajlarima gec cevap veriyordu bende daha flortuz tanimiyor calisiyor yogun diye pek takmiyordum.Benle ilgili sorular sormuyordu tanimak icin konusma konularimiz surekli cinsellige geliyordu.İlk bulusmada beni öpmeye kalkti izin vermeyince de bundan is cikmaz deyip topukladi.

GÜNCELLEME
Engelledim kendisine de bir çift lafım oldu ben senin oyuncağın değilim dedi bende daha fazla laf dalaşına girmeden her yerden engelledim.Bizim memleketten zaten içime sinmemişti zaten amacının ne olduğunu üç aşağı beş yukarı belli ediyordu ama ben sanırım görmek istemedim.

Yaz tatilinde bir sokak muzisyeniyle tanismistim. Ruya gibi birkac gun geçirdik, gitar caldik sokaklarda (o caldi ben mutlu mutlu anin tadini çıkardım)
Donuste numarami verdim
Bin pisman oldum. Keske hic vermeseydim de adami hep romantik gitaci yaz flörtum diye hatirlasaydim. Adam resmen kasitli yapar gibi birlesik yazilan de leri ayiriyor,ayri yazilanlari birleştiriyor, z yerine s diyor. Mesela " ösledim göslerini" iyyy
inanilmayacak kadar cok emoji atardi. En normal cümlenin sonuna bile salak salak emojiler atardi. Aglayan suratlar,kalpli gozler... bir de cnm , gzllk falan diye kisaltirdi.
Gercekten seni anliyorum konu sahibi
Gonder gitsin.
Kafamda çok değişik bir adam canlandı :)))

Back
X