- Konu Sahibi mutluluk06
-
Siz de sürekli etrafınızdaki erkeklere bakarak bir inatlaşma içerisine girmeyin.
Sadece bir defa acık, net bir şekilde etrafına bakmasının sizi rahatsız ettiği konusunda bir konuşma yapın, bütün düşüncelerinizi söyleyin.
Daha sonraysa daha fazla irdelemeyin, etrafa bakıp bakmadığını kontrol etmeyin,hatta görmezden gelin.Zamanla bırakacaktır bu davranışını.Üstüne giderseniz hiç bıraktıramazsınız.
bak şimdi,
2 haftalık evliyken,eşimin kuzeninin düğününe gittik 23 lü yaşlarımızdayız o zaman,eşim bana dediki aşkım bak şu kız beni süzüyor.kızda max. 16 yaşında ama görsen kıyafetiyle ve makyajıyla bizden büyük.eşimin amacı beni kıskandırmak belli,ben bi anda parladım sapıkmısın sen ne bakıyosun dedim.eşim çok şaşırdı galiba böyle bi tepki beklemiyordu.sonra o hışımla kızın yanına gidip çok beğendiysen sana vereyim kocamı dedim.eşim de kızda kalakaldılar.o gün eşime dedim ki bu yaptığım ,yapacaklarımın yanında hiç bi şey,bir daha bi göreyim senin milleti süzdüğünü, o gözleri gece uykuda oyarım dedim.
o gün bugündür çok mutluyuz..ara ara hoş hatunlara baktığını fark ederim, utanma utanma bak,istersen arabadan ineyim sen onu al derim.galiba çenemdem bıktı,artık etrafı pek süzmüyor..
Tövbeler olsunBildiğin cadoloz
he valla o yaşlarda eccük deliydim ama zamanla olgunlaştım.şimdi bide anneyim ki ooo hanım hanımcık,çıt kırıldım oldum.
desem inanma,kocama yan bakanın ve kocamın yan baktıklarının gözünü oyarım, o kocayıda ne yaparım allah bilir..
mrb arkadaşlar eski konularımdan bilirsiniz 1,5 yıllık evli ve 4 aylık hamileyim,eşim sürekli etrafa bakıyor ne zaman bir bayan görse bakıyor ve inkar ediyor ben söyleyince,dün yine yemege gittik arka tarafta bir bayan iki erkek arkadasıyla oturuyor bir baktım bakıyo,bişey demedim sırf orda tartışmamak için ama sinirden ölecektim hala çok sinirliyim soyleyıncede inkar ediyo hep böyle napayım nasıl davranayım bilmiyorum
direk gözünü dikerek bakıyormu? ve niyetini eşi olarak az çok anlarsın... yani nebiliyim gözü takılıyorda olabilir. eğer rahatsız oluyorsan eşinle dışarı çıktığında oturdğun yerlere diakket yani laftan anlamıorsa tedbirini böyle al sende sürekli bişiler anlat konus dikkati kendi üzerine çek
gözünü kaçırarak bakıyor,farkediyorum,benle beraber olduğunda tedbir alabilirim ama ben yokken ne karıstıorıyo bilemem malesef
eşinde dikkatini toplayamama sorunu var mı acaba ? kolay konsantre olamayan insanlar etrafa çok bakarlar da genelde.
Süpersin:) bende ne bakıyorsun, ayımı oynuyor karşıda diye diyecekten senin İşil, ışıl önerinin yanında havası indisürekli etrafa baktığından bana bakan adamları göremiyosun heyy diyeceksin
mrb arkadaşlar eski konularımdan bilirsiniz 1,5 yıllık evli ve 4 aylık hamileyim,eşim sürekli etrafa bakıyor ne zaman bir bayan görse bakıyor ve inkar ediyor ben söyleyince,dün yine yemege gittik arka tarafta bir bayan iki erkek arkadasıyla oturuyor bir baktım bakıyo,bişey demedim sırf orda tartışmamak için ama sinirden ölecektim hala çok sinirliyim soyleyıncede inkar ediyo hep böyle napayım nasıl davranayım bilmiyorum
ahaha hamile olduğunuzu nerden çıkardım bende bilmiyorum..Allah söyletti sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?