Sürekli etrafa bakan kocam

mutluluk06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
323
1
26
Ankara
mrb arkadaşlar eski konularımdan bilirsiniz 1,5 yıllık evli ve 4 aylık hamileyim,eşim sürekli etrafa bakıyor ne zaman bir bayan görse bakıyor ve inkar ediyor ben söyleyince,dün yine yemege gittik arka tarafta bir bayan iki erkek arkadasıyla oturuyor bir baktım bakıyo,bişey demedim sırf orda tartışmamak için ama sinirden ölecektim hala çok sinirliyim soyleyıncede inkar ediyo hep böyle napayım nasıl davranayım bilmiyorum

konuşmayı dene bakmandan hoşlanmıyorum rahatsız oluyorum de
baktın anlamıyor sende onun yanında erkeklere bak
o zaman anlar seni

Ne yaşadığınızı siz daha iyi bilirsiniz tabi ama benim eşim de benim erkeklere baktığımı söyler, halbuki çok dikkat ederim bakmam,
belki farkında olmadan bakmışımdır ama kötü bi niyetle asla bakmayacağımı bilir. Sadece bakışlarına dikkat et diye uyarır beni. Ben de farkında olmadığım için bakmadım diye inkar ederim. Belki eşinizinki de öyle bi durumdur

sana bakma o tarafa diyorsa eğer sen de bakma başka kadınlara madem de. sen başka kadınlara baktıkça ben de devam edeceğim erkeklere bakmaya de.

söylüyorum,ben bakmıyorum diyo dün resmen bakıyordu kız baktımı bilmiyorum döndüm arkaya anlasın diye baktım kız bakmıyo belki ben dönünce dönmüştür bilmiyorum canım cok sıkıldı

Bence ne kadar uyarırsanız o kadar çok bakacaktır.. önemsememeyi öğrenmek gerek. Umursamaz görünün siz erkeklere bakmayın ama bir süre sonra sizinde sürekli kafanız sağda solda olsun fır dönsün, anlar o zaman..

evet ben söyledikçe daha da arttırdı merak ettiğim kızda baksa bakısacakları mı nolcak

al eline çatalı,etrafa bir daha bi bak o gözlerini nasıl oyuyorum de.sıkıysa bi daha baksın..

evet ben söyledikçe daha da arttırdı merak ettiğim kızda baksa bakısacakları mı nolcak

Bakışssınlar bakalım ne olabilir ki.. şimdi eşinizde havalara giriyordur oo beni nasıl kıskanıyor diye. tek ve net çözüm kendinizi frenlemeniz.

Bence siz de surekli esinizi kolacan etmekten vazgecin

Adam bakmiyorsa da size oyle geliyor olabilir

Ayrica bir insana bir seyi yapma demek aslinda yap mesaji verir.....

ay defalarca soyledim ama boş anlamıyo

bak şimdi,

2 haftalık evliyken,eşimin kuzeninin düğününe gittik 23 lü yaşlarımızdayız o zaman,eşim bana dediki aşkım bak şu kız beni süzüyor.kızda max. 16 yaşında ama görsen kıyafetiyle ve makyajıyla bizden büyük.eşimin amacı beni kıskandırmak belli,ben bi anda parladım sapıkmısın sen ne bakıyosun dedim.eşim çok şaşırdı galiba böyle bi tepki beklemiyordu.sonra o hışımla kızın yanına gidip çok beğendiysen sana vereyim kocamı dedim.eşim de kızda kalakaldılar.o gün eşime dedim ki bu yaptığım ,yapacaklarımın yanında hiç bi şey,bir daha bi göreyim senin milleti süzdüğünü, o gözleri gece uykuda oyarım dedim.

o gün bugündür çok mutluyuz.. ara ara hoş hatunlara baktığını fark ederim, utanma utanma bak,istersen arabadan ineyim sen onu al derim.galiba çenemdem bıktı,artık etrafı pek süzmüyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…