Sürekli etrafa bakan kocam

Siz de sürekli etrafınızdaki erkeklere bakarak bir inatlaşma içerisine girmeyin.

Sadece bir defa acık, net bir şekilde etrafına bakmasının sizi rahatsız ettiği konusunda bir konuşma yapın, bütün düşüncelerinizi söyleyin.

Daha sonraysa daha fazla irdelemeyin, etrafa bakıp bakmadığını kontrol etmeyin,hatta görmezden gelin.Zamanla bırakacaktır bu davranışını.Üstüne giderseniz hiç bıraktıramazsınız.

kesinlikle uyguluyacagım

Tövbeler olsun Bildiğin cadoloz

Tövbeler olsun Bildiğin cadoloz

he valla o yaşlarda eccük deliydim ama zamanla olgunlaştım.şimdi bide anneyim ki ooo hanım hanımcık,çıt kırıldım oldum.

desem inanma,kocama yan bakanın ve kocamın yan baktıklarının gözünü oyarım, o kocayıda ne yaparım allah bilir..

Son düzenleme:

İnanmadıydım zati o dediklerine :18:
Yazık enişteme valla he

eşinde dikkatini toplayamama sorunu var mı acaba ? kolay konsantre olamayan insanlar etrafa çok bakarlar da genelde.

direk gözünü dikerek bakıyormu? ve niyetini eşi olarak az çok anlarsın... yani nebiliyim gözü takılıyorda olabilir. eğer rahatsız oluyorsan eşinle dışarı çıktığında oturdğun yerlere diakket yani laftan anlamıorsa tedbirini böyle al sende sürekli bişiler anlat konus dikkati kendi üzerine çek

gözünü kaçırarak bakıyor,farkediyorum,benle beraber olduğunda tedbir alabilirim ama ben yokken ne karıstıorıyo bilemem malesef

gözünü kaçırarak bakıyor,farkediyorum,benle beraber olduğunda tedbir alabilirim ama ben yokken ne karıstıorıyo bilemem malesef

ama zaten erkeklerimiz tekken kimse bilmiyorki ve eminim % 90 erkekte fılldır fıldır bakıyordur etrafına.. ohoo sen bunları düşünürsen nereye kadar gidicekki kendini soğtrsun eşinden sende eşinden soğursun. biraz takmmaya çalış görme yani nebiliyim gözüde takılıyor olabilir... giyiminle bakışlarınla konuşmalrınla etrafa baktırmıcak kadar ilgilen yani ne diyebiilirzki yapıcak baska bişe yok

eşinde dikkatini toplayamama sorunu var mı acaba ? kolay konsantre olamayan insanlar etrafa çok bakarlar da genelde.

Bende etrafıma çok bakıyorum, kişiler endeksli değil yani başım sağ, sol çok oynuyor. Gözlerimi dikip konuşamıyorum onun gibi..
Sevgilimde bundan şikayetçi bana baksana diyor hep..
Hatta baktığım yere nereye bakıyorsun diye kafasını çevirir durur.

Son düzenleme:
belki sana öle geliyordur .. bazen insanın gözü takılır .... büyütme bence ... bende geçen sevgilimle otururken önümüzden bir çocuk geçti bakmışım gözümü dikip hoop ne oluyoruz dedi benimki .. sus bee dedim ne alaka .... gözüm takıldı ..cidden takılmıştı ona bakarak başka şey düşünüyrodum yani .... bu gibi birşey olabilir ...

ben bile bakıyorum bazı kızlara.. illa çok güzel olmaları gerekmiyor. kıyafet tarzı duruşu vs. birşeyi dikkat çekebiliyor.. bence gözünün kayması bi bakması sorun değil.. siz bir de hamilesiniz o yüzden hassassınız sanırım. takmayın kafanıza. eşinizin yanında olan her gece ona sarılarak yatan o kadınlar değil sizsiniz

benim de bu konu boşanma sebebim olcak az kaldı ....hele bugün olanlardan sonra...

Ben baktım demezler zaten
Derse zaten eyvah eyvah

Kavga ederek değil
Hatta her konuda kısasa kısas yaparım ama bu tür konuları kendime yakıştırmam
Ben sende başka erkeklere bak fikrine sıcak bakmıyorum

Güzelce konuş, sen böle yapınca ben çok üzülüyorum
Nedir bu gözlerinin sürekli başkalarında olması
Birisi bana baksa nasıl olur ? Kendi eşine, kardeşine nasıl davranılsın istiyorsan öyle davran de..

benim eşimde beni sürekli uyarır niye oraya bktn filan der ama bn yeminle bakmadım derim çnkü gerçkten bkmıyorum boş boş bakınıyorum blki, o baktığmı sanıyor. kızıyor azarlıyor üzülüyorum elim ayağıma dolaşıyor nereye nkdr bakacağmı şaşırıyorum daha çok saçmalıyorum.
eşim çok kıskanç bnu kıskançlıktan yağtığnı biliyorum ama sorun olmasn aman dışarı çktk tatszlık çkmasn güzel bign geçsn diye artk kafam yerde geziyorum resmen.masada tabağma bakıyorum kocama bakıyorum okdr etrafa hiç bakınmıyorum bakınsam bliyorum sonunu çnkü.:)
eminm o da öyle boş boş bkıyordr sen söyleynce de nerde nasıl davranaym kafası krşmşdr sen de bn söyledkten sonra daha çok bkıyor hissine kapılmışsn.
o erkek bnm gbi başını önüne eğmez bnm kdr yapamaz ama art niyetli olacağnı sanmıyorum. çnkü öyle sağa sola bakck adam emn ol sana belli etmeden sen yokken yapar o işleri .

acaba sen hamılelıgın verdıgı hormonal degısımle yanlıs anlıyo olabılırmısın ? yapsa daha önced yapardı yanında sonra ne olduda bakmaya basladı di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…